Икономическа тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Re: Икономическа тема

Мнение от Exclusive89 » 28 Дек 2025, 9:54

BMW_POWER написа:Какво да ти кажа, чичовото? Имаше разговори по темата вече. И никой не отиде да снима десетина стоки в даден магазин и да ги видим същите тях след 3, 6, 9 месеца и след година. Не стоки на промоция, а на "нормални" цени. Не знам защо, нито оптимистите, нито песимистите по темата не го направиха.

Чиче, виж сЯ те цените и последните години доста се покачиха, кой е виновен за скока? За съжаление с или без еврото пак ще има скок.
Аз да ти кажа какво ще се случи с или без еврото.
Хората ще продължат да пътуват, ще продължат да почиват и през зимата, и през лятото по няколко пъти + уикенд почивки :ok: Ще купуват все по нови автомобили. Хората, които вече притежават по 2-3 имота ще купуват още и още :ok: Та масовката ще заживее все по-добре, за твое съжаление :mrgreen:

А ти ще продължаваш да пускаш негативни новини, ще се надяваш тайничко как всички ще мизерстват, но пак ще останеш разочарован, както беше с пейките :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC

Мнение от bereta » 28 Дек 2025, 10:50

nickstorm написа:
bereta написа:С риск да премина границата на добрия тон: презокеанския чичак да си избърше пяната от устата!

той "презокеански чичак", ти-тукашен абдал, на който каквото му отреди съдбата.... :smoke:

Тукашен съм, живея и си плащам данъците в България. И не само абдал, ами сигурно съм и балък, но всеки ден с труда и начина си на живот се опитвам да бъда себе си и да си отстоявам правата. Без да се оплаквам и да търся причините за моите проблеми все в другите. На тези като вас с фалшивите новини бих казал, че сте “дураци”, но няма смисъл. Продължавайте да вярвате, в каквото вярвате и да пълните анонимно форумите с лъжи и злостни прогнози.
Ride on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G05 LCI xDrive40i

Мнение от damian2112 » 28 Дек 2025, 11:27

Самият факт, че всичките прогнозиращи апокалипсиса с еврото, живеят или работят на запад за евро или долари, а не на изток, за рубли или юани е доста показателен...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Дек 2025, 11:47

При наличието на две евро теми(едната със за и против вече е излишна защото мача свърши там :mhihi: )не знам защо тука трябва да се пише по 5 пъти на пост думата евро или да е смисъла за поста само за еврозоната и ЕС, а съответните теми да берат прах. Мятам тука последните скоци и подскоци там, пък ако благоволите може и там да мерим кои опции са по-добри за България от описаните лоши според доста хора. :ok:
viewtopic.php?f=4&t=449127&p=4774514#p4774514
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 28 Дек 2025, 12:18

BMW_POWER написа:Какво да ти кажа, чичовото? Имаше разговори по темата вече. И никой не отиде да снима десетина стоки в даден магазин и да ги видим същите тях след 3, 6, 9 месеца и след година. Не стоки на промоция, а на "нормални" цени. Не знам защо, нито оптимистите, нито песимистите по темата не го направиха.

Надявам се да е интересно на повече колеги, на мен лично ми е:
1. Краве масло дойче маркенбутер - 12лв/500гр. - на промоция
2. Кашкавал БДС Маджаров - 26лв/кг
3. Яйца от свободни кокошки размер Л - 8лв/10бр
4. Прясно мляко Олимпус 3.7% - 3.70лв/л
5. Кисело мляко Каймакани 3.6% - 2.10лв/400гр кофичка
6. Сирене Президент Чедър слайс - 6.70лв/100гр
7. Пилешки бут без кожа Росо охладен - 18.50лв/кг
8. Нервозни кюфтета говеждо месо бийф мийт Велинград - 2.31лв/брой 80гр/брой
9. Сланина с праз Чифлик Кръстова гора - 23лв/кг
10. Филе Елена КФМ резерва слайс - 20лв./400гр
11. Селски хляб с квас Братя Хлебари - 6.60лв/500гр
12. Броколи Андон Станков - 5.69лв/кг
13. Домати розови Андон Станков - 5.83лв/кг
14. Краставици късоплодни Веджис - 5.49лв/кг
15. Олио Калиакра слънчогледово - 4лв/л

Закръглял съм до най-близкото цяло число (не повече от 10ст/кг разлика).

Това е моята кошница, леко клони към кето хранене :mhihi: , но дава представа за цените към момента - ще я повторя след 6 месеца и година - отново, дано е полезно.

Предишна

Назад към Извън Темата