СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: СПАМ ТЕМА
Нордкап няма да го бъде, далече е и на никой не му се пътува толкова
Откъм сияние преизпълнихме програмата - втора вечер подред го видяхме, даже имаше и доволно падащи звезди

Откъм сияние преизпълнихме програмата - втора вечер подред го видяхме, даже имаше и доволно падащи звезди

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Да попитам за един хибрид.
Става въпрос за Фокус екобуст хибрид .
Това нещо движи ли се само на батерия, или е сложена там само за свидетел?
Понеже има хибриди, дето не се зареждат от мрежата и на ниска скорост се движат само на батерия.
Става въпрос за Фокус екобуст хибрид .
Това нещо движи ли се само на батерия, или е сложена там само за свидетел?
Понеже има хибриди, дето не се зареждат от мрежата и на ниска скорост се движат само на батерия.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Това мисля е Mild hybrid, което е най-смотания вариант на и без това доста безсмислените за мен хибриди. Това даже не може да задвижи колата само, може да я побутне малко за да "облекчи" двг-то...
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа: или е сложена там само за свидетел?
Това. Обикновено под mild hybrid се разбира слабичко ел моторче, интегрирано в стартера или скоростната кутия, придружено с миниатюрна по размер батерия. Най- прекият му ефект е при потегляне или плавни доускорения при ниска скорост. При движение в задръствания, може да окаже положителен ефект в рамките на 1-1.5 литра икономия в разхода, но до там. Автономия само на ток- йок.
Някой да предложи фирма за изработка на офис бюро/станция по поръчка?
София или Пловдив.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
София или Пловдив.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
mario001 написа:Някой да предложи фирма за изработка на офис бюро/станция по поръчка?
София или Пловдив.
Е тези, дето правят кухни мисля, че могат да ти направят исканото от теб.
Или отиваш в Съливер, дето продават плоскости и питаш за такава фирма.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Одеве звъня на един приятел, къде ще ходим заедно с децата и приятелките ни на море.
Викам аре ве, давай да избираме вече къде да резервираме. И той, чакай малко ся, ела еди къде си в града, да видиш нещо
Е за кво да идвам там - и той, еди кой си от моите служители има РД днес и ония му казал, шефе аре 'неска да ме пуснеш на обяд щот имам РД.
Той е много добра душа и му казал, добре щом имаш РД, тръгвай още сега сутринта, няма грижи.
Ама после всички служители му казали, че и те са канени на РД-то - тоест и те да си тръгват
Върнал ги всички и им казал, ако до 14:00 свършите всичко, тръгвайте всички.
Съгласили се те, и му казали, ама шефе и ти си канен, няма как да не уважиш празника, ще ни обидиш
И той пак ми вика, ела на еди кой си адрес, не питай, ела да видиш за кво става въпрос. Беше бесен
Утре отивам в университета да търся стажанти. пИсна ми от тия
Идвай да видиш чудо, после изчезваме с теб с 300 и отиваме горе в Империала да пушим пури и да пием уиски
Отивам аз - КЛАСИКА
Апартамент, не ремонтиран от 30-40 години.
Те всички ме познават и единия ми вика, само ти можеш да накараш шефа утре да не бачкаме, щот ще ни е лошо
Масата отрупана - бутилки от дъмпъл, чивас, синьо джони - ама всички със странен цвят
В комбинация със салати от марулка с репичка, туршийка, варени картофи с праз и т.н.
Нищо против тия салатки, аз също си ги обичам, ама малко нещо не се връзваха с бутилките по-горе
Музиката няма да я споменавам, щот те я спряха като отидох.
Вътре лесичарник, щот всички пушат вътре
Тръгнахме си с 500 и отидохме на високия етаж в Империала, за кратко, но поне се насладихме на истинско уиски и пури
ТА, бай-ганьо е още тук и е жив, и са много, ама много, че и много деца имат

Викам аре ве, давай да избираме вече къде да резервираме. И той, чакай малко ся, ела еди къде си в града, да видиш нещо

Е за кво да идвам там - и той, еди кой си от моите служители има РД днес и ония му казал, шефе аре 'неска да ме пуснеш на обяд щот имам РД.
Той е много добра душа и му казал, добре щом имаш РД, тръгвай още сега сутринта, няма грижи.
Ама после всички служители му казали, че и те са канени на РД-то - тоест и те да си тръгват

Съгласили се те, и му казали, ама шефе и ти си канен, няма как да не уважиш празника, ще ни обидиш

И той пак ми вика, ела на еди кой си адрес, не питай, ела да видиш за кво става въпрос. Беше бесен

Идвай да видиш чудо, после изчезваме с теб с 300 и отиваме горе в Империала да пушим пури и да пием уиски

Отивам аз - КЛАСИКА

Те всички ме познават и единия ми вика, само ти можеш да накараш шефа утре да не бачкаме, щот ще ни е лошо

Масата отрупана - бутилки от дъмпъл, чивас, синьо джони - ама всички със странен цвят

В комбинация със салати от марулка с репичка, туршийка, варени картофи с праз и т.н.

Нищо против тия салатки, аз също си ги обичам, ама малко нещо не се връзваха с бутилките по-горе

Музиката няма да я споменавам, щот те я спряха като отидох.

Тръгнахме си с 500 и отидохме на високия етаж в Империала, за кратко, но поне се насладихме на истинско уиски и пури

ТА, бай-ганьо е още тук и е жив, и са много, ама много, че и много деца имат

carmanf1 написа:Одеве звъня на един приятел, къде ще ходим заедно с децата и приятелките ни на море.
Викам аре ве, давай да избираме вече къде да резервираме. И той, чакай малко ся, ела еди къде си в града, да видиш нещо![]()
Ама после всички служители му казали, че и те са канени на РД-то - тоест и те да си тръгват![]()
И той пак ми вика, ела на еди кой си адрес, не питай, ела да видиш за кво става въпрос. Беше бесен![]()
Идвай да видиш чудо, после изчезваме с теб с 300 и отиваме горе в Империала да пушим пури и да пием уиски![]()
Отивам аз - КЛАСИКААпартамент, не ремонтиран от 30-40 години.
Те всички ме познават и единия ми вика, само ти можеш да накараш шефа утре да не бачкаме, щот ще ни е лошо![]()
Масата отрупана - бутилки от дъмпъл, чивас, синьо джони - ама всички със странен цвят![]()
В комбинация със салати от марулка с репичка, туршийка, варени картофи с праз и т.н.![]()
Нищо против тия салатки, аз също си ги обичам, ама малко нещо не се връзваха с бутилките по-горе![]()
Музиката няма да я споменавам, щот те я спряха като отидох.Вътре лесичарник, щот всички пушат вътре
![]()
Тръгнахме си с 500 и отидохме на високия етаж в Империала, за кратко, но поне се насладихме на истинско уиски и пури![]()
ТА, бай-ганьо е още тук и е жив, и са много, ама много, че и много деца имат![]()
това да живееш в соц панелка със соц мебели, да ядеш туршия и да пиеш менте уйски и да слушаш там каквото слушаш е критерии за ганьо? а това да ходиш в империала да пушиш пури и да пиеш уйски е критерии за... за какво е? аз съвсем сериозно те питам.
прави разлика между селяния и ганоьвщина. имат сечения, но са много различни дисциплини.
...не ми се сърди, но за мене поне това което написа прозвуча много лошо да ти кажа...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Само просеко с кисело зеле може да е по лошо от ментеливо уиски с айсберг и репички 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Баси. На мен жената ми клекна/легна на кисело зеле и сланина. В тавичка алпака. С чивас в кристал отсрани. Казах и, че зелето и сланината са домашни и това ми е важното, чивасът и у мивката да е, все ми е тая. Нерде, нареди си приоритетите правилно 

---
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Ей какви купони помня в тези апартаменти
Домашни мезета и салати, ракия, пияни момичета.... спомени

Домашни мезета и салати, ракия, пияни момичета.... спомени

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
carmanf1 написа:Масата отрупана - бутилки от дъмпъл, чивас, синьо джони - ама всички със странен цвят![]()
Домашна ракия може би ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Аз май на купона бих останал
Уиски и пури има и в къщи 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Киселото зеле е пробиотик и доста добър източник на витамин Ц.
Алкохолите и пурите не ги разбирам. Но и двете са наркотици
Алкохолите и пурите не ги разбирам. Но и двете са наркотици

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Еми няма как, едните (началниците) са на много високо ниво, пък другите са долни плебейски отрепки
Та вчера бях до София да свърша това онова и викам "я да измия колата" и почвам да въртя из младостите (квартали на София) да търся автомивка с работници.
Отидох до една, ама там ми казаха , че я почват след 2 часа, което ми беше много.
Почвам да обикалям и попадам на някаква на тъпо забито място, доста невзрачна и като цяло кофти обект.
Някакъв се беше подпрял, или по-скоро седеше на стол.
Приближавам се, отварям прозореца и го питам, дали работят и да измие колата.
Онзи дойде, погледна колата, погледна от вътре и заключи "Мръсна е, ще ви струва повече пари измиването..."
Викам "и колко ще ми струва"
Онзи каза "50 лева"!
Викам "толкова нямам за автомивка", онзи сви рамене и се върна към заниманието си, а аз разбира се не търсех пазарлък, че дори и да беше казал 10 лева, нямаше да остана.
Как и да е, малко по-нататък намерих прилична автомивка и за 30-45 минути всичко беше ок за 24 лева.
Чудех се, дали да не се върна пак с вече изчистена кола и да го питам колко пари да му оставя за чиста кола.
А колата е бял цвят, от вън не беше мръсна, от вътре трябваше само стелките да се изтупат и то само от пред.

Та вчера бях до София да свърша това онова и викам "я да измия колата" и почвам да въртя из младостите (квартали на София) да търся автомивка с работници.
Отидох до една, ама там ми казаха , че я почват след 2 часа, което ми беше много.
Почвам да обикалям и попадам на някаква на тъпо забито място, доста невзрачна и като цяло кофти обект.
Някакъв се беше подпрял, или по-скоро седеше на стол.
Приближавам се, отварям прозореца и го питам, дали работят и да измие колата.
Онзи дойде, погледна колата, погледна от вътре и заключи "Мръсна е, ще ви струва повече пари измиването..."
Викам "и колко ще ми струва"
Онзи каза "50 лева"!
Викам "толкова нямам за автомивка", онзи сви рамене и се върна към заниманието си, а аз разбира се не търсех пазарлък, че дори и да беше казал 10 лева, нямаше да остана.
Как и да е, малко по-нататък намерих прилична автомивка и за 30-45 минути всичко беше ок за 24 лева.
Чудех се, дали да не се върна пак с вече изчистена кола и да го питам колко пари да му оставя за чиста кола.
А колата е бял цвят, от вън не беше мръсна, от вътре трябваше само стелките да се изтупат и то само от пред.