Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Криптовалути

Мнение от Mollov » 04 Дек 2020, 12:26

TNT написа:И колега от форума беше споменавал за 600-700 изкопани биткойна.

2011 година да изкопаеш 600-700 BTC не беше кой знае какво постижение... :) Знам за хора, които са обменили ~9000BTC при курс около 8 EUR, за да си купят апартамент и кола... Но по онова време никой дори не е и мечтал за подобен обменен курс... през лятото на 2010г като качи до 32$ и беше не КОСМОС, ми Вселенско Чудо... :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Дек 2020, 13:36

А някой ползвал ли е услугите тип "депозит в крипто" ? 8% годишно за USDT ми изглежда супер.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Дек 2020, 13:57

Чета темата и вижте с какво ме замери алгоритъмА
https://www.youtube.com/watch?v=Xzh-9T5qOWQ
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 04 Дек 2020, 14:29

Да, но окрадоха парите и от това. Тука може и да е по-дебело от КТБ - зависи кога са ги разчистили. Тази информация не знам колко е достоверна - https://bivol.bg/bg-bitcoin-deal.html . Аз помня, че на някаква пресконференция журналисти бяха попитали и нашите хубавци се направиха, че не знаят за какво става въпрос.
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Дек 2020, 2:04

Чак днес разбрах, че Еторото ставало и за крипто :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 13 Дек 2020, 8:12

Как ви се струва тази история по долу, лично мен ми е много любопитно защо автора просто не си е направо закупил криптовалути на ниските цени когато са били такива, ми е тръгнал да се занимава с подобни начинания. А най-интересния момент към края на видеото са плановете му за в бъдеще зимно време да се утоплява и родителите си също с компютрите за криптовалути. 8) :P :wave:

https://www.youtube.com/watch?v=lKVKHt2brk8
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Дек 2020, 13:33

Той си казва, че е решил да купува на високите цени. Етериума още не е стигнал цените си от тогава. А като цяло човека хал-хабел си няма какво прави за мен. Как може да инвестираш 100 000лв за техника, която не знаеш как да подкараш :kuku: :kuku: :kuku: Общо взето е следвал тактиката "buy high - sell low" :mhihi: Според мен скоро няма да инвестира, понеже чака да падне доста под това, на което са влезнали големи институции.
TNT написа:Изображение

Т.е. човека разчита, че всичките тея горе са бахти балъците :mhihi: Като от началото на месеца имаше и още включвания на институции с по 100+ милиона.

А хората, които са доволни от копачки след пика 2017-та... са точно тези, закупили от такива пишман-инвеститори вдъхновени от Юли Тонкин :mhihi: Сега сигурно си е купил и билет за съвместният му семинар с Наталия Кобилкина :mhihi: :mhihi: :mhihi: Масово се продаваха копачки закупени за 7-8к лева, работили 3-6 месеца, за 3к лева. Всичко е с гаранция поне 3 години. Другите доволни от копане са такива започнали доста преди пика 2017-та, преди да скочат цените на видеокартите и когато се е копало много. Тогава е била яката далавера. Сега, ако не е "промоциален" тока... не си заслужава за мен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 13 Дек 2020, 16:04

Този Юли Тонкин да не би да се явява български вариант на Гранд Кардоне или Дан Лок, гугулнах го че гледам нещо много често напоследък го споменават по ютуб каналите. А виж Кобилкина я знам коя е.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Дек 2020, 18:53

Над 1000 компютърни конфигурации са били захранвани чрез незаконно присъединяване към мрежата
ЧЕЗ разкри най-мащабната кражба на електроенергия в своята история. Злоупотребата е разкрита на 12 декември, съобщават от дружеството. Екипи на ЧЕЗ и полицията са извършвали проверки за кражби на електроенергия в с. Хераково, общ. Божурище, заради установени аномалии на потреблението в района. Констатираното престъпление е в стопанска сграда в ТКЗС-то на селото, използвана за ферма за криптовалута.

https://nova.bg/news/view/2020/12/13/308352/%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B1%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D0%B7-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 13 Дек 2020, 20:18

peshehodetz написа:Този Юли Тонкин да не би да се явява български вариант на Гранд Кардоне или Дан Лок, гугулнах го че гледам нещо много често напоследък го споменават по ютуб каналите. А виж Кобилкина я знам коя е.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Да, ама по-кофти варианта. По-скоро е прочел всички книги на Робърт Кийосаки и ги преразказва :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Дек 2020, 20:36

Кийосаки е so 90s, че не е истина. Но явно навреме ги е открил.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Дек 2020, 20:47

Момчета, какво ви стана? :dunno:
Какво общо има Кобилкина и някакво плямпало с криптовалутите? Или пак съм пропуснал яката работа? :dunno: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Дек 2020, 21:13

steeN написа:Кийосаки е so 90s, че не е истина. Но явно навреме ги е открил.

Това не беше ли тоя дето всичките му бизнеси са фалирали и единственият успешен е писане на книги със съвети как да сме успешни бизнесмени :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Дек 2020, 10:48

zAcK написа:Момчета, какво ви стана? :dunno:
Какво общо има Кобилкина и някакво плямпало с криптовалутите? Или пак съм пропуснал яката работа? :dunno: :mhihi:

Изглежда мотивират закупуването на криптовалути :ok: Както и Джорджано на предния ATH на Биткойн :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Дек 2020, 21:18

drago_pavlov написа:
steeN написа:Кийосаки е so 90s, че не е истина. Но явно навреме ги е открил.

Това не беше ли тоя дето всичките му бизнеси са фалирали и единственият успешен е писане на книги със съвети как да сме успешни бизнесмени :mhihi:

Тихо. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
В БГ скоро гледах един такъв калъф от Варна май из тубата. И за да изглежда по-успял влиза в някакъв стар Туарег с повече ауспуси, костюмиран и обясняваше как да се закупуват с КРЕДИТИ с апартаменти дупки из Варна(схемата важала за цяла БГ където има хора), да се ремонтират и да се дават под наем като за не помня колко години каза по 150 лева чиста пара на месец от апартамент му оставало след вноските за кредита и щял да направи бая пари. Оказа се, че тоя дава бизнес съвети БЕЗПЛАТНО в тоя ю туб за каквото се сетиш. Печели от реклами и гледаемост ли вероятно или от самото даване под наем на апартаментите с добра локация. Не, че идеята не е добра и някои дори я реализират, но си личеше, че е прекалено добре описано всичко, а много хубаво не е на хубаво както се казва, особено ако има вид на фалш. Пълно е вече с гурута, нета направо смая света.
Шшш, ето го бе, чак се мотивирах да го намеря и много е важна музиката:
https://www.youtube.com/watch?v=xpBWObBQ2G0
Имаше някакво видео където правел от 0 до 180 000 лева за година, обясняваше вътре как от 0 правел 180 000 на година, как нещо му изтрили всичките последователи във Фейсбук абонати и не знам си какво от които правел страшно много пари, но изведнъж почнал 0, че се захванал с дропшипинг и почнал много пари да вади.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата