Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Така ли г-н модератор? Ами направи нещо по въпроса!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз пък моля да спреш във всяка тема да повтаряш "нали са си платили винетките".
Какво общо има това
Първо сереш и после викаш- някой да забърше.
Какво общо има това
с темата?Ivo_Borisov написа:Нали са си платили винетката, трябва да е изчистено и сухо.
Първо сереш и после викаш- някой да забърше.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Цитирам един колега от другата тема: ...Мен какво ме интересува вятъра? Аз съм си купил винетка!...
И с това имам предвид че всеки си кара както си иска и смята че като си е платил трябва да му е чисто и сухо.
А личните мнения на ЛС. Или понеже си модератор, си позволяваш обиди и трябва да го правиш пред всички?
Ама нека стоят, слабо ме интересува какво мислиш за мен!
И с това имам предвид че всеки си кара както си иска и смята че като си е платил трябва да му е чисто и сухо.
А личните мнения на ЛС. Или понеже си модератор, си позволяваш обиди и трябва да го правиш пред всички?
Ама нека стоят, слабо ме интересува какво мислиш за мен!

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Класически български шофьор: дадат му служебна кола - кара я като крадена 

Има една приказка за случая:"Чуждата жена кокали няма." 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Моля за точни цитати! Чужда п*тка - кокали нЕма! е точният израз
Друг класически български шофьор - дадат му нова дизелова кола - сложи картон/найлон на решетката, че не загрява

Друг класически български шофьор - дадат му нова дизелова кола - сложи картон/найлон на решетката, че не загрява

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Един приятел ми сподели, че наскоро е карал черна g-class от по-новите поколения, която е на негов приятел и вика "абе те много учтиви и толерантни са другите шофьори като караш g-class, пуснеш ляв мигач и колите в лявата лента на момента намалят да те пуснат", защо така ? 

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Grozdanoff написа:Един приятел ми сподели, че наскоро е карал черна g-class от по-новите поколения, която е на негов приятел и вика "абе те много учтиви и толерантни са другите шофьори като караш g-class, пуснеш ляв мигач и колите в лявата лента на момента намалят да те пуснат", защо така ?
То и с БМВ е така, само че малцина са пробвали.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Как да опитат като мигача е вързан към електромера и с тия цени на тока
Всяко пускане на мигач - пирон в ковчега на семейния бюджет

Всяко пускане на мигач - пирон в ковчега на семейния бюджет

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
NGneer4eto написа:Grozdanoff написа:Един приятел ми сподели, че наскоро е карал черна g-class от по-новите поколения, която е на негов приятел и вика "абе те много учтиви и толерантни са другите шофьори като караш g-class, пуснеш ляв мигач и колите в лявата лента на момента намалят да те пуснат", защо така ?
То и с БМВ е така, само че малцина са пробвали.
Много добре казано

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Къв мигач, някой като не гледа, ако ще и концерт на Рамщайн да има зад него няма да разбере. Последно ми се случи един чичак с Ц класа комби, където шкембето му подпираше волана, да не ме види по 3 лентов булевард вечер и точно като минавам покрай него да се опита да ме прати в оградата. Не знам какъв идиот трябва да си да караш настъпил разделителната ивица, да не видиш биксенонова светкавица отзад и същевременно да се престроиш без да си погледнеш огледалата. После що има агресия по пътищата...Истината е, че трябва да се кара бавничко, щото все някой не те видял, не преценил не разбрал и т.н.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Не е така колега.. Караш ли БМВ, просто свикваш, че всеки ти се дърпа, иска да се състезава, гледа да те засече.. Ей такова е отношението, но то е благодарение и на нас и по-ентусиазираното ни шофиране от време навреме.
Аз пък мигач си давам, но никога не чакам някой да ме пусне
Ей така съм се научил сам да се оправям.
Например не може да караш в лявата лента на Цариградско и да си пуснеш десния мигач долу, като е ясно, че цакаш всички в средната лента.. Просто един мигач би бил черешката на тортата. А има мега идиоти, които го правят и се чудят защо не ги пускат. Е няма как да стане, пич, хората не пасат.. Е поне не всички
Аз пък мигач си давам, но никога не чакам някой да ме пусне

Например не може да караш в лявата лента на Цариградско и да си пуснеш десния мигач долу, като е ясно, че цакаш всички в средната лента.. Просто един мигач би бил черешката на тортата. А има мега идиоти, които го правят и се чудят защо не ги пускат. Е няма как да стане, пич, хората не пасат.. Е поне не всички

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Bexim написа:Например не може да караш в лявата лента на Цариградско и да си пуснеш десния мигач долу, като е ясно, че цакаш всички в средната лента.. Просто един мигач би бил черешката на тортата. А има мега идиоти, които го правят и се чудят защо не ги пускат. Е няма как да стане, пич, хората не пасат.. Е поне не всички
точно за там впечатлението ми е, че тея от лявата лента винаги биват пускани и с мигач и естествено средната не върви. и после някои хора ме питат ти що караш в средната лента, там все имало най-много коли и не вървяла.....ми щото е правилната бе мама му стара, щото не искам да прецаквам другите, които карат културно, ама излиза, че тея сме всъщност най-големите балъци..