Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
http://www.fun.24newsbg.info/2013/11/blog-post.html

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА ??!?!?!?!?!
Не разбрахте ли, че няма червени; зелени; оранжеви; лилави и прочие?? Всичката измет е във власта и се опитва да тръгне срещу народа, а знаем че който е тръгнал срещу него - резултата е плачевен ! Вижте до къде ни докара - СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ !!! ИЗЛЕЗТЕ ОТ СТОЛИЦАТА ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВА МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА ГОВОРИМ !!! ДО КОГА ????

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА ??!?!?!?!?!

Не разбрахте ли, че няма червени; зелени; оранжеви; лилави и прочие?? Всичката измет е във власта и се опитва да тръгне срещу народа, а знаем че който е тръгнал срещу него - резултата е плачевен ! Вижте до къде ни докара - СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ !!! ИЗЛЕЗТЕ ОТ СТОЛИЦАТА ДА ВИДИТЕ ЗА КАКВА МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА ГОВОРИМ !!! ДО КОГА ????
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

sambeto написа:Ама аз не съм казал,че нещо не ми е ясно.И днешните са такива каквито са и предните.Аз не ги подкрепям,изказах мнение че тая студенстска окупация ми е смешна и нагласена.Това не означава че подкрепям БСП и ДПС както някой се опитва да ми вмени
Изпратено от моят HTC One
няма как да си против бсп/дпс и да си против протестиращите.. все едно да си на футболен мач и да заложиш и на 2-та отбора, просто си противоречиш и затова не ти вярват.
а лафовете ти за краденето допринасят още повече.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bmw_g_power
-
-
sambeto написа:Ама аз не съм казал,че нещо не ми е ясно.И днешните са такива каквито са и предните.Аз не ги подкрепям,изказах мнение че тая студенстска окупация ми е смешна и нагласена.Това не означава че подкрепям БСП и ДПС както някой се опитва да ми вмени
Ти се държиш точно като тия прикритите комунисти!Типичното разсъждение!И теб те разбирам ако беше си признал щяха всички да ти се присмиват тук и така не излизаш по чист това го запомни

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Що пък да няма как да съм и против БСП и против студентите ?
Студентите са използвани според мене,БСП са крадци както и ГЕРБ.....кое не ти е ясно и що да не може да мисля така не знам.
А колкото до "лафовете " за краденето....ти да не пишеш от манастир в момента ?
Дай да не се правим на невинни,винаги бих помогнал на семейството си ако имах необходимите средства и бях управляващ.
Това мисля и това бих направил,а ти щом не мислиш като мене....твоя работа.Нито си зависим от мене,нито аз от тебе !
Студентите са използвани според мене,БСП са крадци както и ГЕРБ.....кое не ти е ясно и що да не може да мисля така не знам.
А колкото до "лафовете " за краденето....ти да не пишеш от манастир в момента ?
Дай да не се правим на невинни,винаги бих помогнал на семейството си ако имах необходимите средства и бях управляващ.
Това мисля и това бих направил,а ти щом не мислиш като мене....твоя работа.Нито си зависим от мене,нито аз от тебе !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^Зарежи колега,с пълна сила върви една глупост от рода-"Щом не си с мен,значи си против мен" и след това започва заклеймяване на тема "комунист" и прочие глупости,а,гледам на напоследък се лази и по тънката родолюбива струна че си и от дпс...
Не може да не си от никой просто,не може да не те вълнува цирка наречен политика,не може да не желаеш да те води за носа една или друга партия,все едно,като дойде герб на власт,веднага ще почне да тече Мана от чешмата,ма ще кажете че не е задължително герб,ми кой тогава...
А за мен гербаджиите са същите като бсп/дпс/атака,и те взеха милиард заем,и при тяхното управление държавата задлъжня с няколко милиарда,и при тях безработицата скочи,да не кажа с колко скочиха горивата,че бяха преди тях 1.80 или нещо такова,сега знаете колко са,и при тях тока скочи драстично...ма какво ли приказвам аз
Не може да не си от никой просто,не може да не те вълнува цирка наречен политика,не може да не желаеш да те води за носа една или друга партия,все едно,като дойде герб на власт,веднага ще почне да тече Мана от чешмата,ма ще кажете че не е задължително герб,ми кой тогава...
А за мен гербаджиите са същите като бсп/дпс/атака,и те взеха милиард заем,и при тяхното управление държавата задлъжня с няколко милиарда,и при тях безработицата скочи,да не кажа с колко скочиха горивата,че бяха преди тях 1.80 или нещо такова,сега знаете колко са,и при тях тока скочи драстично...ма какво ли приказвам аз

- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Jorata написа:Mи кво? В случая, пълни глупости.
Кое е пълни глупости?
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia

Явно са виновни и за скока на безработица и в западна Европа?
Горивата, все още са най-евините в Европа. То за това са и толкова качествени.
Тока скочи, когато искаха да ги свалят от власт. Егати съвпадението.
А когато нещо не те вълнува, не изказваш мнение за него и не спориш. Аз не разбрах твоята позиция в крайна сметка. Уж не те интересува, ама все ГЕРБ ти е в устата.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Е.Димитров написа:Не може да не си от никой просто,не може да не те вълнува цирка наречен политика,не може да не желаеш да те води за носа една или друга партия,все едно,като дойде герб на власт,веднага ще почне да тече Мана от чешмата,ма ще кажете че не е задължително герб,ми кой тогава...
A като не те вълнува цирка наречен политика защо изобщо се изказваш в темата???
Гледай си там микроуспехите и се радвай на живота без политика.
Е.Димитров написа:да не кажа с колко скочиха горивата,
С колко???
Е.Димитров написа:че бяха преди тях 1.80 или нещо такова,сега знаете колко са,и при тях тока скочи драстично...ма какво ли приказвам аз
Верно какво ли приказваш... Това твърдение показва, че изобщо не знаеш къде се намираш...
Такива цени имаше преди 2007-ма, предполагам и сам ще се сетиш защо.
Като дойдоха герб на власт бензина струваше 2,30, а сега е 2,50...
П.П.: Както acer и galio плюят комунистите, така ти плюеш по герб... Ама после си бил независим

Jorata написа:А когато нещо не те вълнува, не изказваш мнение за него и не спориш. Аз не разбрах твоята позиция в крайна сметка. Уж не те интересува, ама все ГЕРБ ти е в устата.
Независим е

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Е.Димитров написа:Не може да не си от никой просто,не може да не те вълнува цирка наречен политика,не може да не желаеш да те води за носа една или друга партия,все едно,като дойде герб на власт,веднага ще почне да тече Мана от чешмата,ма ще кажете че не е задължително герб,ми кой тогава...
A като не те вълнува цирка наречен политика защо изобщо се изказваш в темата???
Гледай си там микроуспехите и се радвай на живота без политика.Е.Димитров написа:да не кажа с колко скочиха горивата,
С колко???Е.Димитров написа:че бяха преди тях 1.80 или нещо такова,сега знаете колко са,и при тях тока скочи драстично...ма какво ли приказвам аз
Верно какво ли приказваш... Това твърдение показва, че изобщо не знаеш къде се намираш...
Такива цени имаше преди 2007-ма, предполагам и сам ще се сетиш защо.
Като дойдоха герб на власт бензина струваше 2,30, а сега е 2,50...
П.П.: Както acer и galio плюят комунистите, така ти плюеш по герб... Ама после си бил независимJorata написа:А когато нещо не те вълнува, не изказваш мнение за него и не спориш. Аз не разбрах твоята позиция в крайна сметка. Уж не те интересува, ама все ГЕРБ ти е в устата.
Независим еСигурно от арменския поп
:2007 година
"Бензин А-95H, ще се предоставя на цена за директна реализация от 1,594.80 лв. за 1000 литра, което е близо 9% увеличение, породено от скока на акцизите."
Ама какво да споря с ботове,както и да е,не ,не ме интересува политиката и виждам политиката какво прави с хората-ярък пример си ти и няколко други хора които са облъчени
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Имаше една ''весела'' песничка когато бях тийнейджър и протестите бяха наистина масови-над 1 милион и 500 хиляди души в София протестираха!!!!!!!!
Та за песничката де-пееше я Ампов,ама не джуниър а старши.''9 милиона мишлета''.намерете си я-всяка прилика и със сегашни събития и лица НЕ е случайна.Разликата е че мишлетата са вече към 7 милиона.
И преди и сега ''котараците'' са на далавера.Всичко други са от клецаната страна.
Та за песничката де-пееше я Ампов,ама не джуниър а старши.''9 милиона мишлета''.намерете си я-всяка прилика и със сегашни събития и лица НЕ е случайна.Разликата е че мишлетата са вече към 7 милиона.
И преди и сега ''котараците'' са на далавера.Всичко други са от клецаната страна.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Как само от далеч си личи, чии тати или дядо са били сътрудници на ДС... най-малко 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Емо сигурно като ходи до тоалетна по голяма нужда и изкарва някакви червени гевреци... 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bmw_g_power написа:sambeto написа:Ама аз не съм казал,че нещо не ми е ясно.И днешните са такива каквито са и предните.Аз не ги подкрепям,изказах мнение че тая студенстска окупация ми е смешна и нагласена.Това не означава че подкрепям БСП и ДПС както някой се опитва да ми вмени
Ти се държиш точно като тия прикритите комунисти!Типичното разсъждение!И теб те разбирам ако беше си признал щяха всички да ти се присмиват тук и така не излизаш по чист това го запомниИзлизаш по смешен пред очите на хората-това да ти е ясно
Не ми обяснявай,че не ги подкрепяш сегашните то се вижда
Единствено теб виждам тук да се оправдаваш и да се обясняваш,че не си бил от една или друга партия!Явно на теб сегашното управление е по добро от предишното,но това е за твоя сметка ако наистина така мислиш!Пагубно е,че все още има такива заблудени хора като теб
Жалко наистина жалко!!!
Айде бе отворко кажи си твойта позиция,или и ти си поредния недоволен от нещо в тоя живот !
Какво ми слагаш думи в устата,че съм бил прикрит комунист.Ти четеш ли въобще какво пиша,за такива като тебе ще го кажа пак....НЕ СЪМ от никоя партия,не съм казал че сегашното управление е по добро от предното !
БСП са същите крадци като ГЕРБ !
Ама вече ако ти не можеш да си намериш жена,ако имаш нужда от секс и си нервен от това че не ти се получава....няма да се почувстваш по добре като си чешеш езика тука,спамиш и не казваш нищо смислено а само наливаш масло в огъня.
И ще казвам каквото мисля,не се оправдавам и обяснявам на никой,най малкото пък на тебе.
Кой си ти че ще ме определяш какъв съм след като не ме познаваш ?!
Чети внимателно и тогава ме определяй,иначе излизаш като почнат пък недовършен

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Projektzwo написа:Емо сигурно като ходи до тоалетна по голяма нужда и изкарва някакви червени гевреци...
Глупости пишеш.