Политическа
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Политическа
Петков е идеалния преговарящ с персите , отговаря на всички критерии . Спазва аятолаяшкия дрес код - мрази вратовръзка и е пуснал брада . Освен това петроханци като всяка секта изповядват езическа религия , това също е плюс в персийския регион . Прилича дори малко на иранец , и ще го харесат убеден съм...
https://www.facebook.com/darikradio/vid ... 331582997/
https://www.facebook.com/darikradio/vid ... 331582997/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
И аз това щях да кажа, ако не им се появи там с вратовръзка да ги обиди смъртно - е добро начало 

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
nikola59 написа:STEVAL написа:Top Gun Maverick написа:
Може и да ти се иска да си като пудел за американците, но по скоро си като тоалетна хартия - парфюмират те за да ухаеш хубаво докато си в шкафа, но след като си избършат гъза с теб - отиваш в коша.
Я ми отговори, ако иранците изстрелят ракета към нас - кой ще я прихване за да ни защити. Ще чакаме Армения и Грузия да ни спасяват ли?
Хич не го и питай, той не е влизал в часовете по география
![]()
Сега се чудя кога ще обсъждат въпроса в парламента, че съм се заредил с пуканки да гледам как тоалетната хартия ще иска да излезне неизцапана от коша
Аааа, чакайте сега, държите се така сякаш аз гласувах за Радев, много моля.
А дали ще сме пудел или тоалетна хартия, предстои да разберем. По география пак имах отличен 6 и трябва да те разочаровам за пореден път, обаче ти точно не знам колко имаш по история та да очакваш тука да го раздаваме все едно сме шерифите на Европа. Сравнения с Испания се дават от кой ли не, може, може, все пак хан Тервел е попречил на арабите редно време, но известно време след това Испания става световна империя, Колумб(макар и италианец(макар и от не създадената още Италия))открива Америка под испански флаг финансиран от Изабела Кастилска, завладяват една камара колонии, ходят при едни цивилизации строящи пирамиди и те(за разлика от египетските, никой не се чуди как са ги строяли
Та с тази география тук според мен има голям шанс да сме американския пудел, както ни се иска според колегата, а не тоалетна хартия. То ни се иска сигурно да сме поне американски булдог, ама има време, не е ясно какво ще стане тук в следващите 50 години с това разрастване на НАТО.
Какво сме щели да правим ако Иран изстрелят ракета...ами не съм военен експерт, ама си мисля, че в зависимост от резултата, няма да им хареса развитието след това. Няма да е хубаво за нас разбира се, ама да си съюзник не само на хартия в някакви моменти от годините може да значи, че трябва да направиш нещо, което не ти харесва чак толкова, четете я тая история, не е срамно да е и след училищна възраст. На мен примерно ми харесва от време на време да се разхождам из нея дори на тези години(защото видно мога да си го позволя откъм време
За какво мислите, че уонаби копейката Радев както говорещ против войни и изведнъж каза, че Иран не знам си какво? Ами така трябва да говори един истински лидер и представител на НАТО, ОСОБЕНО след като вече няма полза от предизборни лъжи и празни обещания. Както ви казах Стийна, гласувалите за Радев ще сте най-недоволни в един момент, ама пак беше осмиван. Как ли се смее той сега...
Ама подозирам, че и те няма как да дръпнат спирачката назад и някак осъзнаваш, че трябва или да си американски пудел или руска матрьошка с която може и някой ден някоя от двете велики сили да си избърше задника, няма как да знаем.
Но като си взел страна, ще си береш последствията защото няма как само да се възползваш от някакви неща, без да даваш нищо в замяна, това го няма никъде във Вселената за жалост. Съжалявам, че имате романтична представа за нещата. Никой български гражданин не иска да сме в тази ситуация между чука и наковалнята, но както писах и назад кога ядохме кюфтетата цели не ревахме. In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Йордана да не се подсмихва ехидно, щото село Безмер има и в Добричко, а кой знае какви карти ползват аятоласите
А и както знаем дори топ ракетаджиите руснаци имат прецизност 20-30км, какво остава за КСИРниците… 

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз не мога да разбера, преди да се махнат самолетите - никой нямаше драми. Сега ебаси проблема. 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Аз не мога да разбера, преди да се махнат самолетите - никой нямаше драми. Сега ебаси проблема.
Е те бяха на учение тогава
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
enigma написа:И аз това щях да кажа, ако не им се появи там с вратовръзка да ги обиди смъртно - е добро начало
Абе да отива , ще им направи малко ала бала и работата е опечена
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Иранците обаче подушват как сложния суверен се е насрал от страх и хитро пускат тънки намеци, колкото да се филмират още повече страхливците