СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
Абе друго си е тъщата и бившата да те удушат на паркинга в колата щото твърдиш че второто кроманьонче си е твое ... в смисъл ти си бащата !!! 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Майтап, майтап ама тоя народ нещо откачи, тоя живот за GTA ли го смятат стрелят се,бият се, пари се крадат като за последно не знам колко още ни остава с това темпо и посока на "развитие"... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Don_Diego написа:Щом за толкова малко ще се ползва - би трябвало да свърши работа. Аз лично бих гледал за Dell, преди лесно се намираха монитори от U (най-високата, която предлагат) серията около 300лв
Вчера дойдоха мониторите и реших да започна да ползвам dell-a , връзвам аз кабелите и няколко минти по-късно се почувствах много прее*ан

Идеята ми беше да вържа мишката клавиатурата интернет кабела и захранване към монитора и от там с type c към лаптопа, проверих преди това- може, е да но само ако монитора е u2422hЕ a аз не съм догледал и взех без "Е"

Нищо де, имах един usb хъб с type C та с него стана същото, но все пак че почувствах прее*ан

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Моите май всички са с Е накрая и малко наизуст ги препоръчах
Като монитори са топ де...в офиса съм с U2718Q - нямам абсолютно никакви забележки. Даже съм се изнежил и на други монитори (особено по-малки) ми е некомфортно да гледам и работя

Като монитори са топ де...в офиса съм с U2718Q - нямам абсолютно никакви забележки. Даже съм се изнежил и на други монитори (особено по-малки) ми е некомфортно да гледам и работя

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
ivanski_2 написа:Don_Diego написа:Щом за толкова малко ще се ползва - би трябвало да свърши работа. Аз лично бих гледал за Dell, преди лесно се намираха монитори от U (най-високата, която предлагат) серията около 300лв
Вчера дойдоха мониторите и реших да започна да ползвам dell-a , връзвам аз кабелите и няколко минти по-късно се почувствах много прее*ан![]()
Идеята ми беше да вържа мишката клавиатурата интернет кабела и захранване към монитора и от там с type c към лаптопа, проверих преди това- може, е да но само ако монитора е u2422hЕ a аз не съм догледал и взех без "Е"![]()
Нищо де, имах един usb хъб с type C та с него стана същото, но все пак че почувствах прее*ан![]()
Е имаш 7 дни в които можеш да го върнеш и да вземеш другия или да ти върнат парите ако нямат точно тоя модел.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Някой сменял ли е кола N1 на M1 ? То далаверата с по-ниския данък го няма от сумати време, та не е оферта. Аз само за минуси се сещам. 2 пъти преглед годишно, по-скъп преглед, по-скъпа гражданска, възможни проблеми за местата в колата, на граница, извън граница и т.н.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Прегледа е с около 10лв по слъп и си е 1 път /годишно,за гражданската пак е относително.Не виждам сми галимацията в кат дали си заслужава ако ти е N1 да я правиш М1 освен ако е скопена по талон откъм места,и то само при по сериозно птп ще имаш драми
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
В темата за електричките се отвори разговор за летища, полети и реших, че май тук е по-уместно да пиша
Казвам го като човек, който го познаваха преди години на летището и ме питаха, пак ли ти, ся пък на къде
Предпочитам да летя през Истанбул, Букурещ или Белград. 100 пъти повече, от колкото от нашата аерогара.
Щот то нашето не е летище, дърта аерогара си е
Ама пусто, далече са тия по-горните.
Преди да продължа, искам да отбележа и подчертая, че България Еър са си вдигнали много нивото - браво
Обаче, аерогарата - леш
Връзки - леш
Шано таксита, колко щеш. Кво е тва Uber или Bolt, за кво са ти
Засядал съм в асансьорите поне 3-4 пъти. Единия път щях да изпусна полета, докато ни изкарат
Паркинга - ГЕТО. Капе, тече, всичко в дупки - пълен лом
Куфара не можеш да си движиш нормално.
Кошчета, няма такава работа, или пък само тук-там, за кво са ти
Преди 1-2 години се сетиха, че паркинга може да се плаща и с карта, не само кеш
Тъпите им машини за плащане на паркинга, повечето редовно не работят
Кенефите, до скоро бяха с не автоматични врати - кой си барал лангата и не се измил
Отивайки към летището, колони от скъпи коли за 100 - 150 - 200+, стоят и чакат там, да не платят 2-3 кинта за паркинг
Ся поне има повече заведения, че преди беше, еВи му вайката, 2-3 заведенийца на кръст, с по 2-3 кирливи сандвича, кроасанче и тва е

Казвам го като човек, който го познаваха преди години на летището и ме питаха, пак ли ти, ся пък на къде

Предпочитам да летя през Истанбул, Букурещ или Белград. 100 пъти повече, от колкото от нашата аерогара.
Щот то нашето не е летище, дърта аерогара си е

Преди да продължа, искам да отбележа и подчертая, че България Еър са си вдигнали много нивото - браво

Обаче, аерогарата - леш

Връзки - леш
Шано таксита, колко щеш. Кво е тва Uber или Bolt, за кво са ти

Засядал съм в асансьорите поне 3-4 пъти. Единия път щях да изпусна полета, докато ни изкарат

Паркинга - ГЕТО. Капе, тече, всичко в дупки - пълен лом

Кошчета, няма такава работа, или пък само тук-там, за кво са ти

Преди 1-2 години се сетиха, че паркинга може да се плаща и с карта, не само кеш

Тъпите им машини за плащане на паркинга, повечето редовно не работят

Кенефите, до скоро бяха с не автоматични врати - кой си барал лангата и не се измил

Отивайки към летището, колони от скъпи коли за 100 - 150 - 200+, стоят и чакат там, да не платят 2-3 кинта за паркинг

Ся поне има повече заведения, че преди беше, еВи му вайката, 2-3 заведенийца на кръст, с по 2-3 кирливи сандвича, кроасанче и тва е

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
При ПТП пък каква драма да има ? Едно комби харесах, оказа се N1 и се чудя дали да не развалям сделката, докато не е късно. Тая кола после как ще я продавам, ще трябва да следя изисквания за товарни и т.н. И в чужбина ще се пътува с нея.kiko написа:Прегледа е с около 10лв по слъп и си е 1 път /годишно,за гражданската пак е относително.Не виждам сми галимацията в кат дали си заслужава ако ти е N1 да я правиш М1 освен ако е скопена по талон откъм места,и то само при по сериозно птп ще имаш драми
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
От както взеха някакъв нов шеф на летището, то върви само нагоре в интерес на истината: обновиха салоните, повече кафенета и магазинчета, организацията е доста по-добра.
Остава проблема с връзките, но той е породен от неатрактивността ни като дестинация и малкия пътникопоток + огромно летище в близост (Истанбул) опериращо с връзки за цял свят + презокеански полети оттам.
Относно паркинга - според мен трябва да го разрушат и построят наново...с ремонт няма да се оправят нещата, изначало всичко е сбъркано при строежа и изпълнението му
Хубаво, че има доста опции за паркиране наблизо
Остава проблема с връзките, но той е породен от неатрактивността ни като дестинация и малкия пътникопоток + огромно летище в близост (Истанбул) опериращо с връзки за цял свят + презокеански полети оттам.
Относно паркинга - според мен трябва да го разрушат и построят наново...с ремонт няма да се оправят нещата, изначало всичко е сбъркано при строежа и изпълнението му

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Този паркинг не го ли строиха наскоро?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Don_Diego написа:От както взеха някакъв нов шеф на летището, то върви само нагоре в интерес на истината: обновиха салоните, повече кафенета и магазинчета, организацията е доста по-добра.
Относно паркинга - според мен трябва да го разрушат и построят наново...с ремонт няма да се оправят нещата, изначало всичко е сбъркано при строежа и изпълнението му![]()
Приятна изненада този декември беше, че лаунджа на Т2 вече приема LoungeKey, а не само определени карти издавани от Бг банки.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
TNT написа:При ПТП пък каква драма да има ? Едно комби харесах, оказа се N1 и се чудя дали да не развалям сделката, докато не е късно. Тая кола после как ще я продавам, ще трябва да следя изисквания за товарни и т.н. И в чужбина ще се пътува с нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Служебния Дъстър е Н1, ползват се някакви данъчни облекчения. В чужбина няма ядове, само единия път в Унгария ми изшиха винетка два пъти по-скъпа и пишеше, че е на товарен автомобил.
Конструктивно е същата като нормалната, но се води 3+1 и средния колан отзад го няма.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Да,обърни внимание в талона колко местна е!Защото ако е 3+1 както е при повечето леки коли а ти си натоварил 5 души например и стане птп ще те клецат яко
Какво те притеснява при продажбата и?Кола като кола.Точно в Унгария съвсем скоро не се усетиха че е N1 и дадоха нормална винетка
явно е до късмет,не знам оналйн ако я вземеш дали ще мине номера.Иначе по всяко време можеш да я минеш през кат и да си стане лекотоварна ама не знам галимацията там каква е.
От друга гледна точка пробвай се да ги натиснеш продавачите заради тва N1

От друга гледна точка пробвай се да ги натиснеш продавачите заради тва N1
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ейй, мечтая си за деня в който гтп ще е истински гтп, снощи ми звъни приятел закъсал на магистралата, паля аз бмв-то и отивам да го взимам, е всеки 2-ри с китайски ксенони биещи където им падне.... ама наистина всеки 2-ри, аз съм дал 4 цифрена сума за фаровете си и светят брутално добре ( по-добре от тези които само се рекламират колко яки били в фейса, и не заслепявам никой ( 2 пъти съм ходил да ги проверяват за това )) и няма никаква пола, ама никаква когато китаеца ти свети от другото платно в очите .....

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...