Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Re: iOS тема
Оправих се. Оставих го до сваля снощи на заряд и сутринта всичко се беше свалило и само го инсталирах. Определено телефона работи по-бързо от колкото с iOS 7. 

При 5-цата се сваля по-бързо, а телефона ми работи по-бавно с ios8 хахахха.
Sent from my iPhone using Tapatalk

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Vinchenzo написа:При 5-цата се сваля по-бързо, а телефона ми работи по-бавно с ios8 хахахха.
Аз не виждам разлики, като направиш чиста инсталация от itunes-a според мен ще се орпави.
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Почти съм се навил да кача iOs8 на моята бракма 4С. Гледам разни клипове и чета тук там след последните ъпдейти се държи добре 4с-ката сякаш. В момента съм с 7.0.4 и разбира се чуденката е кое ще е по добре между двете? Някой приложения вече се оптимизираха за 8 а други директно си го искат. Мнения?
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
frizzante написа:Някой приложения вече се оптимизираха за 8 а други директно си го искат. Мнения?
аз я качих... никаква разлика във "вървежа", даже не знам какво съдържа тоя iOS 8, освен 2-3 нови иконки

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Според наблюденията ми от телефони на познати iOS7 преди 7.1 не върви добре на 4S, така че щом си доволен от 7.0.4 няма да си недоволен от iOS8. Все пак ъпдейтваш на собствен "риск".
Моя бави като някой ми звъни и му затворя за да го набера аз-тогава по бавно се случват нещата от преди?!

- b00st
- User
-
Vinchenzo написа:Моя бави като някой ми звъни и му затворя за да го набера аз-тогава по бавно се случват нещата от преди?!
8.0.2 го оправя. Ако не, ресторваш от itunes. При мен го имаше, но след ъпдейта го изгладиха.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
© написа:6-цата вече се намира спокойно за 1500лв. Още малко и ще стигне 5s от преди няколко месеца. Жалко, че е толкова голяма, иначе аз напоследък доста се запалих, има и на кого да прехвърля сегашния ми, обаче с тия размери няма как да го преглътна. Между другото и сред андроид не виждам хубав телефон под 125мм дължина.
п.с. аз не се притеснявам да купя телефона си от продавач различен от МТел /т.е. поне 30% по-евтино/
така е, на 1.5 ги има вече. моя 5s му изтече гаранцията ония ден и играх златна 6-ца. Имал съм 4,5,5с и сега този е най-големия ъпгрейд спрямо предходния модел. лесно се свиква с по-големия джам, всъшност за мен това беше единствения недостатък на 5s спрямо клетата конкуренция. относно цената, никакъв шанс да падне под 1.3 преди нова година...нов 5s сега е 900 марки. моя им го дадох в топ състояние за 700 лв. тоест за една година от както го имам само 30% надолу. държат яко цена. искам това да го видя с някоя китайска пластмасария как ще стане... нова 6-ца 16-ка е 1000лв от Америка обаче няма кой да ми е донесе и не ми се чака, да стане 1200-1300лв 3-4 месеца.
вчера правя снимки и едно лапенце идва и вика - бате бате тва ли е ония телефон дето се криви в джоба

а М-тел мишките направо избиха рибата, но схемата е ясна - искат да продадат нещо на хора, които не могат да си го позволят и съответно да ги наиграят зверски, за да е по-забавно. е.ем ти и офертите, после се чудя що един приятел ми вика ти да не даде БМВ-то за тва нещо...да, колата и 100лв им дадох

"Чемодан, вокзал, Москва"
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
bai_ILIA написа: играх златна 6-ца
всъшност за мен това беше единствения недостатък на 5s спрямо клетата конкуренция
искам това да го видя с някоя китайска пластмасария
Типичен представител на ябълка-фен.
Със златен айфон, произведен "далеч" от Китай, нямащ идея, какво прави "клетата" конкуренция, поднесено на пИрфектен български

- b00st
- User
-
Аз 4с-а преди повече от година като го пуснах за 500лв го продадох на 2рия ден. А за тия пари можех да си купя нов галакси или нексус с умопомрачителни спекс, ама просто минах на 5ца и може би няма да я сменя докато не и изтече гаранцията.
5s сега вървят между 700 и 900 втора употреба. 5/5с спокойно 600лв, 4s 300-350. Говорим за отключени. Цените не падат лесно, спор няма.
Иначе 6-цата нищо революционно няма освен големия дисплей, който за мен е недостатък. Но като нов модел все пак привлича, дори и мен / фен и на андроид/
Иначе 6-цата нищо революционно няма освен големия дисплей, който за мен е недостатък. Но като нов модел все пак привлича, дори и мен / фен и на андроид/
[COPYRIGHT SIGN] написа:5s сега вървят между 700 и 900 втора употреба. 5/5с спокойно 600лв, 4s 300-350. Говорим за отключени. Цените не падат лесно, спор няма.
5S 64GB го взех за 2000 преди месец втора употреба не си заслужава може да е мокрен със доста скрити дефекти или пък продавача да си го заключи с icould след известно време и да ти изиграе ролята на откраднат телефон пък иди го докажи
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Само за по-старите. Аз моя като си го взимах, разликата с нов беше х2 (около 400лв.). Когато има разлика 150-200лв. (и е 20-30% повече) в цената за нов... е глупаво да се вземе втора ръка. 5s втора ръка в момента няма смисъл за мен.