СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 04 Апр 2024, 11:09

Истински Сатана ...!!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Апр 2024, 14:50

carmanf1 написа:За баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми :D

После като пуснеш, губиш тракция. Тоест, нон-стоп трябва да го управляваш тва само с газта, за да го държиш в баланс.

прасетата са шибани щото както казах се управляват предимно с педала на газта - мноо газ и почва да недозавива щото вдига предницата... малко газ и/или спирачки и почва да свръхзавива.. новите са по-лесни щото нали имат торк векторинг та с повечко газ отзад те дозавива накъдето си врътнал геврека дори да си вдигнал предницата... но баланса където 911 е неутрално е много "тънка линия" която не е интуитивна и ако не ти я покаже някой ханс как да я постигнеш и задържиш- е трудно да се самонаучиш. не случайно в родината, че и по света е пълно със хора които се размазват със 911 защото просто не могат да го карат защото- не са ги научили...

за рс6-цата... за ежедневка предполагам е приятна и практична. баланса на аудитата (с изкл. на р8) винаги е бил сбъркан и насочен към типичния умерен шофьор. все пак някъде дълбоко във всяко ауди се крие по една "народна кола" предназначена за... масите :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 04 Апр 2024, 21:52

По хубаво от служебно алуДи е служебно порше...ама там повече ще ме е страх май да не взема някой бордюр с него... :ok:
Пред 5-6 години имаше един кайен дизел 4.2S.
Та дойде ред да го прибирам,а пред мен се качиха в един порш turbo S някакъв си...
Бъзикаха се че си е купил човека дизелово тракторче и да пробвал истинско порче...
Той даде газ,аз дадох цялата газ на спорт+....и те изчезнаха някъде напред... :ok: :mhihi:
След 200 се отказах да ги гоня...все пак съм с тракторчето...
Та хубави коли...може би едни от малкото към които имам респект към изработка,дизайн и начин на управление тъй като последно време всичко е масова ширпотреба. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 04 Апр 2024, 22:24

alx написа: ... прасетата са шибани ...

Наистина са ми много трудни, щот явно толкова си мога :oops:
Ама нямам предвид да го карам, като някоя богата лелка, сложила фенси шалчето там и се разкарва с него из града с 40-50-60 :mhihi:

Моята приятелка вика, е кво му е трудното, то същата марка като моята кола, супер лесни са за каране :mhihi:
Дай да видиш - дадох й. Ми каране - бабешката. Само вика, тва обаче много друса :mhihi:

Питах я, ти изобщо осъзнаваш ли каква е твоята кола и какво може :mhihi: Погледна ме с не разбиране :lol:
Ти идея си нямаш каква е твоята кола, само знаеш марката - и й казах, че е пълна шматка :lol:

И тя, ти за тва ли не искаш да я караш моята кола, щот тормозиш колите :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Апр 2024, 22:40

alx написа:за рс6-цата... за ежедневка предполагам е приятна и практична. баланса на аудитата (с изкл. на р8) винаги е бил сбъркан и насочен към типичния умерен шофьор. все пак някъде дълбоко във всяко ауди се крие по една "народна кола" предназначена за... масите :)

:oops:
Аз за ежедневна предпочитам с6 честно казано, по-комфортен интериор и по-незабележима.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Апр 2024, 0:30

Jordana написа:
За баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми :D
Ако си карал съветска запорожка няма да ти е толкова трудно и с тая немската :mhihi:

:mrgreen:
Не съм карал ЗАЗ-ка, ама някак не мога да си я представя да смачка яко задните писалки :lol:

steeN написа:Като пуснах звука на клипа и избухнах в смях :ok:

Аз също :lol: - пръдливия ханс :lol:

И се сетих, за тая легенда - трабаНа :lol:

Не съм карал, ама съм се возил - баси боклука е тва :lol:

Преди мноооого години, отидохме на ски с приятели на Пампорово. С една жигула, рено 19 и един трабаН :D

Ама на връщане след 2-3 дни, като слизахме надолу, в трабана беше кучи студ - буквално, чорапите ми бяха в лед, вътре в ботите :mhihi:

И викам аз отивам в жигулата на топло - там беше като в спа център :lol:

Тоя, който излезе от жигулата, за да ми направи място и отиде в трабана - много скоро и той беше с лед по краката, шофьора също :lol:

ПП. Ама ето, хубави и смешни спомени :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Апр 2024, 0:51

carmanf1 написа:
Jordana написа:
За баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми :D
Ако си карал съветска запорожка няма да ти е толкова трудно и с тая немската :mhihi:

:mrgreen:
Не съм карал ЗАЗ-ка, ама някак не мога да си я представя да смачка яко задните писалки :lol:

steeN написа:Като пуснах звука на клипа и избухнах в смях :ok:

Аз също :lol: - пръдливия ханс :lol:

И се сетих, за тая легенда - трабаНа :lol:

Не съм карал, ама съм се возил - баси боклука е тва :lol:

Преди мноооого години, отидохме на ски с приятели на Пампорово. С една жигула, рено 19 и един трабаН :D

Ама на връщане след 2-3 дни, като слизахме надолу, в трабана беше кучи студ - буквално, чорапите ми бяха в лед, вътре в ботите :mhihi:

Тоя, който излезе от жигулата, за да ми направи място и отиде в трабана - много скоро и той беше с лед по краката, шофьора също :lol:

Съжалявам - след такава нерегламентирана обида не мога да ти бъда приятел :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 05 Апр 2024, 3:44

alx написа:прасетата са шибани щото...

Аз не съм пилот, даже не съм и карал 911, но мисля "че мога да мисля". :lol:
И логическото ми мислене ми шепне, че ако тая порше архитектура със задно разположения двигател беше сполучлива, щяха и други марки и модели да я използват...
Същото както с аудитата със стърчащия отпред двигател...
И докато аудитата имат извинение, че го правят заради куатрото, то порше не знам защо го правят освен заради някакъв извратен немски традиционализъм и снобарство?... :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Апр 2024, 7:06

Има и други дето двигателя е в купето , не са само порше . Но като цяло е само един оптичен дизайн исторически бетониран с марката , така и ще си отидат заедно един ден . Пример как инженерията става жертва на модата и оптичния дизайн на купето . Задно предаване и изобщо двигателя отзад е най кофтия възможен вариант от всички , анахронизъм в 21 век . Заради нарушеното управление и стабилност се налага да свалят мотора максимално надолу да падне центъра на тежеста . Което води до още цигании и мазохизъм . Такива коли неизменно имат склонност към зъвъртане и загуба на сцепление отпред каквото и да им баят . Както казва Джей Лено ...техническа мастурбация , правят го щото могат да го правят и до там .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 05 Апр 2024, 10:02

carmanf1 написа:Преди мноооого години, отидохме на ски с приятели на Пампорово. С една жигула, рено 19 и един трабаН :D

Вярно е това за трабанта.
Една зима качвам един познат , по едно време ми казва : Абе туй трябва с гъбина да го караш :lol: :lol: :lol:
п.п. "Гъбина" - много дебел и тежък кожух от овча кожа с вълната , използван от часовите в БА при тежки метеорологични условия.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Апр 2024, 17:07

Тая сутрин звъннах на тоя приятел с трабанта. Да се посмеем малко. Не малко, ами и двамата се пукнахме от смях от историите с тоя трабан :lol:

Той ся кара Q8 и вика помниш ли като бяхме на хижа и стартера на трабана умря - как го запалихме, с бутане и се прибрахме.
После нали помниш, че баща ми отказа да ми купи нов, да съм си събирал пари сам и как го палехме следващите няколко месеца :mhihi:
Ела ся да запалим Q-то с бутане или пък твоЙта кола

Помниш ли като бяхме на хижа Здравец и се изхаках в ония дълбоки коловози, трабана легна по корем и гумите във въздуха.
Хванахме го на ръце и го отнесохме :mhihi:
Ела ся да отнесем Q-то на ръце

И продължава - помниш ли кЪт го обърнах на една страна :mhihi: И кво, хванахме го на ръце, бутнахме го обратно и всичко точно, е малко бензин се беше разлял май и малко ожулен ама голяма работа
Ся ако обърна Q-то, ще е баси разправията, то шСа пътни помощи, полиция, протоколи, обяснения, каскота, сервизи, чакане, галимация голяма

Хубави, детски спомени :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Апр 2024, 20:15

Чуден ден беше днес…смених гумите на 2 коли вкъщи, измих от-до Х1цата че и обучавах милото за разни неща, че цял ден беше до мен да помага
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 06 Апр 2024, 20:22

работна събота днес, време е за мидите от Каварна

Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 07 Апр 2024, 0:55

Снощи бяхме на рестораН - аз, моята приятелка и един приятел с неговата жена.

Тия двамата се скараха на 5-тата минута :mhihi:

Викам на моя приятел, взимай пурите, коняка и изчезвай навън, ся аз ще си говоря с жена ти и няма да се връщаш, докато не дойда навън при теб.

Говорих си с жена му и разбрах проблема. Тя работи от 9 до 18 часа и взима много доволни пари. Ама той се ядосва, че същите пари (ако не и повече) тя може да ги принесе ако работи за неговата фирма (за семейството), само с работа от 9 до 12 часа.

Важното обаче е, че тя обожава работата си и работи с удоволствие, докато в неговата фирма, не е нейното.
И това е нещото, което той не може да разбере. И разсъждава егоистично.

Обясних му, уж разбра. Ще го видим колко е разбрал :mhihi:

Всеки трябва да прави/работи това, за което е роден и му доставя удовлетворение и щастие в тоя живот ... иначе ... еВи му мамата

Друг пример, моята приятелка. Тя е синя кръв, от поколения.
Кофти късмет извади с мен. Личи си разликата в класите между нас. Истината си е истина. Да видим до кога ще ме търпи :mrgreen:

Много пъти си я бъзикам - принцесата и свинарят. Щот тя редовно ми се чуди на простотиите :lol:

Питал съм я, що се тормози с тая нейната трудна и отговорна професия, след като изобщо не й трябва да работи.

Отговора й беше: За това съм родена. Това е моето призвание. Доставя ми удоволствие, защото се чувствам полезна за хората.

И така, не всичко е банкова сметка. По-скоро е удоволствие от свършеното :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 07 Апр 2024, 3:25

carmanf1 написа:Друг пример, моята приятелка. Тя е синя кръв, от поколения.
Кофти късмет извади с мен. Личи си разликата в класите между нас. Истината си е истина. Да видим до кога ще ме търпи :mrgreen:

Много пъти си я бъзикам - принцесата и свинарят. Щот тя редовно ми се чуди на простотиите :lol:

Каква синя кръв в БГ, комунистите нали ги избиха? :conf:
Оттам всички сме свинари, на каквото и да се правим. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата