Чалга!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Чалга?

За
51
19%
Против
125
47%
Дай ракията!
91
34%

Общо гласове : 267
Манчестър Юнайтед Фен
Аватар
Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
Кара: E39 525d с много кончета
Мечтае да кара: GT5
Детайли за колата: Е39

Мнение от Nasic » 02 Авг 2008, 0:01

Това е щерката :
Изображение
Няма да споменавам какво прави с ръката !
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Авг 2008, 0:28

Мога да кажа че съм бил на метълски купон (бая металюги си бяха) и познайте кво се слушаше докате се напиха? Чалги които не бях ги чувал от най долните :mhihi: Аз лично слушам всичко, дали ще е метал (но не от онея дето се оригват само) дали ще е рап или чалга няма значение не ми пречи. Вкъщи слушам музика която да отговаря на настроението ми включително и члага.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 02 Авг 2008, 0:34

t060 написа:И в тоя момент се сещаш, че имаш дъщеря. Е как да не ти стане топло на душата, като я слушаш да припява на последния ултра, мега, турбо, мурбо хит на някаква, дето се различава от тия по околовръстното, само по тарифата. ;)

П.С. С най-добри чувства към слушащите члага.

RESPECT

by t060

Бате мерси за метъл поздрава,супер яко ме кефи тази блек-метъл група.Защо някои хора си мислят,че тия дето слушат чалга не харесват и други стилове.Напротив :)
Ето и от мене един поздрав ;)
http://vbox7.com/play:be1e1b5c
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Аватар

Мнение от saarak » 03 Авг 2008, 11:26

biser_vasilev написа:Бате мерси за метъл поздрава,супер яко ме кефи тази блек-метъл група.Защо някои хора си мислят,че тия дето слушат чалга не харесват и други стилове.Напротив :)

Колега като прохождащ в стила те съветвам Sepultura в колата да не слушаш :twisted: Оказва влияние на стила на каране :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 03 Авг 2008, 13:12

То благотворно това, на един пич му пуснахме цял албум такова и го пратихме с колата от Варна до Добрич да вземе стока (това в 7:30 сутринта, не беше пил кафе още, пък ние не му казахме как да изключи аудиото) и като се върна беше научил как се дрифти, бърнаути, абе всекакви простотии дето се правят с кола.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Чалга!!!

Мнение от acho.rs » 03 Авг 2008, 13:24

vicho написа:За?
Против?
Защо?

Не си спомням да е имало отделна тема за чалгата, та така. Ще помоля модераторите да са благосклонни поне за ден, тъй като усещам, че ще се излеят много цинизми, откровения и прочее.

Ще си кажа моето становище. Харесвам всякаква музика, но тъй, като съм и се чувствам българин и в сърцето ми тече балканската кръв имам афинитет към нашата родна музика, пък била тя и кавър. :mhihi:

В отделни песни виждам част от живота си, срещи/раздели, любов, алкохол и т.н. Общо взето не мога да седна на маса без да слушам чалгийка, пък била тя и брутална. Определено звученето ми допада. ;)

И последен довод, все пък съм от село. :mhihi:

И да завърша подобаващо!

http://vbox7.com/play:164dd51d - 18+++

Най-хубаво го каза :twisted: Сръбско и гръцко (което е в корена на 70% от 4алгата ни) се е слушало от поне 30-40 години . Това е музиката която е кръвта ни .
Харесвам поп,рок,метал , но НИКОГА НЕ МОГА ДА ГИ ПОчУСТВАМ ТОЛКОВА БЛИЗКИ , до мене .
Сега ако гледам нашите набори и наборки по МТВ и се опитвам да БЪДА КАТО ТЯХ , естествено е невъзможно да си помисля ,че харесвам чалга - ще ме бъде СРАМ.
Предпочитам да слушам музика КОЯТО Е ПИСАНА ЗА ПИЕНЕ,ВЕСЕЛБА И ЛЮБОВ , отколкото музика писана ОТ и ЗА КАМЕРУНСКИ ЕМИГРАНТ В АМЕРИКА , ОПЯВАЩ ЗАЛТНИТЕ СИ ЛАНЦИ , КУПЕНИ МУ ОТ АМЕРИКАНИТЕ :idea: :idea: :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Авг 2008, 13:41

t060 написа:И в тоя момент се сещаш, че имаш дъщеря. Е как да не ти стане топло на душата, като я слушаш да припява на последния ултра, мега, турбо, мурбо хит на някаква, дето се различава от тия по околовръстното, само по тарифата. ;)

П.С. С най-добри чувства към слушащите члага.

RESPECT

by t060

Мерси баце, ама не знам дали знаеш,ама аз слушах метал и блек метал допреди 5-6 години и после минах на чалга , защо ? Ами защото метал ми изправя косата,опъва нервите и ... абе направо подлудява , пък на мен взе че ми стана хубаво да се веселя да си пия мускатовата и да не се напраягам много,много със метал.Сега съм го оставил само за преди фитнес.
Мисълта ми е че знам точно какво се върти в главите на ВРАГОВЕТЕ на чалгата,точно защото аз съм я псувал и отричал ,здраво.
А относно дъщерите - предпочитам да пеят - обичам те още ... и не мога без тебе ... от колкото - е*еш се добре,лапаш го добре,знаеш кое,знаеш кога,знаеш къде ... или пък - погреби маика си и баща си те са изруди ... :idea:
А за външния вид на певиците - ами кака ти Агилера по какво се различава ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Авг 2008, 14:18

само у чалга барче може се види как проста българка се натиска с циганче
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 03 Авг 2008, 16:25

и аз искам да съм чалгаджия... да из**кам една манекенка и после да пея че ме е изоставила на фона на БМВ-та огромни палати и купища пари...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 03 Авг 2008, 17:02

saarak написа:
biser_vasilev написа:Бате мерси за метъл поздрава,супер яко ме кефи тази блек-метъл група.Защо някои хора си мислят,че тия дето слушат чалга не харесват и други стилове.Напротив :)

Колега като прохождащ в стила те съветвам Sepultura в колата да не слушаш :twisted: Оказва влияние на стила на каране :mhihi:

Баце ние с тебе да не се познаваме та мислиш,че прохождам във този стил.Откакто се помня харесвам хеви,преди време бях заклет фен на метъла,но какъв е смисъл да се отдаваш само на един стил във музиката,то това по скоро ще Ти пречи и отчужди отколкото нещо друго.
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 03 Авг 2008, 17:13

acho.rs написа:Мерси баце, ама не знам дали знаеш,ама аз слушах метал и блек метал допреди 5-6 години и после минах на чалга , защо ? Ами защото метал ми изправя косата,опъва нервите и ... абе направо подлудява , пък на мен взе че ми стана хубаво да се веселя да си пия мускатовата и да не се напраягам много,много със метал.Сега съм го оставил само за преди фитнес.
Мисълта ми е че знам точно какво се върти в главите на ВРАГОВЕТЕ на чалгата,точно защото аз съм я псувал и отричал ,здраво.
А относно дъщерите - предпочитам да пеят - обичам те още ... и не мога без тебе ... от колкото - е*еш се добре,лапаш го добре,знаеш кое,знаеш кога,знаеш къде ... или пък - погреби маика си и баща си те са изруди ... :idea:

Не съм враг на чалгата, пич! Просто не я харесвам (т'ва по лични причини, не за по нет-а) и не виждам къде съм изказал нещо друго освен личното си мнение, каквато е целта на темата. Линка вярвай ми можех да го кръста по дота по-оригинален начин и ако изгледаш клипа ще разбереш защо е там. Koлкото до кака ми Агилера, тя поне не пее "Искам го стискам го..." в прав текст.
Дай да продължим дискусията в скайпа или на по бира, че ще осерем темата.

RESPECT

by t060
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Авг 2008, 17:22

t060 написа:
acho.rs написа:Мерси баце, ама не знам дали знаеш,ама аз слушах метал и блек метал допреди 5-6 години и после минах на чалга , защо ? Ами защото метал ми изправя косата,опъва нервите и ... абе направо подлудява , пък на мен взе че ми стана хубаво да се веселя да си пия мускатовата и да не се напраягам много,много със метал.Сега съм го оставил само за преди фитнес.

Не съм враг на чалгата, пич! Просто не я харесвам (т'ва по лични причини, не за по нет-а) и не виждам къде съм изказал нещо друго освен личното си мнение, каквато е целта на темата. Линка вярвай ми можех да го кръста по дота по-оригинален начин и ако изгледаш клипа ще разбереш защо е там. Koлкото до кака ми Агилера, тя поне не пее "Искам го стискам го..." в прав текст.
Дай да продължим дискусията в скайпа или на по бира, че ще осерем темата.

RESPECT

by t060

Говоря в общи линии и не засягам никой конкренто , а ВРАГ имам предвид преносно за всички които не навиждат музиката.Пък за наща приятелка Агилера - изгледай и пак клипчето на DURTY , и се заслушаи какво пее , да видиш че си е една чалгарка(само дет се натиска на печки) :mhihi:
ПС: за съжаление съм много далечко,да пиинем по бира,ина4е нямаш ядове :lol: Иначе за темата - тя си има ген да бъде ос*ана , та какво са още няколко ла*на от мене и тебе :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 03 Авг 2008, 17:46

ОК за "кака ми" си прав, данякъде, (Що ме хвана с Агилера, аз съм на мнение, че ако няма акустична китара не е песен.) но за форума недей, че тия с бири ще трябва да черпим поддръжката, което не е лоша идея между другото.
Сформирам екип да почерпим модераторите. Подробности само на Л.С.

RESPECT

by t060
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 03 Авг 2008, 18:04

t060 написа:То благотворно това, на един пич му пуснахме цял албум такова и го пратихме с колата от Варна до Добрич да вземе стока (това в 7:30 сутринта, не беше пил кафе още, пък ние не му казахме как да изключи аудиото)

Ооо бих изкъртил говорителите, ма такова нема кой да ме накара да слушам. Тези потни кльощаци възпроизвеждат гаден, неритмичен звук, който води до тежки мозъчни деформации и оглушаване. Такива вампири изобщо не ги пробутвай, децата трябва да се учат на лична хигиена :mhihi: сеш ли се, да се къпят, подстригват, режат ноктите и те такива :mhihi: носенето на повече от една тениски също е желателно ;) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 03 Авг 2008, 18:40

http://www.youtube.com/watch?v=AO6SnX9s5-w
vs.
http://www.vbox7.com/play:6ce3918f

http://www.youtube.com/watch?v=7cR7W-MU1rA
vs.
http://www.vbox7.com/play:12017f02

Във дискотеката