СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Nickelback » 14 Фев 2024, 12:41

Аз навремето на една от командировките, ей тези взех от Щатите:

https://www.digitalnerds.com/product/un ... os-8-pack/

Изображение

Пишат ги до 50 мили в boost режим, каква мощност трябва да е идея нямам, ама са едни 5 вата вероятно, като знам един келав ват как затихва в квартала, на около километър :roll: Много се дразня, че не са написали като човеци каква мощност са - американска им (маркетингова) работа :dummy:

Тествах ги преди години, веднъж-дваж в движение, разбира се, и от "предавателя", разположен в центъра на един от по-крайните квартали на София към приемника, движещ се някъде по посока на излизане от София, на 12-13-тия километър спираше да се разбира какво приказва чиляка от другата страна :mhihi: Та май доволно като цяло :)

Оттогава насам не съм ги ползвал, а и по принцип избягвам :ok:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 14 Фев 2024, 16:36

b_u_b_o написа:
carmanf1 написа:...
... ти на неговите години компютър сигурно не си виждал(образно) :mhihi:

Така си е. В 5-ти клас играех на ония руските игри, къде събираш яйца в кошница :lol:

Одеве ми вика, ще правя презентация на моя канал да го промотирам :shock:
Аз ще си направя видеата и power point-a, и всичко, ама искам ти да редактираш и да ме научиш как да го презентирам, щот ще е лайф ивент на английски :lol:
(знае много добре английски, ама произношението му още не е на ниво, уча го, но иска време)

И вика, искам да е като твоите презентации - щот аз съм го водил с мен на много срещи с доставчици, също и на вътрешни срещи където съм презентирал и той е гледал.

И му казах, аааааа чакай малко ся, нали съм Old school с дългите задачи на дъската - що искаш, като моите презентации :mrgreen:

ceco_kd написа:Припомни ми нещо като ти четох мнението. Мислех да го пробвам дали работи и съм забравил. ...

Благодаря. Ето научих нещо ново. Като нищо ме е изпързалял вчера. Ще видим, утре ще му преслушам телефона кво има там и кво е правил :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 14 Фев 2024, 18:51

Ей одеве си въртя на колелото в фитнеса и се замислих.
Ако си без гадже днес е перфектния ден да идеш във фитнеса , всяка която днес е там по това време 99% си няма гадже + не иска да е в фитнеса по това време понеже социалните мрежи те заливат как днес трябва да празнуваш свети Валентин = по лесно ще станат нещата
Вие сте :D :D
Разбира се ако това с булченските рокли не даде резултат де!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от 3186 » 14 Фев 2024, 21:35

Действително днес във фитнеса беше както си представям рая. В 2 на обяд бяхме 10 човека, от които 2-3 мъже и останалото 7-ци и 8-ци в някви клинове, които не знам защо изобщо ги слагат… а скАлата ми е много изискваща :mhihi:
Сигурно ако бях карман-а щях да забърша 2-3 без да си давам зор, но жената и децата ме чакаха вкъщи и си плачех наум :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 14 Фев 2024, 23:22

За днес правилото е, че ако си нямаш половинка за празника си взимаш литър.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 15 Фев 2024, 0:22

По-добре щеше да прозвучи така: "Ако нямате половинка си вземете от най-близкото ликъри".

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 15 Фев 2024, 1:26

Аз не зачитам такива празници. Св. валентин било, трифон зарезан било, грам не ги отразявам.
Не обичам и рождени дни, нито пък именни дни. Не разбирам идеята и тва е. :mrgreen:

За мен всеки ден е празник, зависи как си го направиш. Е, понякога не е празник, ама аре ся да не издребняваме :mhihi:

Единствено почитам Бъдни вечер, Коледа и Великден. И рождените и именни дни на децата, щото те се радват :D
Това за мен са истинските празници.

Неска приятелката ми звъни, прибра ли се у вас да дойда да видя уредите. Странно :lol:
Викам прибрах се идвай. Ама бях решил да си направя stand up desk и си сложих компа, еди къде си.

Идва тя, гледа там квот гледа и вика, изумена съм от твоя късмет :lol: , много са хубави. Имали не знам си кви функции :dunno:

Аз през тва време бях на среща с камера, с момичето, на която съм ментор за тая година - оная красивата каратистка :mrgreen:

Приключих срещата и моята приятелка ми вика (а тя гледа и слуша срещата), ти нещо много й обясняваш на тва момиче - ревност :lol:

И й казах две неща, които няма да й позволя никога:

- най-много мразя ревност. Казах й, аз съм с теб, щото много те харесвам и щото ти вярвам. Прави каквото искаш, ходи където искаш, с който искаш, грам не ми дреме.
Аз ще съм ти верен, ако нещо ми писне и искам да правя нещо друго, ще дойда и ще ти кажа истината.
Ама не искам грам ревност от твоя страна.

- тъпите уреди, които съм поръчал, съм ги поръчал щот аз така съм решил. Няма нужда някой да ги одобрява! Еле пък ти.

Разсърди се нещо и си тръгна :lol:

Та толкова за свети валентин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 15 Фев 2024, 12:35

Малко 'рязко' си и говорил, според мен. Какво ти пречеше просто да и кажеш, че колегата ти е имал нужда от повече наставления, а и това ти е 'ролята' в момента в твоята фирма. И за уредите е можело малко по-така, какво толкова? Все пак те повече се 'впечатляват' от подобна техника. Просто изказвам мнение, не ме разбирай погрешно...

Аз пък вчера имах рожден ден! Бях в гаража следобед/надвечер, а след това заспах пред телевизора, че бях малко уморен...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2024, 13:34

Жив и здрав :bchug:

Аз пък съм на едни "забавни" 16 часови работни дни от неделя насам...има моменти съм си направо неадекватен, отвикнал съм да работя недоспал :mhihi:

Св. Валентин обаче мина интересно - милото ми съсипа един пуловер, вълна и кашмир...направи го 2 размера по-малък :mhihi: . Съответно се нацупих предвид, че изрично и натъртих да внимава като го пере. Сега ми е сърдита, че аз съм бил сърдит заради един прост пуловер :mhihi: :dunno: .
Аз в интерес на истината се нацупих просто защото знам, че подобен пуловер няма да намеря на цената, на която взех този дори на близка няма такъв тип и като допълнение ми предстои пътуване до Норвегия, та в последния момент трябва да поръчвам нов пуловер с експресна доставка и съответно трябва да надплащам за нищо :banghead:

Ама да сърдита ми е сега, та и за нея трябва да мисля нещо за да я омилостивя :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 15 Фев 2024, 13:40

Освен да изпереш и ти нещо нейно :dunno:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Фев 2024, 13:55

Св. Валентин обаче мина интересно - милото ми съсипа един пуловер, вълна и кашмир...направи го 2 размера по-малък :mhihi:
Това е нарочно от ревност , усетила е вълната от чужда овца :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Фев 2024, 15:11

И аз някакво одеяло с подобна съставка кашмир или нещо подобно сложих в пералнята.
Беше страхотно меко, абе супер беше.
След пералнята излезе с размерите на изтривалка пред вратата.
Дори и със същата консистенция :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 15 Фев 2024, 15:39

Тая сутрин звъня на една колежка къде е директор на един от заводите в Европа, щот искам да тестваме нещо.

И тя вика хубаво, ама трябва да кажа на планирането да видим кога, щот за тоя тест ще трябва да спра производствените линии за поне 4 часа с change over-ите.

Викам, ама аз ти говоря за утре. Искам утре да се тества. И ако трябва аз ще дойда да спра производството :mhihi:

Тя се хили и вика, значи, от теб само главоболия :mhihi:

Викам, аааа недей така. Я си спомни на колко хубави неща съм те научил :mhihi:

- кой те научи да пушиш пури, макар да не си пушачка :mhihi:

- кой те научи да пиеш коняк и си спомни как с еди кой си изпихме тримата 1 бутилка коняк :mhihi:

- а пък после, като бяхме в Загреб, кой те научи рано сутрин след бара, като ходихме пеша и ни запраска якия дъжд, да пееш purple rain под дъжда.

И после закъсняхме яката за срещите в офиса :mhihi:

Все хубави неща и хубави спомени :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2024, 15:58

Е.Димитров написа:И аз някакво одеяло с подобна съставка кашмир или нещо подобно сложих в пералнята.

Уникална материя е ама много капризна на пране :lol:

Вчера поръчах един с вълна от алпака (животното, не ризница от алпакА :mhihi: )….мисля да не и давам да го пере него, че там вече на раздяла ще отидат нещата :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Фев 2024, 16:01

Don_Diego написа:
Е.Димитров написа:И аз някакво одеяло с подобна съставка кашмир или нещо подобно сложих в пералнята.

Уникална материя е ама много капризна на пране :lol:

Вчера поръчах един с вълна от алпака (животното, не ризница от алпакА :mhihi: )….мисля да не и давам да го пере него, че там вече на раздяла ще отидат нещата :mhihi:

ауу.. аз имах един супер пуловер от алпака... четох за него доста как да го изпера, изпрах го по всички правила - мисля, че сега става на 6 годишно дете... майката му е*ах :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата