Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юли 2008, 17:04

alpina-ma6inata написа:Прав си, че пак би имал вина. Но и да е минал на червено (а от написаното от Марто и Андро съм склонен да вярвам, че си е минал на зелено) не мисля, че трябва да бъде обиняван и затова, че някой не си е сложил колана, а само затова, че е минал на червено. Все пак колана си е задължителен, независимо дали му харесва това или не. Така че не искам да се правя на адвокат, но мисля, че е логично, че лекаря и сам си има вина. ;)

ми пак си в грешка...!!! ако/казвам -ако!/ е нарушил правилника и примерно е минал на червено - тва че некой си бил без колан изобщо не поделя вината!!!нито по закон ,нито по морал!!той не би бил обвиняван за това,че некой не си е сложил колана ,а за това ,че го е убил поради нарушаване на правилника!! няма друга логика!!! нито законна ,нито от морална гледна точка! не може да вменяваш вина на некой за тва ,че си го убил ,а той не е взел предпазни мерки!
по тая логика са виновни и тия с малките коли/ми да си купат джипове и по-трудно ше загиват/
и тия дет са бременни и не слагат колан ,че им пречи на корема...
и тия с децата на задната седалка/ ми да не бяха правили деца-немаше да загинат.../
не става така.....

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 09 Юли 2008, 17:23

Бате аз няма да споря, ти си като ДЗВЕРА, въобще не можеш да разбереш какво имам предвид. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Юли 2008, 17:24

Escape написа:Само полицията имат право да карат без колани

Тфа не е верно!
И полиция и пожарна и линейка,че чак и видиш ли таксиметровите шофьори имат право да карат без колани ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 09 Юли 2008, 17:35

///MapTo написа:
Escape написа:Само полицията имат право да карат без колани

Тфа не е верно!
И полиция и пожарна и линейка,че чак и видиш ли таксиметровите шофьори имат право да карат без колани ;)

За икономия на времето и затва....предполагам!Кога да го слагат при качване и кога да го махат при слизане като има спешен случай! :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 09 Юли 2008, 18:05

При такситата е за да може шофьора да се защитава ако го нападнат клиентите. зпоред мен е по-добре да ги направят такситата като в сащ с разделител, ама :bgflag: К'во да правиш. Иначе колана няма да те забави кой знае колко. С един старт от оборотите където двигателя има най-много тяга ще си го наваксаш.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 01 Авг 2008, 22:57

БВМ и линейка!!! Ако тоя в БМВ-то е бил некъф, дето си е мислил, че щом е с БВМ трябва да мине и преди линейката!!! НО понякога колкото и да бързат тея линейки, правят 8393 нарушения... :confused:

--------намали си снимчицата във подписчето---------

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Авг 2008, 0:08

Абе вчера се регисрирахте и айде да ровим всички теми и да пишем :twisted:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 02 Авг 2008, 0:10

cappy123 написа:БВМ и линейка!!! Ако тоя в БМВ-то е бил некъф, дето си е мислил, че щом е с БВМ трябва да мине и преди линейката!!! НО понякога колкото и да бързат тея линейки, правят 8393 нарушения... :confused:

Прочети дургите мнения и по точно мойте и ще ти стане ясно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 02 Авг 2008, 0:58

BMWALPINA написа:
cappy123 написа:БВМ и линейка!!! Ако тоя в БМВ-то е бил некъф, дето си е мислил, че щом е с БВМ трябва да мине и преди линейката!!! НО понякога колкото и да бързат тея линейки, правят 8393 нарушения... :confused:

Прочети дургите мнения и по точно мойте и ще ти стане ясно ;)

ти на нея ли ще й обясняваш :mhihi: прочети й другите мнения и на теб ще ти се изясни :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Авг 2008, 1:02

Ако висчки почетеМ правилата на форума още един път не знам дали ще помогне, но няма да навреди. Гледам има обновяване, та 10 мин. не ме търсете, зачел съм се.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Предишна

Назад към Извън Темата