СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 26 Фев 2024, 22:56

barty написа:Ходих до летище София да оставя едни приятели и не мога да повярвам какво безредие цари отпред.
Колона от чакащи коли, добре, разбирам донякъде но баш пред Терминала няма минаване. Хора от провинцията спрели и чакат необезпокоявани :banghead:
Преди време имаше милиция, която следеше за такива. Днес тц, няма ги.

На нашата "аерогара", на какви неща съм се нагледал ... :lol:

Ми ония, стотинкаджийте (100-тици пъти съм го виждал тва), къде спират в дясно на пътя, точно преди левия завой за паркинга (терминал 2) :lol: :lol: :lol:

Яко колони и висят там кът сополи, ама да спастри 2-3 левчета, вместо да влезне на паркинга и като бял човек, да се качи горе в терминала, да пие сок, кафе и да си изчака.

Застанал ганьо на пътя, да не плати левче за паркинг :lol:

Още по-смешното е, че редовно ~1/3 от тия колони са коли за по 150-200к :lol:

Манталитет ... :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Фев 2024, 8:44

Хубаво да влязат на паркинга ама там няма места! Последното ниво е дадено на рент-а-кар компаниите и реално не се ползва от други хора, има безброй зарязани коли също така и като цяло капацитета му е много под необходимия. Дори да си запазиш място през сайта…трудно ще намериш когато отидеш :bchug: :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Фев 2024, 9:12

carmanf1 написа:
barty написа:Ходих до летище София да оставя едни приятели и не мога да повярвам какво безредие цари отпред.
Колона от чакащи коли, добре, разбирам донякъде но баш пред Терминала няма минаване. Хора от провинцията спрели и чакат необезпокоявани :banghead:
Преди време имаше милиция, която следеше за такива. Днес тц, няма ги.

На нашата "аерогара", на какви неща съм се нагледал ... :lol:

Ми ония, стотинкаджийте (100-тици пъти съм го виждал тва), къде спират в дясно на пътя, точно преди левия завой за паркинга (терминал 2) :lol: :lol: :lol:

Яко колони и висят там кът сополи, ама да спастри 2-3 левчета, вместо да влезне на паркинга и като бял човек, да се качи горе в терминала, да пие сок, кафе и да си изчака.

Застанал ганьо на пътя, да не плати левче за паркинг :lol:

Още по-смешното е, че редовно ~1/3 от тия колони са коли за по 150-200к :lol:

Манталитет ... :lol:

На Пампорово същата работа, редовно бмв-та за 100-150к си стоят на пътя и пречат много, за да не платят 5лв на паркинга на 500метра от тях
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 27 Фев 2024, 9:12

Чак пък да няма места. Ма аз, понеже не съм с премиум марка, малко се срамувам да спирам на ачика и гледам бързо да се скрия в паркинга. Иначе, тези са като онези, дето много държат да спрат пред входа на лидъл при празен паркинг.

Изпратено от моят moto g(60) с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 27 Фев 2024, 10:03

Различни проблеми са това.
На летище София действително има казус с местата за паркиране. Поне аз последните пъти редовно обикалям като глуха кучка, да се наместя някъде.
Цифкарите, дето не им се дават 3-5лв. за паркинг са обект на друга дискусия. :dummy:
Съвсем трета тема пък са хора с по една раничка, живеещи в Младост, някой да идва да ги чака с кола, понеже метрото е само за простолюдието.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 28 Фев 2024, 0:10

Никога не е имало проблем с паркинг местата на летището ни. Няма и да има.

Ниво -1 винаги е пълно, да. Ниво -2 е на ~30% празно. Места има.

Ниво -3 е винаги абсолютно празно - или 1-2-3-5 коли само. Няма как да има недостиг на парко места :D

Ама ганчо стои да чопли семки на пътя и да пести грошчета :D

Макар че "купил" четириколестно за 200+к :mhihi:

ПП. Забравих да добавя - никога не използвайте асансьорите на нашето летище - ползвайте стълбите :mhihi:

Поне 3 пъти съм засядал в тия скапани асансьори - единия път на косъм да си изпусна полета :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 28 Фев 2024, 2:37

И ся едни смешки от днес - то добре, че има смешки, та още по-хубав, забавен и спокоен да ни е живота :D

С един приятел от ранно детство, отиваме в банката днес. Взимаме си билетче. Сядаме и си чакаме чинно реда.
Нямаше хора, ама по едно време дойдоха 2 гъски и се насадиха, като да ни пререждат.
И му викам споко ве, като дойде нашия ред ще ги изгоня, без грам да ми мигне окото.

Той: не мога аз така. И отиде при тях :mhihi:

Говори си там нещо с тях и едната му вика, аз съм адвокат, трябва да минем бързо щот еди кво си.
Той вика, аз съм гинеколог и ме чакат планирани секцио :mhihi:

Другата и тя взе да говори там нещо си, и той й вика, ти с§ирка правила ли си на непознат :mhihi:

И й вика, приятно ми е, аз се казвам .........., ся вече не сме непознати :mhihi: :mrgreen:
"Леко" скандализирани останаха гъските :mhihi:

После отиваме в един мол, ама на паркинга имаше маса шАфьори, къде нещо са се объркали с посоките - влезнали в насрещното :ok:

Аз дръпнах назад, да изчкам хората да се оправят.

Ама отнякъде се появи 1 кола, с двама 'флюбени вътре къде се целИваха, и която упорито искаше да мине през моята кола :lol:
Направих им път, ама им казах, че трява да върнат от еди къде си.
Ама жената вътре (баба Цоцолана), нещо не беше съгласна :lol:

И той, брат, гледам че бичиш айляк, ама чак пък толкова. Ся аз отивам при тия селяндури

Отиде и му вика: Пич, събирай си я от тука тая, стринка ли ти е, ляля ли ти е, вуйна ли ти е тая, и да ви няма :mrgreen:

Върна се при мен той и му викам, ква вуйна ве, виж че те са гаджета - и той - Именно де, сети се малко, тия двамата ся кво ш'си мислят :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Фев 2024, 10:56

Преди около седмица пуснах запитване за покупка на нова баничарка Фиат Добло.
Обадиха ми се ентусиазирани от представителството с покана за среща.
Взимам ролетка да меря размери и отивам.
Оказа се че нямат налични коли, нито актуални цени.... нищо :mhihi:
Знаят че са бели на цвят и двигателя е 1.5Д. Толкова :ok:
Общо взето, отидох да видя къде е дилърството :mhihi:
Старото на Мерцедес..... :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Фев 2024, 22:13

Много са пропаднали заеви...там който е бил не е завършил добре.
Те и за това избягаха цедесите оттам. :ok: :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Фев 2024, 9:22

Айде щъркелите дойдоха и тука. :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 29 Фев 2024, 9:28

Демек, да свалям мартеницата ли :mhihi: :conf:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Фев 2024, 9:39

И при нас ги видяхме още вчера... До сега само веднъж съм ги виждал още през Февруари, но може аз да не съм ги виждал просто...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Фев 2024, 10:49

Тука в района е интересно мястото с тия ливади. Спират за няколко дни понякога различни ята, от дъжда има много охлюви и гъби, събират се като мини блата ако много вали, а иначе е просто влажно, има рекичка и върби и други на които спят нощем да не ги хване лисица или нещо друго. Много са интересни, денем си ходят, наближи ли залез и кацат по дърветата и там спят. :shock:
Виждал съм ги в сняг да идват тук. :shock:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Фев 2024, 14:06

Top Gun Maverick написа:Тука в района е интересно мястото с тия ливади. Спират за няколко дни понякога различни ята, от дъжда има много охлюви и гъби, събират се като мини блата ако много вали, а иначе е просто влажно, има рекичка и върби и други на които спят нощем да не ги хване лисица или нещо друго. Много са интересни, денем си ходят, наближи ли залез и кацат по дърветата и там спят. :shock:
Виждал съм ги в сняг да идват тук. :shock:

пуйките са същите - само дето не могат да летят добре - по цял ден пасат обаче малко като се стъмни и се чува едно пърхане ама все едно малък товарен хеликоптер и ги гледаш как едвам едвам успяват да долетят до най- долните клони на дърветата и после хоп-хоп прехвърчат до по-горните и там спят. после има едни песнопойни птици точно преди стъмване пеят като изоглавени... накрая местния бухал подава сигнал че тръгва на лов и всичко откъм звуци с изключение на бухането привършва... :ok:

за прелетните- при нас в момента има много канадски гъски.. зимуват тука щото на тях им е топло... нашите са надолу по каролините и предполагам след 2-3 седмици ще се появят...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Фев 2024, 19:51

Голямо пътуване падна ама най-накрая стигнах до Тромсьо…остава само да не е напразно и да видя сиянието :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата