СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: СПАМ ТЕМА
Добър вечер Батки. Къде мога в София да си наема за няколко дни малко по-луксозна кола? Нещо от типа на Е класа на Мерцедес, БМВ Х5 или от 5 нагоре или Ауди А6 и нагоре. Нещо от този тип. Все разни Пежа и Фордове ми излизат. И изобщо дават ли такива коли на ренатакар? Говорим без шофьор, аз да си карам.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
https://easyrent.bg/
От тук щях да взимам преди 2 години ама…не взех. В последния момент опитаха да ми дадат по-стар модел, друга марка и с по-малко екстри на същата цена
.
Един вид връткалници са, та имай едно на ум.
От тук щях да взимам преди 2 години ама…не взех. В последния момент опитаха да ми дадат по-стар модел, друга марка и с по-малко екстри на същата цена

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
по-добре недей, голям риск има при тезиDon_Diego написа:https://easyrent.bg/
От тук щях да взимам преди 2 години ама…не взех. В последния момент опитаха да ми дадат по-стар модел, друга марка и с по-малко екстри на същата цена.
виждал съм при някои от големите актуалното х3, цкласа, туксон
абе има ли някой клиент на БАКБ, мисля да си отворя сметка там
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
barabqga написа:абе има ли някой клиент на БАКБ, мисля да си отворя сметка там
Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk
Много малка клонова мрежа + архаично мобилно приложение = тегаво взаимодействие, ако ще се ползва по-активно сметката.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
немо написа:Колеги , моля дайте съвет : какви БГ дебитни карти приема Пейпал ? Предишните ми карти бяха VISA от ЦКБ , сега съм с Masterkard от Д банк, отхвърля я. Нещо банката ли трябва да направи или ми трябва друг тип карта ?
Пуснаха ми 3D sekurity ,стана работата. Картата ми е от 2019 и го е нямала това нещо. Явно ПейПал го иска това за верификация.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Великден е винаги в неделя , датата е плаваща а 2024 освен това е високосна ...nxn написа:Абе какво става като Великден е почивен на 5ти неделя и 6ти е почивен понеделник заради Гергьовден, това означава ли, че увисваме с почивен ден от великден през уикенда или и понеделник и вторник са почивни?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
https://xn--b1aekbb1acci5f.com/pochivnidni2024.html
Тук са показани официалните празници и неработни дни
Тук са показани официалните празници и неработни дни

Jordana написа:Великден е винаги в неделя , датата е плаваща а 2024 освен това е високосна ...nxn написа:Абе какво става като Великден е почивен на 5ти неделя и 6ти е почивен понеделник заради Гергьовден, това означава ли, че увисваме с почивен ден от великден през уикенда или и понеделник и вторник са почивни?
Това ясно, въпросът е други години се почива понеделникът след великден, а сега той е гергьовден, 2 дни ли ще се почива или единият заминава?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В природата нищо не се губи и не се печели . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
nxn написа:Jordana написа:Великден е винаги в неделя , датата е плаваща а 2024 освен това е високосна ...nxn написа:Абе какво става като Великден е почивен на 5ти неделя и 6ти е почивен понеделник заради Гергьовден, това означава ли, че увисваме с почивен ден от великден през уикенда или и понеделник и вторник са почивни?
Това ясно, въпросът е други години се почива понеделникът след великден, а сега той е гергьовден, 2 дни ли ще се почива или единият заминава?
Единия заминава

Правилото е когато празника се падне събота или неделя, тогава се дават един или два дни допълнително.
Няма правило ако се паднат празник върху празник.
Ако гергьовден беше неделя, тогава щеше да има бонус и вторник
Прецакани сме

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
STEVAL написа:Прецакани сме![]()
![]()
Ганьо не може да е прецакан, ще навакса с фалшиви болнични.

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
dhtj написа:STEVAL написа:Прецакани сме![]()
![]()
Ганьо не може да е прецакан, ще навакса с фалшиви болнични.
При болничните надника е по-нисък и пак е прецакан

По добре да звънне, че има бомба

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
ганЦо изкривява време-пространството, това си е дарба.
Ако трябва командировка ще си изпроси. Отсега виждам моите даскалки как идват сряда на работа и мрънкащи как може да ги разкарва видиш ли. И аз като им кажат да се радват, че просто имат почивен ден по средата на нищото, те...абе то така било, ама вече не издържали, имали нужда от почивка.
Хора, те не знаят какво е повече от пет дена работа, не могат да го осмислят дори, толкова отпуски имат, че не е истина, а някакви дежурства за седмица ваканциите когато си клатят краката сами в училището им се броят за пълни работни и пак мрънкат.
Ако трябва командировка ще си изпроси. Отсега виждам моите даскалки как идват сряда на работа и мрънкащи как може да ги разкарва видиш ли. И аз като им кажат да се радват, че просто имат почивен ден по средата на нищото, те...абе то така било, ама вече не издържали, имали нужда от почивка.

Хора, те не знаят какво е повече от пет дена работа, не могат да го осмислят дори, толкова отпуски имат, че не е истина, а някакви дежурства за седмица ваканциите когато си клатят краката сами в училището им се броят за пълни работни и пак мрънкат.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Top Gun Maverick написа:Нормално, оставена е без масло в кутията в някакъв момент и си заминава. Обикновено губят по малко от някоя семеринга и никой не обръща внимание докато не вземе да се чува. 350 кинта има и труда...
П.п: От Дупница хората котка не си вземат ти кола. Остава и нов внос да е била.
Top Gun, тази Зафира която карах но не купих, беше 1.8 140кс но ми се стори тромава. Опел феновете казват че си е такава. Как е при теб? А как са 1.6Т 150кс на метан?
Виждам че ги преправят на пропан бутан.
Опел феновете казват че 1.9 дизел било най-добре но аз дизел не искам.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Кои са тия Опел фенове, които ще ти кажат, че дизелов Опел е най-добре?
Най-добре за вървеж ли какво? Сравнимо с газ това си е голяма набутвация, отвсякъде.
Кой, каквото и да ти говори, най-добрите мотори са 1.6 на метан(не тоя с турбото 150 коня, а чистия 94)откъм издръжливост(но е тромава)1.6 чист бензин 115 коня(тоест фейса(леко тромава дори на газ))и най-добрия вариант според мен 1.8 140 коня на газ. Единствено има едни кофти гумички за обслужване, които са евтини и труда е евтин, но ако се прецакат вкарва масло в антифриза. Тая кола ако е гледана като хората почва да гори масло много късно, но ако не, няма страшно - отваряш мотора и правиш главата, сменяш едни сегменти и лагери ако смяташ да я караш много километри и си никога няма да почне да гори масло пак(поне още 500-600к)ако го сменяш до 20000. Колата върви прилично и не гори - 7-8 смесено при спокойно каране. Газ.
150 коня на метан стават на газ, имам трима колеги тука така, дори 94 коня на метан става на газ, баща ми беше с такава последните месеци когато метана беше станал 7+ лева.
Но 150 коня имаш скъпа кутия ако издумка, на 350к почват да горят масло и всичко им е по-скъпо. Моторът е същия както в Зафира Б, така и в Ц. Вървежът е по-добър естествено. За мен 1.8 е топа в това купе в съотношение вървеж/цена, макар да съм с 1.6 115 коня на работната кола, просто такава имаше на малко километри и години тогава. Минусът при тях е, че са с къси кутии, но ако сложиш от Астра Н 1.8 върви 170.
1.8 на Зафира Б, от на Астра Н е леко по-къса, но пак е ок
Да не се излъжеш само за 2.2, че на тия години бая пари има да даваш. За OPC версиите, които са над 200 коня не мисля, че си струва да се дават пари за летящ ван. 1.8 140 коня спокойно си държи 140 на магистралата. На жена ми взехме такава края на миналата година, на баща ми работната е същата. Няма драми, всичко е лесно. Товариш като магаре ако искаш, кола за всякакви нужди и може да пътуваш с повече хора и багаж.

Кой, каквото и да ти говори, най-добрите мотори са 1.6 на метан(не тоя с турбото 150 коня, а чистия 94)откъм издръжливост(но е тромава)1.6 чист бензин 115 коня(тоест фейса(леко тромава дори на газ))и най-добрия вариант според мен 1.8 140 коня на газ. Единствено има едни кофти гумички за обслужване, които са евтини и труда е евтин, но ако се прецакат вкарва масло в антифриза. Тая кола ако е гледана като хората почва да гори масло много късно, но ако не, няма страшно - отваряш мотора и правиш главата, сменяш едни сегменти и лагери ако смяташ да я караш много километри и си никога няма да почне да гори масло пак(поне още 500-600к)ако го сменяш до 20000. Колата върви прилично и не гори - 7-8 смесено при спокойно каране. Газ.
150 коня на метан стават на газ, имам трима колеги тука така, дори 94 коня на метан става на газ, баща ми беше с такава последните месеци когато метана беше станал 7+ лева.
Но 150 коня имаш скъпа кутия ако издумка, на 350к почват да горят масло и всичко им е по-скъпо. Моторът е същия както в Зафира Б, така и в Ц. Вървежът е по-добър естествено. За мен 1.8 е топа в това купе в съотношение вървеж/цена, макар да съм с 1.6 115 коня на работната кола, просто такава имаше на малко километри и години тогава. Минусът при тях е, че са с къси кутии, но ако сложиш от Астра Н 1.8 върви 170.

Да не се излъжеш само за 2.2, че на тия години бая пари има да даваш. За OPC версиите, които са над 200 коня не мисля, че си струва да се дават пари за летящ ван. 1.8 140 коня спокойно си държи 140 на магистралата. На жена ми взехме такава края на миналата година, на баща ми работната е същата. Няма драми, всичко е лесно. Товариш като магаре ако искаш, кола за всякакви нужди и може да пътуваш с повече хора и багаж.