Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Е.Димитров написа:
ама моля ви се, как едно едноклетъчно същество като мен, би си позволило да заповядва на толкова възвишена личност, бъркате се, съжалявам за недоразумението...

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Съвсем случайно се заговорихме днес с познат (военен), та от него разбрах, че щели да получат добавка към заплатите си за Коледа! Защо ли подозирам, че и полицаите ще намажат?!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Nasko_ написа:Съвсем случайно се заговорихме днес с познат (военен), та от него разбрах, че щели да получат добавка към заплатите си за Коледа! Защо ли подозирам, че и полицаите ще намажат?!
е.....и какво лошо има в това?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
super_mario написа:Nasko_ написа:Съвсем случайно се заговорихме днес с познат (военен), та от него разбрах, че щели да получат добавка към заплатите си за Коледа! Защо ли подозирам, че и полицаите ще намажат?!
Защото когато една партия има намерението да задържи властта с цената на кръв , първо се плаща на полицаи и военни!

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
super_mario написа:е.....и какво лошо има в това?
Нищо лошо, ако ситуацията не беше, като в случая! Колегата отгоре го е написал!
В крайна сметка добавки ще има за пенсионери, военни и евентуално полицаи! Невероятната социална политика на руснака, турчина и откачения!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=101831
по прости сметки излиза,че всеки бежанец ни струва по 30 000лв само за някои друг месец
по прости сметки излиза,че всеки бежанец ни струва по 30 000лв само за някои друг месец
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
dr.peshev написа:super_mario написа:Nasko_ написа:Съвсем случайно се заговорихме днес с познат (военен), та от него разбрах, че щели да получат добавка към заплатите си за Коледа! Защо ли подозирам, че и полицаите ще намажат?!
Защото когато една партия има намерението да задържи властта с цената на кръв , първо се плаща на полицаи и военни!
Тук много много не си прав ама айде...........
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
kjm написа:http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=101831
Тук нещо куца в сметките. Не е реално да са толкова.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
sambeto написа:
Според теб редно ли е да се затвори Университет (понеже днес и това е направено),да не може да се ползва за това за каквото е,понеже някой си решил да сваля правителство?
Редно е, а в ситуация като настоящата е направо задължително.
Ами ако утре решат да окупират и затворят Пирогов,какво правим ?
Там също има протести, явно не четеш. Някъде го решиха с рефендум.
Да вървят на площада да ми протестират,там не пречат на никой.
Излез ти на тоя същия площад да го кажеш.
Няма критична бройка,има едни хиляда студенти в София предимно,които си мислят че представляват цяла страна желанието,е не е така...
Явно се инфорираш само от преса. Хората по протестите са десетки хиляди. Аз съм бил, знам. Ти ... не. Студентите в София са от провинцията. Виждам, че те тресат провинциални комплекси, но то е до човек - аз съм от Шумен.
Тия голи цифри,мъртви души,гласуващи и не гласуващи и т.н. ги има при всеки едни избори....по теоята логика и предното правителство не трябва да е легитимно.....ама да си чул някой да сваля правителството тогава понеже е нелегитимно ?
Има ги, да. И никое правителство до момента не показва целание да ги разкара от списъците. Говориш, все едно гражданското съзнание е константа. Ми не е - първата тройна го изостри, ГЕРБ го увеличи и оформи, сега втората тройна бере плодовете. Може и ти да се събудиш някой ден.
Аз казах,че не съм от БСП,не съм и от ДПС....ама като те гледам има нещо ГЕРБ-ерско в тебе![]()
Ти си от сивата аморфна маса, която няма значение, да. Ролята ти в тоя филм е да те стрижат. Дали ще я променяш или не - твоя работа, въопрос на еволюция на съзнанието. Функцията ти в момента е да защитаваш статуквото. Статуквото е ДПС. Ти си с ДПС, без значние дали го осъзнаваш, или не.
Какво наричаш "нещо ГЕРБ-ерско в тебе"? Ти мислиш полярно - София-провинция, ГЕРБ-БСП. Докато ползваш този мисловен модел на прости опозиции, всякакви разговори с теб, различни от "кой таблет да си купя" и "какви хапчета да гълтам" са тотално безсмислени. Имаш да работиш по себе си. Успех ти желая.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Не мисля, че има интелегентен човек, който може да се върже на тоя паляк, но все пак....
https://bivol.bg/barekov-otgovor.html
ето и нещо да ви напомни, че все пак сте внуци на великят български род, а не роби с робско мислене
https://www.facebook.com/photo.php?v=165909826941370
https://bivol.bg/barekov-otgovor.html
ето и нещо да ви напомни, че все пак сте внуци на великят български род, а не роби с робско мислене
https://www.facebook.com/photo.php?v=165909826941370
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
_galio_ написа:sambeto написа:
Според теб редно ли е да се затвори Университет (понеже днес и това е направено),да не може да се ползва за това за каквото е,понеже някой си решил да сваля правителство?
Редно е, а в ситуация като настоящата е направо задължително.Ами ако утре решат да окупират и затворят Пирогов,какво правим ?
Там също има протести, явно не четеш. Някъде го решиха с рефендум.Да вървят на площада да ми протестират,там не пречат на никой.
Излез ти на тоя същия площад да го кажеш.Няма критична бройка,има едни хиляда студенти в София предимно,които си мислят че представляват цяла страна желанието,е не е така...
Явно се инфорираш само от преса. Хората по протестите са десетки хиляди. Аз съм бил, знам. Ти ... не. Студентите в София са от провинцията. Виждам, че те тресат провинциални комплекси, но то е до човек - аз съм от Шумен.Тия голи цифри,мъртви души,гласуващи и не гласуващи и т.н. ги има при всеки едни избори....по теоята логика и предното правителство не трябва да е легитимно.....ама да си чул някой да сваля правителството тогава понеже е нелегитимно ?
Има ги, да. И никое правителство до момента не показва целание да ги разкара от списъците. Говориш, все едно гражданското съзнание е константа. Ми не е - първата тройна го изостри, ГЕРБ го увеличи и оформи, сега втората тройна бере плодовете. Може и ти да се събудиш някой ден.Аз казах,че не съм от БСП,не съм и от ДПС....ама като те гледам има нещо ГЕРБ-ерско в тебе![]()
Ти си от сивата аморфна маса, която няма значение, да. Ролята ти в тоя филм е да те стрижат. Дали ще я променяш или не - твоя работа, въопрос на еволюция на съзнанието. Функцията ти в момента е да защитаваш статуквото. Статуквото е ДПС. Ти си с ДПС, без значние дали го осъзнаваш, или не.
Какво наричаш "нещо ГЕРБ-ерско в тебе"? Ти мислиш полярно - София-провинция, ГЕРБ-БСП. Докато ползваш този мисловен модел на прости опозиции, всякакви разговори с теб, различни от "кой таблет да си купя" и "какви хапчета да гълтам" са тотално безсмислени. Имаш да работиш по себе си. Успех ти желая.
Държиш се като малко сърдито дете,което плаче че Бойко Борисов не е на власт.
Една от уж основателните причини на ГЕРБ за оставка на това правителство е че взело заем от 1 000 000 000 лева....проблема на ГЕРБ е не самия заем,а че няма да го харчат те тоя заем

И сегашните са крадци,и предните са крадци,и според мене всички дето са били на власт са такива....и аз го казвам без партийни пристрастия.
Ама да ми скачаш и да ми се правиш на велик оратор,аз нямам намерение да споря с човек който е като кон с капаци....всеки може да извади причини за оставка на всяко едно правителство.Докато не го осъзнаеш,и не излезеш от партийната си зависимост към ГЕРБ....с тебе може да се говори само на тема "Аграрна зависимост към ГЕРБ".
Имаш нужда от професионална помощ !
Успех най искрено !
п.с.никъде не съм нападнал лично теб,не се прави на безсмъртен,и не ми скачай така драги мой колега

Псувай ги БСП и ДПС,както искаш ги наричай....само не ми се репчи на мене,аз не го правя към теб.Не съм ги избрал аз,и не съм ти виновен че те са на власт !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:24, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Alexander Stoyanov
Вече мога да ви кажа:
КНСБ ИЗЛИЗА НА НАЦИОНАЛНА СТАЧКА НА 20-И!
Сигурно е!
Желая "приятна" работа на правителството в оставащите му броени дни мандат!
Е това е малко смущаващо. Щом са им наредили да излизат, явно нещо са скорили.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
sambeto написа:И сегашните са крадци,и предните са крадци,и според мене всички дето са били на власт са такива....и аз го казвам без партийни пристрастия.
Сам даваш отговори, не знам какво не ти е ясно

Само че комунистите винаги са били слаби ученици и историята им е чужда, след диктатура ВИНАГИ следва революция

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ама аз не съм казал,че нещо не ми е ясно.И днешните са такива каквито са и предните.Аз не ги подкрепям,изказах мнение че тая студенстска окупация ми е смешна и нагласена.Това не означава че подкрепям БСП и ДПС както някой се опитва да ми вмени 
Изпратено от моят HTC One

Изпратено от моят HTC One