СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Истински Сатана ...!!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
carmanf1 написа:За баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми![]()
После като пуснеш, губиш тракция. Тоест, нон-стоп трябва да го управляваш тва само с газта, за да го държиш в баланс.
прасетата са шибани щото както казах се управляват предимно с педала на газта - мноо газ и почва да недозавива щото вдига предницата... малко газ и/или спирачки и почва да свръхзавива.. новите са по-лесни щото нали имат торк векторинг та с повечко газ отзад те дозавива накъдето си врътнал геврека дори да си вдигнал предницата... но баланса където 911 е неутрално е много "тънка линия" която не е интуитивна и ако не ти я покаже някой ханс как да я постигнеш и задържиш- е трудно да се самонаучиш. не случайно в родината, че и по света е пълно със хора които се размазват със 911 защото просто не могат да го карат защото- не са ги научили...
за рс6-цата... за ежедневка предполагам е приятна и практична. баланса на аудитата (с изкл. на р8) винаги е бил сбъркан и насочен към типичния умерен шофьор. все пак някъде дълбоко във всяко ауди се крие по една "народна кола" предназначена за... масите

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
По хубаво от служебно алуДи е служебно порше...ама там повече ще ме е страх май да не взема някой бордюр с него...
Пред 5-6 години имаше един кайен дизел 4.2S.
Та дойде ред да го прибирам,а пред мен се качиха в един порш turbo S някакъв си...
Бъзикаха се че си е купил човека дизелово тракторче и да пробвал истинско порче...
Той даде газ,аз дадох цялата газ на спорт+....и те изчезнаха някъде напред...
След 200 се отказах да ги гоня...все пак съм с тракторчето...
Та хубави коли...може би едни от малкото към които имам респект към изработка,дизайн и начин на управление тъй като последно време всичко е масова ширпотреба.

Пред 5-6 години имаше един кайен дизел 4.2S.
Та дойде ред да го прибирам,а пред мен се качиха в един порш turbo S някакъв си...
Бъзикаха се че си е купил човека дизелово тракторче и да пробвал истинско порче...
Той даде газ,аз дадох цялата газ на спорт+....и те изчезнаха някъде напред...

След 200 се отказах да ги гоня...все пак съм с тракторчето...
Та хубави коли...може би едни от малкото към които имам респект към изработка,дизайн и начин на управление тъй като последно време всичко е масова ширпотреба.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа: ... прасетата са шибани ...
Наистина са ми много трудни, щот явно толкова си мога

Ама нямам предвид да го карам, като някоя богата лелка, сложила фенси шалчето там и се разкарва с него из града с 40-50-60

Моята приятелка вика, е кво му е трудното, то същата марка като моята кола, супер лесни са за каране

Дай да видиш - дадох й. Ми каране - бабешката. Само вика, тва обаче много друса

Питах я, ти изобщо осъзнаваш ли каква е твоята кола и какво може

Ти идея си нямаш каква е твоята кола, само знаеш марката - и й казах, че е пълна шматка

И тя, ти за тва ли не искаш да я караш моята кола, щот тормозиш колите

alx написа:за рс6-цата... за ежедневка предполагам е приятна и практична. баланса на аудитата (с изкл. на р8) винаги е бил сбъркан и насочен към типичния умерен шофьор. все пак някъде дълбоко във всяко ауди се крие по една "народна кола" предназначена за... масите

Аз за ежедневна предпочитам с6 честно казано, по-комфортен интериор и по-незабележима.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Ако си карал съветска запорожка няма да ти е толкова трудно и с тая немскатаЗа баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми

Не съм карал ЗАЗ-ка, ама някак не мога да си я представя да смачка яко задните писалки

steeN написа:Като пуснах звука на клипа и избухнах в смях
Аз също

И се сетих, за тая легенда - трабаНа

Не съм карал, ама съм се возил - баси боклука е тва

Преди мноооого години, отидохме на ски с приятели на Пампорово. С една жигула, рено 19 и един трабаН

Ама на връщане след 2-3 дни, като слизахме надолу, в трабана беше кучи студ - буквално, чорапите ми бяха в лед, вътре в ботите

И викам аз отивам в жигулата на топло - там беше като в спа център

Тоя, който излезе от жигулата, за да ми направи място и отиде в трабана - много скоро и той беше с лед по краката, шофьора също

ПП. Ама ето, хубави и смешни спомени

carmanf1 написа:Jordana написа:Ако си карал съветска запорожка няма да ти е толкова трудно и с тая немскатаЗа баланса - усетих го, уж де, с моите скромни умения - няма общо с другите. С тоя мотор зад гърба ти, буквално го усещам как натиска мощно задните гуми
![]()
Не съм карал ЗАЗ-ка, ама някак не мога да си я представя да смачка яко задните писалки
steeN написа:Като пуснах звука на клипа и избухнах в смях
Аз също- пръдливия ханс
И се сетих, за тая легенда - трабаНа![]()
Не съм карал, ама съм се возил - баси боклука е тва
Преди мноооого години, отидохме на ски с приятели на Пампорово. С една жигула, рено 19 и един трабаН![]()
Ама на връщане след 2-3 дни, като слизахме надолу, в трабана беше кучи студ - буквално, чорапите ми бяха в лед, вътре в ботите
И викам аз отивам в жигулата на топло - там беше като в спа център![]()
Тоя, който излезе от жигулата, за да ми направи място и отиде в трабана - много скоро и той беше с лед по краката, шофьора също![]()
Съжалявам - след такава нерегламентирана обида не мога да ти бъда приятел

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
alx написа:прасетата са шибани щото...
Аз не съм пилот, даже не съм и карал 911, но мисля "че мога да мисля".

И логическото ми мислене ми шепне, че ако тая порше архитектура със задно разположения двигател беше сполучлива, щяха и други марки и модели да я използват...
Същото както с аудитата със стърчащия отпред двигател...
И докато аудитата имат извинение, че го правят заради куатрото, то порше не знам защо го правят освен заради някакъв извратен немски традиционализъм и снобарство?...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има и други дето двигателя е в купето , не са само порше . Но като цяло е само един оптичен дизайн исторически бетониран с марката , така и ще си отидат заедно един ден . Пример как инженерията става жертва на модата и оптичния дизайн на купето . Задно предаване и изобщо двигателя отзад е най кофтия възможен вариант от всички , анахронизъм в 21 век . Заради нарушеното управление и стабилност се налага да свалят мотора максимално надолу да падне центъра на тежеста . Което води до още цигании и мазохизъм . Такива коли неизменно имат склонност към зъвъртане и загуба на сцепление отпред каквото и да им баят . Както казва Джей Лено ...техническа мастурбация , правят го щото могат да го правят и до там .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
carmanf1 написа:Преди мноооого години, отидохме на ски с приятели на Пампорово. С една жигула, рено 19 и един трабаН![]()
И викам аз отивам в жигулата на топло - там беше като в спа център![]()
Тоя, който излезе от жигулата, за да ми направи място и отиде в трабана - много скоро и той беше с лед по краката, шофьора също![]()
Вярно е това за трабанта.
Една зима качвам един познат , по едно време ми казва : Абе туй трябва с гъбина да го караш

п.п. "Гъбина" - много дебел и тежък кожух от овча кожа с вълната , използван от часовите в БА при тежки метеорологични условия.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Тая сутрин звъннах на тоя приятел с трабанта. Да се посмеем малко. Не малко, ами и двамата се пукнахме от смях от историите с тоя трабан
Той ся кара Q8 и вика помниш ли като бяхме на хижа и стартера на трабана умря - как го запалихме, с бутане и се прибрахме.
После нали помниш, че баща ми отказа да ми купи нов, да съм си събирал пари сам и как го палехме следващите няколко месеца
Ела ся да запалим Q-то с бутане или пък твоЙта кола
Помниш ли като бяхме на хижа Здравец и се изхаках в ония дълбоки коловози, трабана легна по корем и гумите във въздуха.
Хванахме го на ръце и го отнесохме
Ела ся да отнесем Q-то на ръце
И продължава - помниш ли кЪт го обърнах на една страна
И кво, хванахме го на ръце, бутнахме го обратно и всичко точно, е малко бензин се беше разлял май и малко ожулен ама голяма работа
Ся ако обърна Q-то, ще е баси разправията, то шСа пътни помощи, полиция, протоколи, обяснения, каскота, сервизи, чакане, галимация голяма
Хубави, детски спомени

Той ся кара Q8 и вика помниш ли като бяхме на хижа и стартера на трабана умря - как го запалихме, с бутане и се прибрахме.
После нали помниш, че баща ми отказа да ми купи нов, да съм си събирал пари сам и как го палехме следващите няколко месеца

Ела ся да запалим Q-то с бутане или пък твоЙта кола
Помниш ли като бяхме на хижа Здравец и се изхаках в ония дълбоки коловози, трабана легна по корем и гумите във въздуха.
Хванахме го на ръце и го отнесохме

Ела ся да отнесем Q-то на ръце
И продължава - помниш ли кЪт го обърнах на една страна

Ся ако обърна Q-то, ще е баси разправията, то шСа пътни помощи, полиция, протоколи, обяснения, каскота, сервизи, чакане, галимация голяма
Хубави, детски спомени

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Чуден ден беше днес…смених гумите на 2 коли вкъщи, измих от-до Х1цата че и обучавах милото за разни неща, че цял ден беше до мен да помага
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
работна събота днес, време е за мидите от Каварна
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Снощи бяхме на рестораН - аз, моята приятелка и един приятел с неговата жена.
Тия двамата се скараха на 5-тата минута
Викам на моя приятел, взимай пурите, коняка и изчезвай навън, ся аз ще си говоря с жена ти и няма да се връщаш, докато не дойда навън при теб.
Говорих си с жена му и разбрах проблема. Тя работи от 9 до 18 часа и взима много доволни пари. Ама той се ядосва, че същите пари (ако не и повече) тя може да ги принесе ако работи за неговата фирма (за семейството), само с работа от 9 до 12 часа.
Важното обаче е, че тя обожава работата си и работи с удоволствие, докато в неговата фирма, не е нейното.
И това е нещото, което той не може да разбере. И разсъждава егоистично.
Обясних му, уж разбра. Ще го видим колко е разбрал
Всеки трябва да прави/работи това, за което е роден и му доставя удовлетворение и щастие в тоя живот ... иначе ... еВи му мамата
Друг пример, моята приятелка. Тя е синя кръв, от поколения.
Кофти късмет извади с мен. Личи си разликата в класите между нас. Истината си е истина. Да видим до кога ще ме търпи
Много пъти си я бъзикам - принцесата и свинарят. Щот тя редовно ми се чуди на простотиите
Питал съм я, що се тормози с тая нейната трудна и отговорна професия, след като изобщо не й трябва да работи.
Отговора й беше: За това съм родена. Това е моето призвание. Доставя ми удоволствие, защото се чувствам полезна за хората.
И така, не всичко е банкова сметка. По-скоро е удоволствие от свършеното
Тия двамата се скараха на 5-тата минута

Викам на моя приятел, взимай пурите, коняка и изчезвай навън, ся аз ще си говоря с жена ти и няма да се връщаш, докато не дойда навън при теб.
Говорих си с жена му и разбрах проблема. Тя работи от 9 до 18 часа и взима много доволни пари. Ама той се ядосва, че същите пари (ако не и повече) тя може да ги принесе ако работи за неговата фирма (за семейството), само с работа от 9 до 12 часа.
Важното обаче е, че тя обожава работата си и работи с удоволствие, докато в неговата фирма, не е нейното.
И това е нещото, което той не може да разбере. И разсъждава егоистично.
Обясних му, уж разбра. Ще го видим колко е разбрал

Всеки трябва да прави/работи това, за което е роден и му доставя удовлетворение и щастие в тоя живот ... иначе ... еВи му мамата
Друг пример, моята приятелка. Тя е синя кръв, от поколения.
Кофти късмет извади с мен. Личи си разликата в класите между нас. Истината си е истина. Да видим до кога ще ме търпи

Много пъти си я бъзикам - принцесата и свинарят. Щот тя редовно ми се чуди на простотиите

Питал съм я, що се тормози с тая нейната трудна и отговорна професия, след като изобщо не й трябва да работи.
Отговора й беше: За това съм родена. Това е моето призвание. Доставя ми удоволствие, защото се чувствам полезна за хората.
И така, не всичко е банкова сметка. По-скоро е удоволствие от свършеното

carmanf1 написа:Друг пример, моята приятелка. Тя е синя кръв, от поколения.
Много пъти си я бъзикам - принцесата и свинарят. Щот тя редовно ми се чуди на простотиите![]()
Каква синя кръв в БГ, комунистите нали ги избиха?

Оттам всички сме свинари, на каквото и да се правим.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ