ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2026г.
Модератор: Общи модератори
Re: ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА 2026г.
Може ли да дадеш малко повече информация за това пътче, че ще ми е полезна на прибиране?
Доколкото виждам на картата, няма директен път Аспарухово-Сава. Виждам само Аспарухово-Дългопол. Някъде при гара Дългопол излиза.
Доколкото виждам на картата, няма директен път Аспарухово-Сава. Виждам само Аспарухово-Дългопол. Някъде при гара Дългопол излиза.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Преди малко го 'набрах' на вазе-то (на компютъра) и там го показа (на мапс-а май го няма).. Иначе, хващаш през Аспарухово и към средата на отсечката си има табела към Сава. Май беше Т-образно кръстовище... Накрая излизаш ето тук:
https://www.google.com/maps/place/9260+ ... FQAw%3D%3D
На стрийт-вю-то е старо положението... Единия път дори го няма! Вижда се черен...
Ето и вазе-то:
https://www.waze.com/live-map/direction ... IIPzRSgAAo
https://www.google.com/maps/place/9260+ ... FQAw%3D%3D
На стрийт-вю-то е старо положението... Единия път дори го няма! Вижда се черен...
Ето и вазе-то:
https://www.waze.com/live-map/direction ... IIPzRSgAAo
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Благодаря!
Този път в Google maps изобщо не съществува.
Точно при базата на Лукойл на Аспарухово започва проблемният участък, т.е. този път го заобикаля напълно.
А теб ти е удобен, защото си оставаш на юг от релсите и си караш директно към Старо Огняново
В Старо Огняново предполагам знаеш, че има две включвания на главния път Бургас-Варна нали?
Обикновенно задръстването е там където води навигацията, но ако се отбиеш в ляво през селото излизаш на включването, което е по-близо до Варна и поне аз там съм чакал по-малко.
Този път в Google maps изобщо не съществува.
Точно при базата на Лукойл на Аспарухово започва проблемният участък, т.е. този път го заобикаля напълно.
А теб ти е удобен, защото си оставаш на юг от релсите и си караш директно към Старо Огняново
В Старо Огняново предполагам знаеш, че има две включвания на главния път Бургас-Варна нали?
Обикновенно задръстването е там където води навигацията, но ако се отбиеш в ляво през селото излизаш на включването, което е по-близо до Варна и поне аз там съм чакал по-малко.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Старо Оряхово.... Не съм гледал за друг път през селото! Излиза директно на пътя Бургас-Варна и не съм имал 'тапа' на това кръстовище до сега...
Ex: 96' BMW318ti

Може аз да съм вадил лош късмет, но там редовно попадам в тапата за ляв завой.