Какъв тип кола предпочитате?
Модератор: Общи модератори
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Перфектния ми автопарк - купето -Е46...седанът Е39 М5 и Е38...комбито Е39 отново...кабриото Е92....това е, ще има кола за всеки случай и настроение. 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А SUV-чето къде го забраи?Joro_Paveto написа:Перфектния ми автопарк - купето -Е46...седанът Е39 М5 и Е38...комбито Е39 отново...кабриото Е92....това е, ще има кола за всеки случай и настроение.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Жоре, Е92 кабрио нема... има Е93
То и дупки има, ама хората си карат и с 19" и с 20"... и цените на парното са скъпи, ама хората се греят. Абе всякакви хора има... мен прахта не ме притеснява, щото има повече автомивки от колкото аптеки в София. И вместо една доза кофеин, може да я закарам и да лъсне и светне за 1ч.

SKISA написа:absix написа:vanioboy написа:coupe-convertible![]()
![]()
+1
ти чети класиците за хабриотата....!!!![]()
всеки вид кола си има феновете....!на всичко отгоре мераците се променят с времето....!така стана и при мене...!! само кабрио не съм имал ,ма не щото не съм искал. в българия ,обаче не бих си взел,щото е адски прашно...!!! те хората в мюнхен\па и другаде\ за тва правят различни модели ,щото за всеки влак си има пътници....
То и дупки има, ама хората си карат и с 19" и с 20"... и цените на парното са скъпи, ама хората се греят. Абе всякакви хора има... мен прахта не ме притеснява, щото има повече автомивки от колкото аптеки в София. И вместо една доза кофеин, може да я закарам и да лъсне и светне за 1ч.