Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Elesar74 » 31 Май 2016, 13:59

Тогава защо цитираш неща, които нямат никаква стойност и доказателствена сила?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2016, 14:47

Какво цитирам ? Това което си копнал от предната страница съм го писал аз - това са мои думи , нищо не цитирам .
Ако знаеш кой какво или как е устроил вселената именно по този начин , кажи да знаем . Аз не знам , просто констатирам един факт относно модела на взаимодействие на субатомно ниво .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 01 Юни 2016, 9:20

Още по-лошо значи. Значи ти казваш, че Вселената е устроена по определен начин, после казваш, че това не е случайно, но е така заради определена причина и в това има мисъл. След това аз те питам, кой е устроил Вселената така и защо, ти ми отговаряш, какво, едно нищо. Не ни било дадено да знаем и това за вселенския патриарх. След като ти и аз имаме ум и разум, на нас очевидно ни е дадено да знаем и да разбираме. След като имаме претенциите да пишем тук в този форум и кой знае колко още други, да излагаме мнение, да се аргументираме и да водим дискусии, очевидно ние има някакво ниво на разбиране и разум. Да, никой не разбира всичко, но може да разбира достатъчно. Достатъчно, за да видим това, което си написал. Значи гледайки Вселената, твоят разум ти е казал, че тук е налице един невероятен детайл и дизайн, реализиран в огромни мащаби, извън човешкото разбиране, после твоя разум ти казва, че това не е случайно, а е именно така, защото в него има определен смисъл. Ако Вселената е създадена по начина който си описал, това само издава, че за това е впрегната и е участвала някаква невъобразима за нас творческа и могъща мисъл и сила. Тази сила аз наричам Бог. Той е Създателят и причинителят на всичко, което съществува, видимо и невидимо. Бог, Който е толкова велик, заради това, което е направил и Бог, който може да разговаря с тебе, така като аз сега и дори лице в лице. Този Бог е дал възможност на хората, които е създал, да се приближават при Него и да Го познават. Този, който е създал всичко. Вселената е създадена по такъв начин, та всичко да ни наведе на правилната мисъл, че това няма как да е случайно и резултат от случайност. Ти имаш ум и разум, за да можеш да разбираш всичко това, а не да казваш, че не ти е било дадено. След като всичко това ти е пред очите, ти очевидно можеш да заключиш каква е причината за това. Можеш да кажеш, че това е резултат от случайност. Можеш да кажеш и че това е резултат от свръхестествена творческа сила. След като имаш такъв избор, твоя е отговорността за него. Преценяваш фактите, обстоятелствата и избираш. Аз само мога да ти кажа, аз до какво съм достигнал и разбрал, не мога да ти "налея" моето разбиране. Понеже питаше, казах ти.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 01 Юни 2016, 17:40

Я дай определение за "свръхестествена творческа сила " че нещо ми се губи какво е точно това .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 02 Юни 2016, 7:48

Jordana написа:Я дай определение за "свръхестествена творческа сила " че нещо ми се губи какво е точно това .

Aбе има там нещо, което е създало всичко, ама нито го знам какво е, нито мога да докажа съществуването му, нито мога да обясня как е създало всичко, ама го има! Сигурен съм!

Това върши ли работа? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 02 Юни 2016, 9:04

Jordana написа:Я дай определение за "свръхестествена творческа сила " че нещо ми се губи какво е точно това .

В никакъв случай изчерпателно, но ето: Сила, която е способна да се намесва и да променя обичайния и естествен ход на нещата в природата. Пример. Никой и нищо не може да върне върне към живот умрял човек. Обаче ако това се случи, налице е чудо или демонстрация на сила, която се намесва в естествения ход на нещата и ги променя, някой се връща към живота, от състояние, от което обичайно не може да се върне.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 02 Юни 2016, 16:37

Яснооо... а ти знаеш ли за такива проявления на тази "свръхестествено творческа сила " ? В смисъл има ли такъв случай , умрял и примерно след 2 месеца да се надигне ?
Естествено че на следите от разлагане няма да им търсим кусур , важното е да ходи сам и да говори членоразделно :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 03 Юни 2016, 7:24

Jordana написа:Яснооо... а ти знаеш ли за такива проявления на тази "свръхестествено творческа сила " ? В смисъл има ли такъв случай , умрял и примерно след 2 месеца да се надигне ?
Естествено че на следите от разлагане няма да им търсим кусур , важното е да ходи сам и да говори членоразделно :roll:

Tи сериозно ли го задаваш този въпрос? Преди месец беше честването на това "надигане", само че не е след 2 месеца, ами след няма и 3 дни. :D
И естествено, това е пълното, неоспоримо и неопровержимо доказателство. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 03 Юни 2016, 13:02

Fear ти е отговорил.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 03 Юни 2016, 13:27

Ти тука нещо покрай Великден ли се надъха та почна пак с проповедите?
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 03 Юни 2016, 14:09

Говорим за това, каква е обективната истина. Мен дни като Великден и Коледа не ме интересуват.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 03 Юни 2016, 14:54

И как разбра, че възкръсването на Христос е обективна истина?
Имаш ли доказателствен материал? Повторяемост на експеримента? Наблюдаван ли е от различни хора по различно време при повторяемите опити? И т.н. :)

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 03 Юни 2016, 15:22

Библията не ти ли е достатъчна :dunno: Кво искаш от човека? Те са ясни нещата от отдавна :mhihi:

Как да няма повтаряемост - всяка година възкръсва :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 03 Юни 2016, 20:21

K_Ilkov написа:Библията не ти ли е достатъчна :dunno: Кво искаш от човека? Те са ясни нещата от отдавна :mhihi:

Как да няма повтаряемост - всяка година възкръсва :mhihi:

Обаче рецензента само един :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 03 Юни 2016, 20:26

оооо, патенца :mrgreen: Ко ста с конспирациите?

Я кажете вие където искате неопровержими доказателства за всякакви работи, я кажете вие като науката примерно е дала "неопровержими" доказателства за каквото се сетите, произход на човека (официална теория) и все в този дух ама каквото се сетите, вие как знаете, че това щом са го казали мейнстрийм кавалите значи е така?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата