СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 22 Яну 2024, 21:35

Абе друго си е тъщата и бившата да те удушат на паркинга в колата щото твърдиш че второто кроманьонче си е твое ... в смисъл ти си бащата !!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 22 Яну 2024, 23:14

Майтап, майтап ама тоя народ нещо откачи, тоя живот за GTA ли го смятат стрелят се,бият се, пари се крадат като за последно не знам колко още ни остава с това темпо и посока на "развитие"... :help:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 23 Яну 2024, 8:28

Don_Diego написа:Щом за толкова малко ще се ползва - би трябвало да свърши работа. Аз лично бих гледал за  Dell, преди лесно се намираха монитори от U (най-високата, която предлагат) серията около 300лв :bchug:

Вчера дойдоха мониторите и реших да започна да ползвам dell-a , връзвам аз кабелите и няколко минти по-късно се почувствах много прее*ан :mhihi:
Идеята ми беше да вържа мишката клавиатурата интернет кабела и захранване към монитора и от там с type c към лаптопа, проверих преди това- може, е да но само ако монитора е u2422hЕ a аз не съм догледал и взех без "Е" :mhihi:
Нищо де, имах един usb хъб с type C та с него стана същото, но все пак че почувствах прее*ан :mhihi: :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 23 Яну 2024, 9:56

Моите май всички са с Е накрая и малко наизуст ги препоръчах :lol: :angel:

Като монитори са топ де...в офиса съм с U2718Q - нямам абсолютно никакви забележки. Даже съм се изнежил и на други монитори (особено по-малки) ми е некомфортно да гледам и работя :oops:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 23 Яну 2024, 13:51

ivanski_2 написа:
Don_Diego написа:Щом за толкова малко ще се ползва - би трябвало да свърши работа. Аз лично бих гледал за  Dell, преди лесно се намираха монитори от U (най-високата, която предлагат) серията около 300лв :bchug:

Вчера дойдоха мониторите и реших да започна да ползвам dell-a , връзвам аз кабелите и няколко минти по-късно се почувствах много прее*ан :mhihi:
Идеята ми беше да вържа мишката клавиатурата интернет кабела и захранване към монитора и от там с type c към лаптопа, проверих преди това- може, е да но само ако монитора е u2422hЕ a аз не съм догледал и взех без "Е" :mhihi:
Нищо де, имах един usb хъб с type C та с него стана същото, но все пак че почувствах прее*ан :mhihi: :mhihi:

Е имаш 7 дни в които можеш да го върнеш и да вземеш другия или да ти върнат парите ако нямат точно тоя модел.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Яну 2024, 19:02

Някой сменял ли е кола N1 на M1 ? То далаверата с по-ниския данък го няма от сумати време, та не е оферта. Аз само за минуси се сещам. 2 пъти преглед годишно, по-скъп преглед, по-скъпа гражданска, възможни проблеми за местата в колата, на граница, извън граница и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Яну 2024, 22:40

Прегледа е с около 10лв по слъп и си е 1 път /годишно,за гражданската пак е относително.Не виждам сми галимацията в кат дали си заслужава ако ти е N1 да я правиш М1 освен ако е скопена по талон откъм места,и то само при по сериозно птп ще имаш драми

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 24 Яну 2024, 0:32

В темата за електричките се отвори разговор за летища, полети и реших, че май тук е по-уместно да пиша :mrgreen:
Казвам го като човек, който го познаваха преди години на летището и ме питаха, пак ли ти, ся пък на къде :mrgreen:

Предпочитам да летя през Истанбул, Букурещ или Белград. 100 пъти повече, от колкото от нашата аерогара.
Щот то нашето не е летище, дърта аерогара си е :mrgreen: Ама пусто, далече са тия по-горните.

Преди да продължа, искам да отбележа и подчертая, че България Еър са си вдигнали много нивото - браво :yes:

Обаче, аерогарата - леш :mrgreen:

Връзки - леш

Шано таксита, колко щеш. Кво е тва Uber или Bolt, за кво са ти :mrgreen:

Засядал съм в асансьорите поне 3-4 пъти. Единия път щях да изпусна полета, докато ни изкарат :mrgreen:

Паркинга - ГЕТО. Капе, тече, всичко в дупки - пълен лом :lol: Куфара не можеш да си движиш нормално.
Кошчета, няма такава работа, или пък само тук-там, за кво са ти :mrgreen:

Преди 1-2 години се сетиха, че паркинга може да се плаща и с карта, не само кеш :mrgreen:

Тъпите им машини за плащане на паркинга, повечето редовно не работят :lol:

Кенефите, до скоро бяха с не автоматични врати - кой си барал лангата и не се измил :mhihi:

Отивайки към летището, колони от скъпи коли за 100 - 150 - 200+, стоят и чакат там, да не платят 2-3 кинта за паркинг :lol:

Ся поне има повече заведения, че преди беше, еВи му вайката, 2-3 заведенийца на кръст, с по 2-3 кирливи сандвича, кроасанче и тва е :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Яну 2024, 0:37

kiko написа:Прегледа е с около 10лв по слъп и си е 1 път /годишно,за гражданската пак е относително.Не виждам сми галимацията в кат дали си заслужава ако ти е N1 да я правиш М1 освен ако е скопена по талон откъм места,и то само при по сериозно птп ще имаш драми
При ПТП пък каква драма да има ? Едно комби харесах, оказа се N1 и се чудя дали да не развалям сделката, докато не е късно. Тая кола после как ще я продавам, ще трябва да следя изисквания за товарни и т.н. И в чужбина ще се пътува с нея.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Яну 2024, 11:11

От както взеха някакъв нов шеф на летището, то върви само нагоре в интерес на истината: обновиха салоните, повече кафенета и магазинчета, организацията е доста по-добра.
Остава проблема с връзките, но той е породен от неатрактивността ни като дестинация и малкия пътникопоток + огромно летище в близост (Истанбул) опериращо с връзки за цял свят + презокеански полети оттам.

Относно паркинга - според мен трябва да го разрушат и построят наново...с ремонт няма да се оправят нещата, изначало всичко е сбъркано при строежа и изпълнението му :mhihi:
Хубаво, че има доста опции за паркиране наблизо :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 24 Яну 2024, 11:17

Този паркинг не го ли строиха наскоро?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 24 Яну 2024, 11:32

Don_Diego написа:От както взеха някакъв нов шеф на летището, то върви само нагоре в интерес на истината: обновиха салоните, повече кафенета и магазинчета, организацията е доста по-добра.
Остава проблема с връзките, но той е породен от неатрактивността ни като дестинация и малкия пътникопоток + огромно летище в близост (Истанбул) опериращо с връзки за цял свят + презокеански полети оттам.

Относно паркинга - според мен трябва да го разрушат и построят наново...с ремонт няма да се оправят нещата, изначало всичко е сбъркано при строежа и изпълнението му :mhihi:
Хубаво, че има доста опции за паркиране наблизо :smoke:

Приятна изненада този декември беше, че лаунджа на Т2 вече приема LoungeKey, а не само определени карти издавани от Бг банки. :yes:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 24 Яну 2024, 11:46

TNT написа:При ПТП пък каква драма да има ? Едно комби харесах, оказа се N1 и се чудя дали да не развалям сделката, докато не е късно. Тая кола после как ще я продавам, ще трябва да следя изисквания за товарни и т.н. И в чужбина ще се пътува с нея.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Служебния Дъстър е Н1, ползват се някакви данъчни облекчения. В чужбина няма ядове, само единия път в Унгария ми изшиха винетка два пъти по-скъпа и пишеше, че е на товарен автомобил.
Конструктивно е същата като нормалната, но се води 3+1 и средния колан отзад го няма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Яну 2024, 23:16

Да,обърни внимание в талона колко местна е!Защото ако е 3+1 както е при повечето леки коли а ти си натоварил 5 души например и стане птп ще те клецат яко :mhihi: Какво те притеснява при продажбата и?Кола като кола.Точно в Унгария съвсем скоро не се усетиха че е N1 и дадоха нормална винетка :mrgreen: явно е до късмет,не знам оналйн ако я вземеш дали ще мине номера.Иначе по всяко време можеш да я минеш през кат и да си стане лекотоварна ама не знам галимацията там каква е.
От друга гледна точка пробвай се да ги натиснеш продавачите заради тва N1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 25 Яну 2024, 8:12

Ейй, мечтая си за деня в който гтп ще е истински гтп, снощи ми звъни приятел закъсал на магистралата, паля аз бмв-то и отивам да го взимам, е всеки 2-ри с китайски ксенони биещи където им падне.... ама наистина всеки 2-ри, аз съм дал 4 цифрена сума за фаровете си и светят брутално добре ( по-добре от тези които само се рекламират колко яки били в фейса, и не заслепявам никой ( 2 пъти съм ходил да ги проверяват за това )) и няма никаква пола, ама никаква когато китаеца ти свети от другото платно в очите .....
:help:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата