СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: СПАМ ТЕМА
Има SCART щото не е аудио ами някакво домашно кино предполагам. Ама то не му върши работа щото то е за аудио-видео сигнал от него към телевизора. RCA to hdmi предполагам ще е двуканално, а ако това наистина е някое домашно кино сигурно е 5+1. Затова slatanic е прав, оптиката е решението тук, няма как да няма на телевизора. Аз така ползвам моето дърто двд с колони, недостатъка е, че всичко му се управлява отделно, не е като през hdmi да тръгва като пуснеш тв-то и с дистанционното на тв-то да увеличаваш/намаляваш, ама се преживява.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Don_Diego написа:Ние бяхме, съжалявам….пилотната много лошо ни подведе изначало за слизането от околовръстното и после беше кой както може да се оправя
![]()
Имахме ескортни коли и в средата на групата и те си бъркаха в носовете и не спряха движещите се отдясно
Абе ти тая работа не я ли смени

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да, но сега от време на време пак ходя за някои по-интересни ангажименти, пък и кой бяга от допълнителен доход
В интерес на истината малко ми липсва динамиката на това ежедневие, но пък стреса покрай тази динамика хич не ми липсва
Да не отваряме темата за кой колко и какво може и не може, че се нагледах на “можачи” днес. 90+% не знаеха какво да правят и как да дадат път

slatanic написа:Ама като не можете да карате,защо се мъчите бе деа?!![]()
![]()
А мъчите и тия покрай вас!
Да не отваряме темата за кой колко и какво може и не може, че се нагледах на “можачи” днес. 90+% не знаеха какво да правят и как да дадат път

- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Ма то и път трябвало да се дава?!?!
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
И аз не разбирам що
Имаше си цяла свободна лента, ама те очакват натоварен трилентов път да се освободи мигом за тях. Е де да идат? Много лошо впечатление ми направиха.
Една шкода, май беше пилотната, караше на 10 см от вратата на цивилна кола и се опитваше да го бутне в дясно, при положение, че там лентата беше кола след кола??? Аз бях в най-дясна лента и две коли по-назад. Видя ми се че в цивилната кола има деца. Някакъв огромен казан, май беше Тойота, се беше залепила отзаде му и светеше кат за второто причастие... То свирни, то сирени се пуснаха и гасяха... Хубаво, че оня не се шашардиса, че щяхме да гледаме за верижна във вечерните.
Може и такъв да е протокола, не съм запознат, но за мен си беше дебилно. Що не си минаха кат пичове в най-лявата лента, която беше абсолютно свободна, не знам.
Или пък ако искат да се пазят, да си завардят едно каре и да се движат пакет и да не пускат никой. Не ляво дясно да се бутат в хората и да се чудат после как да ги чистят.
Да не говорим за десния завой който направиха от лява лента при включването по България. Полиция спряла движението видях единсвено за спускащите се от Бояна, което е ок ако тея корейци или кото са там са им толкова важни.

Една шкода, май беше пилотната, караше на 10 см от вратата на цивилна кола и се опитваше да го бутне в дясно, при положение, че там лентата беше кола след кола??? Аз бях в най-дясна лента и две коли по-назад. Видя ми се че в цивилната кола има деца. Някакъв огромен казан, май беше Тойота, се беше залепила отзаде му и светеше кат за второто причастие... То свирни, то сирени се пуснаха и гасяха... Хубаво, че оня не се шашардиса, че щяхме да гледаме за верижна във вечерните.
Може и такъв да е протокола, не съм запознат, но за мен си беше дебилно. Що не си минаха кат пичове в най-лявата лента, която беше абсолютно свободна, не знам.
Или пък ако искат да се пазят, да си завардят едно каре и да се движат пакет и да не пускат никой. Не ляво дясно да се бутат в хората и да се чудат после как да ги чистят.
Да не говорим за десния завой който направиха от лява лента при включването по България. Полиция спряла движението видях единсвено за спускащите се от Бояна, което е ок ако тея корейци или кото са там са им толкова важни.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
xaxo написа:И аз не разбирам щоИмаше си цяла свободна лента, ама те очакват натоварен трилентов път да се освободи мигом за тях. Е де да идат? Много лошо впечатление ми направиха.
Нищо ако продължават така ти гарантирам че скоро ще попаднат на някои от нашите австралопитеци с Г класи и подобни и просто ще им направят няколко брейкчека, ще се забият в тях да им покажат кой е по-голяма баДка и на кой джиБа му е по-голям и като ги пуснат 2-3 пъти в новините след някоя култово ПТП и ще се научат да си ползват свободната лента.
А диего нищо лично ама може ли някой път да ме научиш как безопасно от лява лента се завива надясно, че нали сме неможачи та да ни покажеш малко

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
По принцип ако автомобилът с мигалката (ма как добре са го измислили руснаците) не е брандиран, гледам да не го взимам много на сериозно.
Изпратено от моят moto g(60) с помощта на Tapatalk
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Ивански, както казах - подведоха ни много лошо към завоя, буквално в последния момент се започна маневрата
. Ако си мислиш, че с кеф се завирама пред коли и камиони дето не ни отразяват - бъркаш се
Конкретната ситуация и изблъскването бяха точно заради неотразяване на кортежа и специалния режим.
Преди малко дискутирахме конкретната ситуация и шофьорите разказаха какво и що е било напред в колоната.
Като цяло движението на тая делегация е супер хаотично и сбъркано по десетки параграфи, но това е друга тема. Вчера ескорта беше от редовен полицейски патрул, на места дори кола на Жандармерията ни водеше
В закона си пише как става пропускането, просто всеки си го тълкува както иска

Конкретната ситуация и изблъскването бяха точно заради неотразяване на кортежа и специалния режим.
Преди малко дискутирахме конкретната ситуация и шофьорите разказаха какво и що е било напред в колоната.
Като цяло движението на тая делегация е супер хаотично и сбъркано по десетки параграфи, но това е друга тема. Вчера ескорта беше от редовен полицейски патрул, на места дори кола на Жандармерията ни водеше

В закона си пише как става пропускането, просто всеки си го тълкува както иска
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Vasko_G написа:По принцип ако автомобилът с мигалката (ма как добре са го измислили руснаците) не е брандиран, гледам да не го взимам много на сериозно.
И аз така. Ако се отъркаме, после има да пишат с часове обяснения, няма да е мой проблем.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Домашно кино е 5+1. Извинявам се, че съм се изразил не правилно и съм ви подвел неволно.
Много дърто, на към 20-тина години е сигурно.
И сигурно ще го върна пак на нашите или ще го хвърля, ама искам да го пробвам, че вчера ми хареса.
Оптика е. Нашите имат у тях, аз също имам вкъщи.
Благодаря за съветите ама кво да поръчам ся, както alx каза RCA to hdmi кабел, или както streetz каза SCART към HDMI конвертор или както bubo и slatanic казаха, няква оптика?
Или пък нещо друго, че малко се обърках, щот нищо не разбирам от тия работи
ПП. Тоя път поне питам, преди да поръчвам
Много дърто, на към 20-тина години е сигурно.
И сигурно ще го върна пак на нашите или ще го хвърля, ама искам да го пробвам, че вчера ми хареса.
slatanic написа:Онуй светещото не е ли оптика?
Оптика е. Нашите имат у тях, аз също имам вкъщи.
Благодаря за съветите ама кво да поръчам ся, както alx каза RCA to hdmi кабел, или както streetz каза SCART към HDMI конвертор или както bubo и slatanic казаха, няква оптика?

Или пък нещо друго, че малко се обърках, щот нищо не разбирам от тия работи

ПП. Тоя път поне питам, преди да поръчвам

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Под оптика в случая се има предвид оптичен кабел от телевизора до ресивъра, а не оптичен интернет.
Вярно хич те няма щом дори аз го знам това.
Вярно хич те няма щом дори аз го знам това.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
И аз имам едно дърто Creative 5+1 колонки. Ами вади прекрасен звук, стига да не го увеличаваш много. Ползвам си го на двора лятоска като го връзвам с телефона. Е те такова е някакво.

Хм,хм...
Don_Diego написа:Да, но сега от време на време пак ходя за някои по-интересни ангажименти, пък и кой бяга от допълнителен доходВ интерес на истината малко ми липсва динамиката на това ежедневие, но пък стреса покрай тази динамика хич не ми липсва
slatanic написа:Ама като не можете да карате,защо се мъчите бе деа?!![]()
![]()
А мъчите и тия покрай вас!
е как се дава път- елементарно- като ми светне пилотната отзад и ми действа като неуролайзър-а от "мъже в черно"... всичката мисъл ми изчезва, забравям накъде съм тръгнал и дори кой съм и панически набивам спирачките като се надявам тоя в острието да не блее и да отреагира адекватно на брейкчек-а ми...
познах нали? кво пИчеля?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Мислех да не се обяснявам ама нали съм добра душа, пък и днес съм в добро настроение
Тук е събрана цялата информация от няколко члена (91, 92, 104) от ЗДвП засягащи "специалния режим на движение" чл. https://wordpress.shofior.com/автомобили-със-специален-режим-на-дви/
Най-ясна представа се добива като се покара в такъв "режим" - тогава се вижда, че хич не е лесно и съдействието от останалите участници в движението е ключово за да се случва безопасно това движение

Тук е събрана цялата информация от няколко члена (91, 92, 104) от ЗДвП засягащи "специалния режим на движение" чл. https://wordpress.shofior.com/автомобили-със-специален-режим-на-дви/
Най-ясна представа се добива като се покара в такъв "режим" - тогава се вижда, че хич не е лесно и съдействието от останалите участници в движението е ключово за да се случва безопасно това движение

Когато кортежа не може да кара по твои обяснения и тези на очевидци то как се очаква редовният юзър да я може тая работа!?
Ами не може.
И политиката тип като ти кажат,че не можеш нещо ти да обясняват,че друго още повече не го може я адмирирам винаги когато я видя.
Иначе по темата...в този форум отдавна никой с никой не се мери по никакви параметри как и какво може да кара,но пък за сметка на това всички могат всичко та...квото такова.
И те така.
Ами не може.
И политиката тип като ти кажат,че не можеш нещо ти да обясняват,че друго още повече не го може я адмирирам винаги когато я видя.

Иначе по темата...в този форум отдавна никой с никой не се мери по никакви параметри как и какво може да кара,но пък за сметка на това всички могат всичко та...квото такова.
И те така.