СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: СПАМ ТЕМА
Помислих си го, но не, човек беше.
Тук падна под -10, снегът се задържа, макар и да е малко, ма аз съм болнав нещо, та до понеделник си стоя у дома, най-много до магазина да ходя. Най-много акумуалтора на колата да падне, че е на бая години вече
Тук падна под -10, снегът се задържа, макар и да е малко, ма аз съм болнав нещо, та до понеделник си стоя у дома, най-много до магазина да ходя. Най-много акумуалтора на колата да падне, че е на бая години вече

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз съм много доволен от добавката на Лики Моли за бензинови дюзи.
Преди месец ползвах последно, в комбинация с Shell Vpower racing 99 на Мерцедес Ц180К
Веднага се усети подобрение.
Купих я от Петрол.
Преди месец ползвах последно, в комбинация с Shell Vpower racing 99 на Мерцедес Ц180К
Веднага се усети подобрение.
Купих я от Петрол.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ползвал съм една добавка за клапаните на стария Опел, който беше на нас 1.5 млн. км. и му чукаха повдигачите на моменти. Ами слагах ли добавката и млъкваха, никога не се появяваше шум. Сменях ли маслото, ако нямаше добавка пак понякога чукаха. А беше евтина, тогава под 20 лева. С тая марка съм се убедил, че рекламирани боклуци няма смисъл да се купуват. От Мосю Бриколаж даже я купувах, не от магазин за части или сервиз, ей така на майтап да пробвам.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
barty написа:Аз съм много доволен от добавката на Лики Моли за бензинови дюзи.
Тъкмо нея поръчах, че тук няколко колеги я споменаха в темата с щастливи покупки и някъде другаде също получих добър отзив и викам пък що не. Уикенда би трябвало да е тук и сигурно ще се разходя да заредя и да я шибна в колата да видим.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Оня бричката едно време рекламираше(меко казано, направо свирки им правеше по клиповете)някакви Хадо, що не вземеш от тях?
Не знам никакви отзиви, предполагам ще са шит, а Лики Моли не съм чувал оплаквания от никой за никакви продукти, само позитиви.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Недей, че авточастите под офиса ни са брандирани Хадо и вътре има техни продукти
. А собственикът ни знае всичките вече в офиса и ни прави добри цени на части. Та доста колеги го ползват, аз също като купувам части за някой познат ги взимам от там, че повечето авери не карат бенвета да тормозя лавиатана 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Колеги , моля дайте съвет : какви БГ дебитни карти приема Пейпал ? Предишните ми карти бяха VISA от ЦКБ , сега съм с Masterkard от Д банк, отхвърля я. Нещо банката ли трябва да направи или ми трябва друг тип карта ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
немо написа:Колеги , моля дайте съвет : какви БГ дебитни карти приема Пейпал ? Предишните ми карти бяха VISA от ЦКБ , сега съм с Masterkard от Д банк, отхвърля я. Нещо банката ли трябва да направи или ми трябва друг тип карта ?
Моята Виза от ЦКБ също не я харесват за международни плащания, докато от Пощенска банка работи.
Проблема е в банката.
Имам една дебитна карта на Общинска банка, не е от известните марки, с нея даже не мога да видя салдото на банкомат

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Дайте идея как да си отворя врата на колата, вчера ги мазах с едно да не залепват, но снощи много късно стигнах и ме мързеше да я прибирам в гаража, та сега е -13, замръзнали са дръжките на хлопела, как да ги размразя ?
Мислих просто да взема на чичо ми колата и тази да си стои сама да се оправи ама по-топло от -4 не го дават да стане та едва ли ще е решение

Мислих просто да взема на чичо ми колата и тази да си стои сама да се оправи ама по-топло от -4 не го дават да стане та едва ли ще е решение
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Може би Револют ще приеме.
Не съм пробвал де, от както някой заложи на някакъв хазарт от мое име в пейпал и то от Франция.
Веднага повдигнах диспут.
От Пейпал ми обясниха, че съм заложил от Франция и залога бил валиден и едни 54 лева заминаха. Веднага си разкачих картата от акаунта.
Не съм пробвал де, от както някой заложи на някакъв хазарт от мое име в пейпал и то от Франция.
От Пейпал ми обясниха, че съм заложил от Франция и залога бил валиден и едни 54 лева заминаха. Веднага си разкачих картата от акаунта.
ivanski_2 написа:Дайте идея как да си отворя врата на колата, вчера ги мазах с едно да не залепват, но снощи много късно стигнах и ме мързеше да я прибирам в гаража, та сега е -13, замръзнали са дръжките на хлопела, как да ги размразя ?![]()
Ако е хечбек/комби пробвай през багажника. Иначе най-голям шанс имаш през шофьорската врата. Ако самата дръжка е проблемът, т.е. частта която е навън - стопли я с нещо.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
СПАМ ТЕМА
С комби съм , а защо май голям шанс да имам с тази врата ?
На -13 няма топлене тая дръжка
Ей БМВ то си е БМВ с него нямам такива проблеми и на -20
Sent from my iPhone using Tapatalk
На -13 няма топлене тая дръжка

Ей БМВ то си е БМВ с него нямам такива проблеми и на -20

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Моите коли само навън стоят и наблюденията са ми, че врата която се ползва най-често(шофьорската) има най-големи луфтове по всички повърхности съответно по-лесно се отваря като замръзне.
Това с уговорката, че са еднакво огряни от слънцето. Ако пасажерската е ограяна е ясно, че там ще се опитва.
Иначе, ако не е пред вас и не можеш да пуснеш сешоар - суха топла кърпа, запалка(много внимателно).
Това с уговорката, че са еднакво огряни от слънцето. Ако пасажерската е ограяна е ясно, че там ще се опитва.
Иначе, ако не е пред вас и не можеш да пуснеш сешоар - суха топла кърпа, запалка(много внимателно).
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ivanski_2 написа:Ей БМВ то си е БМВ с него нямам такива проблеми и на -20![]()
Недей, че ония ден стояхме запалени пред нас за 10-15мин, докато успее да се затвори и пасажерската врата

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е.Димитров написа:Може би Револют ще приеме.
Виртуалните карти на ДСК се закачат без проблем за пейпал.
Аз нея съм закачил и не държа повече от 10 лева, прехвърлям като ми трябват, иначе не е оферта.
Основна карта с пари никога не бих закачил по тия платформи.
Revolut виртуалните карти също работят с пейпал.