Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: iOS тема

Мнение от DigitalExile » 05 Окт 2014, 19:26

И тука да копна,че стана дума за Цамсунг

"Печалбата на Samsung Electronics ще продължи да спада и през третото тримесечие на годината, предвиждат анализатори в областта, посочвайки влошеното представяне на корейската компания на основния ѝ пазар на смартфони, както и липсата на обновена продуктова линия. Очаква се най-големият производител на смартфони в света да отчете най-слабата си оперативна печалба от почти 3 години насам, като в последствие ще започне леко възстановяване през четвъртото тримесечие. Samsung трябва да обяви финансовите си резултати за периода между юли и септември около 7 октомври. Анализаторите са на мнение, че периодът на мащабни печалби от бизнеса със смартфони на Samsung е приключил, след като Apple заграбва лъвския пай във високия ценови сегмент на пазара, а китайските производители на евтини устройства като Lenovo и Xiaomi прибират печалбите от ниския ценови сегмент."

Ройтерс :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2014, 0:03

Nedko Anev написа:китайските производители на евтини устройства като и Xiaomi

Нещо съм озадачен... доколкото разбрах от разни неща прочетени тук Ксаоми в премиум марка далеч по-добра от Айфон. Как така изведнъж "евтино устройство"? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 06 Окт 2014, 1:44

То е премиум евтино :lol:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

iOS тема

Мнение от b00st » 06 Окт 2014, 7:24

stefan8898 написа:Днес видях 6-цата, ми то пласмаса, то като ще е кофички за кисело мляко, по добре самсунга, поне го докарва на дисплей с това QHD.

Къде видя пластмаса, да не си гледал nexus 6? :D Аман от андроид хейтъри вече.

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Окт 2014, 10:55

6-цата вече се намира спокойно за 1500лв. Още малко и ще стигне 5s от преди няколко месеца. Жалко, че е толкова голяма, иначе аз напоследък доста се запалих, има и на кого да прехвърля сегашния ми, обаче с тия размери няма как да го преглътна. Между другото и сред андроид не виждам хубав телефон под 125мм дължина.
п.с. аз не се притеснявам да купя телефона си от продавач различен от МТел /т.е. поне 30% по-евтино/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Окт 2014, 11:30

b00st написа:
stefan8898 написа:Днес видях 6-цата, ми то пласмаса, то като ще е кофички за кисело мляко, по добре самсунга, поне го докарва на дисплей с това QHD.

Къде видя пластмаса, да не си гледал nexus 6? :D Аман от андроид хейтъри вече.

Как къде, сънувал го е!! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 06 Окт 2014, 19:29

Препоръчвам ''Pangu'' jailbreake супер доволен съм и да се похваля имам 3 подобия на appstore има абсулютно всичко! :bowdown: относно ios който има проблем да пише съобщение!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Окт 2014, 19:47

Не, че нещо ама тоя джейл излезе юни още и едва ли има човек с Айфон, който да не е разбрал ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Окт 2014, 20:19

Аз не съм, да бъда честен, ама нещо в момента не виждам резон да джейлвам. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от Сашо ///Майна » 06 Окт 2014, 20:29

Аз имам проблем с минаването на iOS 8 на 5s. Освободих повече от нужната памет(5.9GB) аз имам 6.5GB свободни. Сложих го на заряд, свързах го с wi-fi и почнах да свалям iOS 8. Оставих телефона и след 20мин го отключих да видя какво става и ми изписва някаква грешка при свалянето. Пробвах около 5-6 пъти същата работа. :conf: Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 06 Окт 2014, 20:43

Нетът ти е куц и не може да изтегли нормално ъпдейта преди да почне да го качва.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от Сашо ///Майна » 06 Окт 2014, 21:24

Мисля, че интернета е достатъчно бърз, защото без проблем свалям приложения над 1GB и то доста бързо, а iOS 8 пише, че е 1.2GB. Ще пробвам и на друг wi-fi все пак да видя дали проблема е в нета, но много ме съмнява. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 06 Окт 2014, 21:35

Качи го през айтунса.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от axel.folu » 07 Окт 2014, 20:13

Сашо ///Майна написа:Аз имам проблем с минаването на iOS 8 на 5s. Освободих повече от нужната памет(5.9GB) аз имам 6.5GB свободни. Сложих го на заряд, свързах го с wi-fi и почнах да свалям iOS 8. Оставих телефона и след 20мин го отключих да видя какво става и ми изписва някаква грешка при свалянето. Пробвах около 5-6 пъти същата работа. :conf: Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?

Прикачи снимка да видя

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от axel.folu » 07 Окт 2014, 20:58

Сашо ///Майна написа:Аз имам проблем с минаването на iOS 8 на 5s. Освободих повече от нужната памет(5.9GB) аз имам 6.5GB свободни. Сложих го на заряд, свързах го с wi-fi и почнах да свалям iOS 8. Оставих телефона и след 20мин го отключих да видя какво става и ми изписва някаква грешка при свалянето. Пробвах около 5-6 пъти същата работа. :conf: Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?

Прикачи снимка да видя

Sent from my iPhone using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата