Киномания
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Киномания
This is 40
От много време не бях гледал нищо в жанра и го пуснах с нагласа за нещо добро . По средата на филма имах чувството, че е минала цяла вечност. Има ЯКИ сцени , изцепки и лафове ама някой в екипа се е изложил здраво - сценариста май . Филма просто върви , бавно , мудно тук там се засмееш . Няма никакво развитие , абе направо все едно и аз станах на 40
Главната актриса е мега изкуствена , сцените с нон-стоп ревящата тинейджърка яко изнервят (мноооо преиграване) . Като цяло може да му хвърлите око само ако сте много търпеливи или фенове на "семейните" филми . Лична оценка 5,5/100
ПС: Меган Фокс играе 3то степенна роля , общо за 10ина мин се появява във филма

От много време не бях гледал нищо в жанра и го пуснах с нагласа за нещо добро . По средата на филма имах чувството, че е минала цяла вечност. Има ЯКИ сцени , изцепки и лафове ама някой в екипа се е изложил здраво - сценариста май . Филма просто върви , бавно , мудно тук там се засмееш . Няма никакво развитие , абе направо все едно и аз станах на 40

ПС: Меган Фокс играе 3то степенна роля , общо за 10ина мин се появява във филма

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Предложете някоя романтична комедия, нещо от сорта на Friends With Benefits и някакви ей такива. Компютъра ми е пълен с драма и екшън, нещо освежаващо и весело ми се гледа... 

///Maximalniq написа:Предложете някоя романтична комедия, нещо от сорта на Friends With Benefits и някакви ей такива. Компютъра ми е пълен с драма и екшън, нещо освежаващо и весело ми се гледа...
A lot like love ... с Аштън Къчър
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
///Maximalniq написа:Предложете някоя романтична комедия, нещо от сорта на Friends With Benefits и някакви ей такива. Компютъра ми е пълен с драма и екшън, нещо освежаващо и весело ми се гледа...
ООо,гледай Crazy Stupid Love,много ми хареса,както и вчера даваха по тв Failure to Launch,много свежа комедиика,може да гледаш и "Отстреляй бившата си"

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бате Емо, и тримата филмове са турбо шукаритетни, аферимЕ.Димитров написа:ООо,гледай Crazy Stupid Love,много ми хареса,както и вчера даваха по тв Failure to Launch,много свежа комедиика,може да гледаш и "Отстреляй бившата си"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Този филм го бях пропуснал . Много смях и екшън
Силно препоръчвам ...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
http://www.imdb.com/title/tt0113870/
Снощи го гледах... Брутален филм - не е за хора със слаби сърца и нерви...
Също така не е от филмите с happy end...
Снощи го гледах... Брутален филм - не е за хора със слаби сърца и нерви...
Също така не е от филмите с happy end...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Много силни актьори и много тъп филм
Явно обаче си има публика за подобни тъпотии . 3 часа филм от които 80% безкраааааааааааайни , банални , безсмислени диалози в които се радваме на бритиш инглиш и би трябвало да ахнем от смелостта на Тарантино да пусне такава боза и да има кой да я гледа ... Нещо като 15 минутните размишления в гадни копилета ... само че тук е така през цялото време а екшъна (с 500 балона боя) е на самия край на филма .

Явно обаче си има публика за подобни тъпотии . 3 часа филм от които 80% безкраааааааааааайни , банални , безсмислени диалози в които се радваме на бритиш инглиш и би трябвало да ахнем от смелостта на Тарантино да пусне такава боза и да има кой да я гледа ... Нещо като 15 минутните размишления в гадни копилета ... само че тук е така през цялото време а екшъна (с 500 балона боя) е на самия край на филма .

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Някой успя ли да изгледа епизод на "Недадените" ? Аз направих 2 неуспешни опита
МНОГО Е ТЪПО ТОВА! На 2 пъти не успявам да изгледам 1 епизод.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Някой успя ли да изгледа епизод на "Недадените" ? Аз направих 2 неуспешни опитаМНОГО Е ТЪПО ТОВА! На 2 пъти не успявам да изгледам 1 епизод.
Това "телевизонно кино" ли е , че нещо не схващам новия термин на боза ти ви

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
все пак да кажем че в момента по кино нова върви концептуалната лента боен клуб 

- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Колеги някои гледал ли е
Струва ми се добър филма с участието на Пол Уокър и различни модификации на Бмв.
Аз мисля да го гледам като му пуснат и субтитри (някой ако ги има нека пише)
Струва ми се добър филма с участието на Пол Уокър и различни модификации на Бмв.
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
NoMoreRules написа:Колеги някои гледал ли е
Толкова БМВта не съм виждал и в дилършип... само заради това бих го гледал хаха.
Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.