СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 09 Яну 2024, 13:31

Това, за критериите, е вярно - всеки си има. Въпроса е, че говоря за жени, които са си ги написали! Защо? Не ги помнят ли? По-лесно ги проверяват ли? Странна работа!

Аз също мисля, че е най-лесно, когато вече имате някакъв 'контакт' - поздравяване и т.н. Просто някой път казвате и още нещо и след това разговорът сам си потръгва... или пък не!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 09 Яну 2024, 13:56

nickstorm написа:
carmanf1 написа:
nickstorm написа:"Everything that flies, floats or f@cks is cheaper to rent"

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вчера разказахме на 3-ти приятел как ни резнаха :lol:
(резнаха си ни и двамата :mhihi: , щот нали аз взимам телефон, давам му уж експертни съвети кво да говори :lol: )

И тоя 3-тия вика, аве тъпанари такива, колко пъти съм ви казвал да не се занимавате с глупости и да ви водя с мен на кОври :mhihi:

Отваряш каталога, избираш, звънкаш и след 1 час шиВаш колко щеш :lol:

Представи си сега как се съгласявате, вади каталога и гледате вашата позната дето ви е отрязала на втора страница..... :mrgreen: И всъщност тогава, когато сте се засекли в ресторанта, е била на "работа" :lol:

Те т'ва е приказка! :mhihi: :bchug:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Яну 2024, 16:27

carmanf1 написа:Аз се чудя, що да я затриват тая прекрасна тема, никой не се е скарал, нито се обиждаме, забавляваме се, отгоре на всичкото генерира трафик за рекламите.

Всички доволни :ok: Ако греша поправете ме, ще си взема урок.

Стига всичко да е по правилата на Форума - проблеми няма :) Но като казвам правилата - имам точно това предвид. Защото при SPAM-а е същото, както и в останалите теми. Тук няма някаква "допълнителна" свобода или нещо такова. :) Важи за текст, снимки и т.н.

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 09 Яну 2024, 16:41

Урок по свалки:
https://www.youtube.com/watch?v=slCyRchz2YQ
Не сте ли чували мъдростта "жената решава."?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Яну 2024, 18:29

Top Gun Maverick написа:Чиста работа ви е казал, ама вие... :mhihi:

Какъв съвет да ти дам, като има такава ситуация се опитваш да засилиш тия усмивки и т.н.
Ама не като и се опиташ да и събуеш гащите веднага, понеже има достатъчно жени, които мразят това. По мое мнение освен ако не е пълен миндил, винаги ще мрази това, че дори изпълни миндили знам, които го мразят. Така им показваш, че ги имаш за лесни, трябва баланс някакъв, но е по-добре да си минимално настъпателен. Силно настъпателен общо взето може да станеш кост нещата отиват на сигурно, преди това ще си поредния нахалник обикновено. С какво си по-различен? Тест за свикнали всеки да им се предлага.

Опитваш се да поздравиш, да заговориш нещо ако ще да е тривиално, но с усмивка тип "харесвам те и просто те заговарям понеже преди това ти ми показа, че нямаш нищо против". И всичко е следствие. После вече ако те резнат няма проблем. Ама се запитайте как така по твои думи тя ЯВНО го харесва, а го реже брутално пак по твои думи.

Сори брат ама ........ без лоши чувства :bchug:

erwfd.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна carmanf1 на 09 Яну 2024, 19:11, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Яну 2024, 18:54

carmanf1 написа:една красавица се изкърти да го гледа :mrgreen: Ама нали знаете, с ония жаден, влажен поглед :lol:
Нищо не му казах, чаках той сам да се усети. Той е страхотен пич, поддържано тяло, хубави черти на лицето, класно облечен, интелигентен (не съм гей :lol: ) но си е топ от всякъде, нищо не му липсва.

...

Ама оная много директно го резна :lol:

това не го разбрах....

и не- при жената няма хем сърби хем боли.. .като сърби ... страшно носят на болка. в природата им е. което ме навежда на мисълта, че нещо не сте я прочели както трябва каката... а може тебе да те е гледала и да си се объркал... :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 09 Яну 2024, 19:09

"Момата", "тройкаджийката" и "миндил" не е ли все едно и също или аз нещо не разбирам :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 09 Яну 2024, 20:10

Сам се поставяш в такива ситуации, пък после питай защо :mhihi: Аз се забавлявам искрено с историите ти, като за повечето от тях е имало какво да напиша, но в случая не можах да се сдържа, защото или си забравил какво си лъгал, за да си противоречиш, или пък не си лъгал, но пък това те поставя в миндилска ситуация и пак не излиза сметката :mhihi:

Ако визираш мен - не чакай да пиша лични истории в публичен форум, просто защото нямам нужда от опити да впечатлявам или да получавам мнения и оценки от напълно непознати хора (изключвайки познатите, които се броят на пръстите на едната ръка). :)
Последна промяна In_Memoriam на 09 Яну 2024, 20:32, променена общо 1 път
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 09 Яну 2024, 20:27

carmanf1 написа:
Именно, то стана ясно че нещо сгрешихме и не сме я прочели как си трябва :mrgreen:

Аз търся буквар ппц, че нещо не мога да прочета напоследък

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Яну 2024, 21:14

Може да имаме различна представа за миндил. Жена ми има един лаф в тая насока - вашите немидили :mhihi: ангели(чак вика с крилца)и свети води ненапити. :mhihi:
Аз имам друго миндил и пълен миндил. Първото понятие е много широко. Не съм казвал, че твоите са били от вторите, но от прочетеното от теб по какъв начин и на какви налиташ и как случайно се заговаряте за всичко (винаги съм приемал, че казваш 99%-та истината, другия 1% може да е нагласяне за по-приличен за четене текст)със сигурност имаш опит с миндили. Аз също, не се притеснявай, в един цирк играем. :mhihi: Така де, пак казвам, аз съм играл защото съм пенсиониран. :mhihi:
Знаеш ли, че много от миндилите имат перфектната способност да се маскират като непорочни жени? А в голям град като вашите това е супер лесно. Пред теб може да е една, да се тръшка, да реве(нали убедително)да си сигурен, че всичко е както казва, но истината може да е съвсем друга. Обаче в малък град знаеш ли колко е възможно да си миндил и да го криеш дълго време? :mhihi:
Даже съм се смял с глас как някоя се е опитвала да се изкара ангел, ама наистина от тия дето не само имат криле, ами и летят, но в крайна сметка кокошка да литне няма как защото все ще падне на земята.

И моля те, никъде не съм казвал или намеквал, че си тъп, ни най-малко. Просто пак казвам в голям град много по-лесно един миндил може да се маскира, поне до време. Ама понякога времето може да е и години.

Ако за вас тая от масата отсреща ще е била както казва колегата "знам я, все ме гледа от доста време" тука би звучало с малко история за миналото и. А когато вече има досие в градския фолклор, няма как да се изтрие.
Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Яну 2024, 21:22, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BorislavB » 09 Яну 2024, 21:20

К'во го натискате Кармана, дали са му истински истории или не няма голямо значение за нас, забавни са, върви приказва, па другото е божа работа... :ok:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Яну 2024, 21:25

Понеже не цитираш, а пишеш след мен, предполагам не ме визираш, но все пак да повторя от поста си - аз му вярвам на историите. Звучат прекалено достоверно за да са лъжа. А и е много обяснителен, никой не си дава чак толкова зор за да лъже.
Но може би в много моменти мисли с оная си работа както почти всички от нас. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BorislavB » 09 Яну 2024, 21:33

Визирам всичко дето го натискат, пак казвам дали лъже или не нас не ни грее особено, ама е разнообразие да влезеш да прочетеш някоя забавна история, и ся да не кажете,че го защитавам специално него. Говоря общо и за други аз не разбирам к'ви са тия спорове и караници ппц по форумите, като не ти харесва не коментираш, ся ако си на живо ако искаш му удари един шамар на тоя дето не те кефи и после на кълбета ама тука нищо не печелиш освен някой бан накрая да спечелиш :yes:

Аре живи и здрави и чакаме кармана да видим следващата бройка, къде, как, защо, какво и най-вече никнейма който ще й даде :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Яну 2024, 22:30

Прав си, подкрепям. И като каза аватари, днеска слушах някакъв там по радиото се изказваше за вратарите на хората във фейсбук. Чел някаква книга от 80-те, не чух името, но още тогава автора бил на мнение, че хората ще заживяват във виртуалното все повече. И сега било ужасно колко много хора не могат да изключат тези аватари във фейсбук и как наличието на по-малко лайкове депресира хората ако преди това за други публикации са получавали повече.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 09 Яну 2024, 23:04

Да те интересуват аватарите ако живота ти зависи от това.Ама като те боли дедовия...все тая.Аз до преди близо година май няма и толкова освен по форуми не съм имал никакви социални мрежи.
Сега имам фацебук да гледам обяви за мотори и коли.Форумите умряха...щото хората им писна от глупаци...а там дето отидоха има само такива...ма това друга тема...
И толкова.А хората са имали всякакви мрежи...правили покрай тях какво правили...отказали се...намерили други такива...ева колко съм изостанал...ама все пак съм обвързнан от близо 17-18 години...явно е нормално или аз не ги харесвам тия работи..... :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата