Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Киномания

Мнение от plradev » 08 Яну 2013, 14:35

acho.rs написа:Изображение

Добре че имах под ръка телефон с енгри бърдс,докато я "гледах" тая 3 часова тъпня ,че иначе нямаше да мога да избутам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 08 Яну 2013, 15:38

boksioraE39 написа:Търся 2-3 филма който съм ги гледал 100-пъти но не мога да се сетя имена... Първия го имаше някъде из темата филма е хорър ставаше въпрос за едни кукли и един стар цирк който беше близо до едно езеро,главния герой отиваше в едно имение при баща му и накрая се оказа че мащехата му с някакво изобретение е симулирала че баща му е жив... Втория филм се развива в римско време,две момчета най-добри приятели ги разделя това че единя баща му беше цезар или нещо такова и след като той се издига предава най-добия си приятел и го праща на изгнание,отначалото правеха номер с една пръчка и се учеха да я хващат... Третия филм май се казваше тъжната флейта но не мога да го намеря и него,един самурай пазеше едно бебе и го гонеха тия от клана му и отиде е един цирк с него и ония отидоха и там.. ПОМАГАЙТЕ! :yes:

Първия е : Dead Silence 2007 година :yes:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 08 Яну 2013, 15:55

sean-john написа:
boksioraE39 написа:Търся 2-3 филма който съм ги гледал 100-пъти но не мога да се сетя имена... Първия го имаше някъде из темата филма е хорър ставаше въпрос за едни кукли и един стар цирк който беше близо до едно езеро,главния герой отиваше в едно имение при баща му и накрая се оказа че мащехата му с някакво изобретение е симулирала че баща му е жив... Втория филм се развива в римско време,две момчета най-добри приятели ги разделя това че единя баща му беше цезар или нещо такова и след като той се издига предава най-добия си приятел и го праща на изгнание,отначалото правеха номер с една пръчка и се учеха да я хващат... Третия филм май се казваше тъжната флейта но не мога да го намеря и него,един самурай пазеше едно бебе и го гонеха тия от клана му и отиде е един цирк с него и ония отидоха и там.. ПОМАГАЙТЕ! :yes:

Първия е : Dead Silence 2007 година :yes:

Евала! той е! :yes:

Намерих и тоя за самурая и бебето!
Гледайте го филмчето е много добро!!!

http://www.zamunda.net/details.php?id=257342&hit=1
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 09 Яну 2013, 11:34

Някой срещал ли е на торент ''Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела''?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 09 Яну 2013, 11:38

boksioraE39 написа:

Евала! той е! :yes:

Намерих и тоя за самурая и бебето!
Гледайте го филмчето е много добро!!!

http://www.zamunda.net/details.php?id=257342&hit=1

Ако знаеш от колко време го имам на външния хард,но така и не му дойде реда...мислех,че е тъп.Ще го изгледам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 09 Яну 2013, 11:43

Изображение

Силен,трилогията на Нолан за Батман,е една от най-добрите филмови поредици за мен !!!!

Изображение

По слаб от предишните два,но.....става :mhihi:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 09 Яну 2013, 11:54

Skyfall
"По слаб от предишните два,но.....става :mhihi:"

Става за убиване на два часа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Яну 2013, 18:00

Бях на кино тези дни и отзивите са:
1. Животът на Пи: хубав филм, заслужава си.
2. Хобит: става, ефектите са супер. За съжаление са тръгнали по пътя на Междузвездни войни: хубава първа трилогия, втората само ефекти
:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_BP » 11 Яну 2013, 18:18

Vasko_BP написа:Някой срещал ли е на торент ''Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела''?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 12 Яну 2013, 19:15

Vasko_BP написа:
Vasko_BP написа:Някой срещал ли е на торент ''Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела''?

Не съм, но го гледах на кино като излезе - много тъп филм, даже не бих си го свалил без пари да го гледам толкова е тъп. Има 2-3 лафа само готини :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko_BP » 13 Яну 2013, 1:15

Е да ама като не съм го гледал и ми е любопитно.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 13 Яну 2013, 8:37

sean-john написа:

Това е и филма за римляните,много е хубав!

http://www.zamunda.net/details.php?id=263468&hit=1
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 13 Яну 2013, 8:59

винаги когато се отегча от днешната киноиндустрия,която залага главно на ефектите, се връщам няколко години назад, за да гледам нещо като това:
http://www.imdb.com/title/tt0070666/
в случея филма е по–стар от повечето от нас в този форум,но съм сигурен ,че ще се хареса.Филм,такъв какъвто не съм гледал с години.
За мен един от най–силните филми правени някога и може би най–добрия на Ал Пачино.Задължителен за всеки киноманиак :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Яну 2013, 19:50

magareto_yori написа:винаги когато се отегча от днешната киноиндустрия,която залага главно на ефектите, се връщам няколко години назад, за да гледам нещо като това:
http://www.imdb.com/title/tt0070666/
в случея филма е по–стар от повечето от нас в този форум,но съм сигурен ,че ще се хареса.Филм,такъв какъвто не съм гледал с години.
За мен един от най–силните филми правени някога и може би най–добрия на Ал Пачино.Задължителен за всеки киноманиак :!:

Много силен филм и много актуален дори днес ! Бях писал назад в темата за него .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 13 Яну 2013, 23:00

Снощи загледахИзображение - Seven Psychopaths
Малко...хич не малко даже странен филм,личи си от далече европейското,но привлича вниманието,струва си гледането и го препоръчвам.Естествено,ако някой очаква брутална касапница с много трупове и без мисъл ще остане разочарован.
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата