СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Що си ги не вземате 2 размера по големи тия пусти въльнени пульовери като ги изперете да ви станат точно ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа:Малко 'рязко' си и говорил, според мен. Какво ти пречеше просто да и кажеш, че колегата ти е имал нужда от повече наставления, а и това ти е 'ролята' в момента в твоята фирма. И за уредите е можело малко по-така, какво толкова? Все пак те повече се 'впечатляват' от подобна техника. Просто изказвам мнение, не ме разбирай погрешно...
Аз пък вчера имах рожден ден! Бях в гаража следобед/надвечер, а след това заспах пред телевизора, че бях малко уморен...
ЧРД на патерици колега. Здраве да има, другото ще си го накъсметиш сам. Вярвай в себе си

Идеята на това, което си коментирал е малко по-различна.
1-во: Моята приятелка, много добре знаеше за тази колежка и знаеше, че съм й ментор.
Показвал съм й снимки, казвал съм й директно, че е много красива, казвал съм че е каратистка - всичко от до съм казвал на моята приятелка.
Аз не крия нищо. От никого.
И тя после да ми прави такива коментарчета от ревност - няма как да стане. Отсичам ги веднага. Ревност не понясям.
2-рото: да ми одобрява уредите тя - да бе, да. Тва е първоначален опит за налагане на контрол, тип " трябваше да ме питаш, аз да кажа"

Пак няма как да стане. Абсурд просто. Поддадеш ли се в началото - свършен си

Ами ако съм с печка тип Раховец, пералня от 30г., нямам съдомиялна и други, кво .......... ?
Може би тогава ще ме смятат за нещастен, кофти пич

Да си таковат таковата. Или е с мен заради мен, както аз съм с нея, заради нея или .... ареееее .......
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Някой знае ли какви са сроковете за ремонт по каско?
Един приятел се удари леко, първо мина над месец докато вкарат колата в сервиз, сега мина и още един месец да стои в сервиза, тва нормално ли е?
А удара не е кой знае какво - врата, праг и калник...
Един приятел се удари леко, първо мина над месец докато вкарат колата в сервиз, сега мина и още един месец да стои в сервиза, тва нормално ли е?
А удара не е кой знае какво - врата, праг и калник...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Няма срок
В интерес на сервиза е да издаде колата бързо за да си вземе парите от застрахователя, но понякога се чака ако има части за подмяна.
Братовчед ми е бояджия в Силвър стар и ми е казвал, че за врата, капак, броня на S класа например са има ли по 5-6 месеца срок на доставка
.
Просто самите сервизи не си организират правилно работата - вместо да поръчат всичко необходимо за подмяна когато запишат часа за приемане на колата, те чакат колата да дойде и чак тогава поръчват каквото трябва

В интерес на сервиза е да издаде колата бързо за да си вземе парите от застрахователя, но понякога се чака ако има части за подмяна.
Братовчед ми е бояджия в Силвър стар и ми е казвал, че за врата, капак, броня на S класа например са има ли по 5-6 месеца срок на доставка

Просто самите сервизи не си организират правилно работата - вместо да поръчат всичко необходимо за подмяна когато запишат часа за приемане на колата, те чакат колата да дойде и чак тогава поръчват каквото трябва

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:Малко 'рязко' си и говорил, според мен. Какво ти пречеше просто да и кажеш, че колегата ти е имал нужда от повече наставления, а и това ти е 'ролята' в момента в твоята фирма. И за уредите е можело малко по-така, какво толкова? Все пак те повече се 'впечатляват' от подобна техника. Просто изказвам мнение, не ме разбирай погрешно...
Аз пък вчера имах рожден ден! Бях в гаража следобед/надвечер, а след това заспах пред телевизора, че бях малко уморен...
Честит рожден ден на патерици, бъди жив и здрав другото лесна работа....
В модерните книги за алфа, точно така пише да се държиш иначе, както той прави

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Одеве ми звъни един приятел, говорим си там нещо и по едно време вика, за подстригване съм, все едно съм бил 1 година в семинарията, кажи къде е тоя барбър шоп, 'дет каза че си много доволен.
Викам и аз съм за подстригване, ама някой им го запали на пичовете барбър шопа и не знам дали работят.
Давай да ходим при твоята фризьорка, щот последния път ми хареса как ме подстрига.
Той: ооо аз там повече не стъпвам. Спомена там разни ма§ки и роднини. Викам що ве, да не си искал масаж на главата и да са ти отказали
И той, искаш ли да направим един експеримент, за да разбереш и после да ги пляснем пред обществото тия кокошки кви ги вършат там
Еееее, щом е в името на нАуката, навитак съм
Той е голям майтапчия и вика, ся ти така или иначе винаги ходиш облечен като клошар
- или си с дънки и няква там тениска или пък си с анцуг и суитшърт
Аз няма да се появявам, щот ме знаят. Ще се обадим на еди кой си (един друг приятел), който работата му е такава, че все е облечен като манекен
И той е по простотиите и се нави веднага
И всичко стана много бързо.
И продължи той: ама ще си махнеш часовника и аз на него ще дам моя, или пък ако искаш ти му дай твоя. И да видим на кой колко ще вземат.
Ми на "манекена" му взеха тройно, спрямо мен. Пък прическите са ни еднакви 1:1

Викам и аз съм за подстригване, ама някой им го запали на пичовете барбър шопа и не знам дали работят.
Давай да ходим при твоята фризьорка, щот последния път ми хареса как ме подстрига.
Той: ооо аз там повече не стъпвам. Спомена там разни ма§ки и роднини. Викам що ве, да не си искал масаж на главата и да са ти отказали

И той, искаш ли да направим един експеримент, за да разбереш и после да ги пляснем пред обществото тия кокошки кви ги вършат там

Еееее, щом е в името на нАуката, навитак съм

Той е голям майтапчия и вика, ся ти така или иначе винаги ходиш облечен като клошар

Аз няма да се появявам, щот ме знаят. Ще се обадим на еди кой си (един друг приятел), който работата му е такава, че все е облечен като манекен

И той е по простотиите и се нави веднага

И продължи той: ама ще си махнеш часовника и аз на него ще дам моя, или пък ако искаш ти му дай твоя. И да видим на кой колко ще вземат.
Ми на "манекена" му взеха тройно, спрямо мен. Пък прическите са ни еднакви 1:1

Don_Diego написа:Просто самите сервизи не си организират правилно работата - вместо да поръчат всичко необходимо за подмяна когато запишат часа за приемане на колата, те чакат колата да дойде и чак тогава поръчват каквото трябва
не си правил ударена кола- затова така говориш.. гледаш отвън, внимателно, светиш с фенерчето- пишеш части...
...
после почваш да разглабяш и виждаш, че си описал 1/2 от строшените части дето трябва да се поръчват. затова чакат- да разглобят, да видят всичко строшено и да го поръчат наведнъж за да спестят пари от транспорта защото са под натиск от застрахователя да ремонтират за минимална сума (но не срок)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Имате шанс за последни бройки, понеже в сайта вече няма, няма и да има oт белия скоро, който иска локация на последните бройки - > ЛС 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Белия така и не ме спечели
Виж тоя в бурканчетата обаче ми е любим. А с какаовата паста правя топ трюфели дето преливат от мазно и са 0.2 въглехидрат на парче

Виж тоя в бурканчетата обаче ми е любим. А с какаовата паста правя топ трюфели дето преливат от мазно и са 0.2 въглехидрат на парче

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Don_Diego написа:Няма срок![]()
Братовчед ми е бояджия в Силвър стар и ми е казвал, че за врата, капак, броня на S класа например са има ли по 5-6 месеца срок на доставка.
Както написа алх не си играл от другата страна ( на изпълнител , не на клиент ) .Книга мога да напиша

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Al.Stoyanov
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Моят е "нормален" размер, около 5 кила е "внос" от чужбина![]()
От начало мислех, че не разбира български, щото нали чужденец, ама после разбрах , че много добре си разбира, просто се прави на луд.
Някъде чух, че някой давали от "капките на доктор... " едикой си , да не правя реклама и съдържание за гугъл, по време на новогодишните гърмежи и се успокоявала животинката.
Ние се спасихме с едни ампули KalmVet, на VetExpert. Хубавото е, че не са химия, а валериана и други билкови неща. Какво да ви кажа, първата по-спокойна Нова Година от дълго време насам.
Почват се около 2 седмици предварително, като моя хубавец е 7 кила и му стига по една на ден.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Издирвам някакво малко хладилниче-витрина, като тези брандираните на енергийните напитки:

Или нещо подобно де, но не ми се дават кой знае какви пари. Искам да го сложа на вилата до барбекюто и да го напълня с бири и други напитки, че идва лято
Има ли някой колега, който може да ми уреди някакво такова, че изобщо не ги намирам за продажба, а намирам все от тия за хотелите и то на много високи цени?

Или нещо подобно де, но не ми се дават кой знае какви пари. Искам да го сложа на вилата до барбекюто и да го напълня с бири и други напитки, че идва лято

Има ли някой колега, който може да ми уреди някакво такова, че изобщо не ги намирам за продажба, а намирам все от тия за хотелите и то на много високи цени?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
https://www.emag.bg/hladilna-vitrina-st ... nario_ID=1
Примерно.
За около тия пари може и малък хладилник да се вземе, що треа да е витрина. Около 200-300 лв са и те.
https://www.technopolis.bg/bg/Minibar/M ... E/p/652330
Айде и едно по-скъпо
https://www.electronic-star.bg/domakins ... d_53030510
Примерно.
За около тия пари може и малък хладилник да се вземе, що треа да е витрина. Около 200-300 лв са и те.
https://www.technopolis.bg/bg/Minibar/M ... E/p/652330
Айде и едно по-скъпо
https://www.electronic-star.bg/domakins ... d_53030510
Хм,хм...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Тоя първия май е супер. Не знам защо не ми излезе при първото търсене.