Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Политическа.

Мнение от E34 » 28 Авг 2020, 13:44

Bogat-Beden написа:https://fakti.bg/bulgaria/505825-prebiha-lider-na-kontraprotesta

Ах това долно мръсно просто гнусно мизерно пеееерасче, кога и да го набиеш все ше му е късно :mhihi: Лошото в случая, че е няква тъпа постановка и това лайнарче хич и не е бито :bang:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Авг 2020, 16:32

Как става така че на това зомби , кръвта се е стекла напълно вертикално надолу все едно е стоял прав като паметник докато го бият ? Това одрасканото на коляното може и да е реално , обаче другото си е направо кинаджийска бутафория :dunno: При толкова много кръв по лицето дрехите му отпред трябва да са целите окървавени а там където са го били да има локви кръв .
prebiha-lider-na-kontraprotesta-1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Jordana на 28 Авг 2020, 18:59, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 28 Авг 2020, 18:32

Верно е доста гнусен съединител тоя.
https://gospodari.com/%d0%b5%d0%b4%d0%b ... %bb%d0%b0/
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Сеп 2020, 21:09

Ще пада ли тая тиква най накрая ? Гледам се подготвя щурм докато не паднат :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=06iLHD5Jtn4
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Сеп 2020, 21:22

Става интересно, да видим Полицията дали ще тръгне с водните оръдия и газта.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Сеп 2020, 0:17

Поразително много ми прилича на януари 1997г. :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Сеп 2020, 8:15

Полицаите са доста по опитни от 1997г и контролират по лесно ситуацията . Разцепиха ги на две в подходящия момент и филма свърши практически . Според мен тайния замисъл на всички подобни протести е малко като априлското въстание . Да се стигне до масови безредици и сблъсъци с повече пребити и ескалация на насилието и от страна на полицията . Да се въртят тия неща по световните медии , евентуално натиска върху правителството да се засилва от всички посоки докато нервите им не издържат и се махнат . В една нормална държава досега да са подали оставка 10 пъти , но тука не става по нормалния начин . Тая ситуация - вие си протестирайте аз ще си изкарам мандата , малко ми прилича на диктатура или хунта която стои във власта с цената на всичко . Няма как да бъде друг протеста след 11 години във власта тия се срастнаха с държавата като кърлежи и няма пускане :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 03 Сеп 2020, 8:48

Центъра се превърна малко като в бойно поле ..

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Сеп 2020, 8:55

https://www.facebook.com/vaso.gurov/vid ... 5184663246 :wave:

Грозни сцени. А вожда обещава 50лв за пенсионери :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Сеп 2020, 12:02

По-интересното е, че патрЕотите и ония с бензина им обещаха някакви неща и подкрепиха ВНС-то. Дано да падне при гласуването, че тия на бездарници, с които разполагаме и рецепта за омлет не трябва да им се дава да пишат.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 03 Сеп 2020, 12:37

Абе са патреотите като върнат казармата ще ме дръпнат ли да ходя на 30 войник :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 03 Сеп 2020, 13:42

До 33 годишни било предложението. 6 до 9 месеца. Като гледам какво е мнението на доста хора със средни-високи доходи... освен да усилят емиграцията още повече - не знам какво ще постигнат. И то на хората, които правят БВП. Как си представяте някой 32 годишен със семейство и две деца, банката чакаща 2 бона вноски по кредити всеки месец... да го вкарат в казармата ? А хора с бизнеси ? Имам приятел, който си направиха 4-5 момчета супер успешен старт-ъп преди 4 години. Във фирмата не знам дали имат човек НАД 33. Ко праИм тогава ?

Единственото, за което може и да си "стиснем ръцете" е 1 месец обучение + на всеки 3-5 години за по още 1 седмица опреснително. Има подобни модели в други държави - за мен това е ОК. Икономически държавата и отделните индивиди е по-възможно да издържат. Че ми е много интересно как някое ИТ с 10к заплата ще му кажат "минаваш 6 месеца на 600лв" :lol: Как се борави с оръжение, малко опит в стрелба, елементарни тактики и какво да правиш при военен конфликт. Точка. До там. Реално не знам какви 6-9 месеца говорят след като в момента да влезнеш редник в редовната армия... ти е 3 месеца обучението. Или поне толкова е карал единият приятел. Теоретично в момента 9 месеца ще ме обучава някой, който са го обучавали 3 месеца :lol:

Имам няколко познати военни. Ама не бивши или пред пенсия, а настоящи. Един сериозен и дисциплиниран не познавам.

П.П. Мен последното, което ме притеснява е "казармената част". Повече ме притесняват икономическите последици от един такъв рязък завой.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Сеп 2020, 14:00

То ще се гласува на референдум до колкото разбрах. За мен ще е тест колко е зле средния българин ако това мине.
Трябва да си голям комплексар за да искаш да управляваш армия от роби, което в същност ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА казарма е.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 03 Сеп 2020, 14:01

Министерски съвет днес отдаде за 20 години под концесия плажа "Кабакум север 2" отново на Воля, този път вместо на майката на Марешки, сега на дясната му ръка ексдепутатът Андон Дончев. Този пък концесионното възнаграждение е намалено от 32 на 22 хиляди (1,5 лев/кв.м). Министрите смятат вероятно, че за десет години цените у нас са паднали с една трета!!!
С двеста хиляди, които трябва да влязат в бюджета, ГЕРБ си купува подписите на Воля за конституционното недоразумение.

https://www.facebook.com/toma.belev/pos ... 8307989357
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 03 Сеп 2020, 14:03

steeN написа:То ще се гласува на референдум до колкото разбрах.

Такъв като предният ли :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата