Политическа.
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Политическа.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/11/ ... ef_zaradi/
Протестиращи свалиха платното, на което има изображение на лидира на "Атака" Волен Сидеров, от стойката му на бул. "Цариграско шосе" и по-късно го запалиха.
Кога ли ще усетят народната любов така както я усещат колегите им в Гърция, Франция, Италия...
И в тоя ред на мисли: Подкрепяте ли студентските протести?
Протестиращи свалиха платното, на което има изображение на лидира на "Атака" Волен Сидеров, от стойката му на бул. "Цариграско шосе" и по-късно го запалиха.
Кога ли ще усетят народната любов така както я усещат колегите им в Гърция, Франция, Италия...
И в тоя ред на мисли: Подкрепяте ли студентските протести?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Не. Трябва ли ?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
drago_pavlov написа:.....И в тоя ред на мисли: Подкрепяте ли студентските протести?
Ами и аз не ги подкрепям,смятам че студентите са използвани,смятам че вече прекаляват,смятам че вече почнаха да се правят на интересни,смятам че се самозабравиха,смятам че не е такъв начина и мястото да протестираш така.....
И смятам,че ако не спрат с тая малоумщина,всеки ще почне да протестира,да окупира и да се прави на интересен.....дори и комшията да е подпрял лопатата на неговата ограда !

Хиляда човека ще ми диктуват какво ще се случва в една държава,айде бе....пръдлъовци продажни !

Мое мнение,не ангажирам никой с него....и НЕ СЪМ симпатизант на БСП

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
sambeto написа: ... смятам че не е такъв начина и мястото да протестираш така...
И смятам,че ако не спрат с тая малоумщина,всеки ще почне да протестира,да окупира ...
Хиляда човека ще ми диктуват какво ще се случва в една държава,айде бе...
Ако ми позволиш няколкол въпроса:
- Какъв е начинът и мястото, според теб?
- Проблемът в това, всеки да си заявява исканията по подобен начин се състои в ... какво?
- Каква е критичната бройка, които да диктуват какво ще се случва в една държава?
- Имайки предвид, че ок. 800 000 са мъртвите души в избирателните списъци, купените гласове вероятно не са под 500 000, а половината избиратели не гласуват ... ти определяш ли този кабинет като представителен за държавата?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
Я по стар обичай да отговорим на въпроса- с въпрос
- Това ли е начинът и мястото
- Ти конкретни и смислени искания + реална перспектива за промяна виждаш ли
- А 10-20-30 000 стигат ли да диктуват каквото и да е на 7 милиона
- Имайки предвид как подмяташ цифрите- конкретни доказателства за тях имаш ли
Ако и на 4-те ми питания отговориш с нещо различно от "НЕ" значи има риск да те издирват от 4-ти километър...

- Това ли е начинът и мястото

- Ти конкретни и смислени искания + реална перспектива за промяна виждаш ли

- А 10-20-30 000 стигат ли да диктуват каквото и да е на 7 милиона

- Имайки предвид как подмяташ цифрите- конкретни доказателства за тях имаш ли

Ако и на 4-те ми питания отговориш с нещо различно от "НЕ" значи има риск да те издирват от 4-ти километър...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
_galio_ написа:sambeto написа: ... смятам че не е такъв начина и мястото да протестираш така...
И смятам,че ако не спрат с тая малоумщина,всеки ще почне да протестира,да окупира ...
Хиляда човека ще ми диктуват какво ще се случва в една държава,айде бе...
Ако ми позволиш няколкол въпроса:
- Какъв е начинът и мястото, според теб?
- Проблемът в това, всеки да си заявява исканията по подобен начин се състои в ... какво?
- Каква е критичната бройка, които да диктуват какво ще се случва в една държава?
- Имайки предвид, че ок. 800 000 са мъртвите души в избирателните списъци, купените гласове вероятно не са под 500 000, а половината избиратели не гласуват ... ти определяш ли този кабинет като представителен за държавата?
Според теб редно ли е да се затвори Университет (понеже днес и това е направено),да не може да се ползва за това за каквото е,понеже някой си решил да сваля правителство?
Ами ако утре решат да окупират и затворят Пирогов,какво правим ?
Да вървят на площада да ми протестират,там не пречат на никой.
С тоя отговор отговарям и на втория ти въпрос.
Няма критична бройка,има едни хиляда студенти в София предимно,които си мислят че представляват цяла страна желанието,е не е така....
Тия голи цифри,мъртви души,гласуващи и не гласуващи и т.н. ги има при всеки едни избори....по теоята логика и предното правителство не трябва да е легитимно.....ама да си чул някой да сваля правителството тогава понеже е нелегитимно ?
Аз казах,че не съм от БСП,не съм и от ДПС....ама като те гледам има нещо ГЕРБ-ерско в тебе

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Най добре да протестират в нивите около Елинпелин ....нема пречат на никой . А то така вземе да паткяса някой от много учене ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
като не ви харесва демокрацията емигрирайте в северна корея
всеки има право да протестира и квито глупости и да пишете никой не може да отнеме това право, ако не вярвате идете и се пробвайте да изгоните студентите
"аз не съм от бсп, ама нека стоят на власт" - никой не се връзва на тия глупости вече. няма НОРМАЛЕН човек, който да не е против тази власт след 5 месеца демагогия и лъжи. може да не ви харесва, но изборните резултати говорят и Р.Петков един от малкото с акъл в бсп го каза, младите не ни искат.. а младите по цял свят коват бъдещето, като не ви харесва направете контрапротест с цигани, бабички и шамара и ще се броим.. ама гледайте да не се стигне до бой, че живеца на вашите КОНТРА-протестиращи не е много.
много скоро може да се сбъдне мечтата на 4/5 от българското общество, за тотална ревизия на прехода.. така става като станишко действа по "другите начини" и залага всичко или нищо.
м/ж 1 птиче член на бсп ми каза че съсела искал да вдигне южен поток на 4млрд за да присвои 1 млрд само за него
всеки има право да протестира и квито глупости и да пишете никой не може да отнеме това право, ако не вярвате идете и се пробвайте да изгоните студентите

"аз не съм от бсп, ама нека стоят на власт" - никой не се връзва на тия глупости вече. няма НОРМАЛЕН човек, който да не е против тази власт след 5 месеца демагогия и лъжи. може да не ви харесва, но изборните резултати говорят и Р.Петков един от малкото с акъл в бсп го каза, младите не ни искат.. а младите по цял свят коват бъдещето, като не ви харесва направете контрапротест с цигани, бабички и шамара и ще се броим.. ама гледайте да не се стигне до бой, че живеца на вашите КОНТРА-протестиращи не е много.
много скоро може да се сбъдне мечтата на 4/5 от българското общество, за тотална ревизия на прехода.. така става като станишко действа по "другите начини" и залага всичко или нищо.
м/ж 1 птиче член на бсп ми каза че съсела искал да вдигне южен поток на 4млрд за да присвои 1 млрд само за него

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^Ти пък си много агресивен бре,чак на бой налита,баба си щял да бие
Разбира се че трябва да има протести,ама малко тези дето протестират ,студентите де,някакси не мога да им имам доверие,те са там за купона,а като гледам,някакви не мити,разчорлени коси...Ми не ми се вписват много на хора на които може да им се има доверие...Да не говорим и за онзи "блогър" дето ходи да пръска с боя по разни скулптори,не е много градивно това.

Разбира се че трябва да има протести,ама малко тези дето протестират ,студентите де,някакси не мога да им имам доверие,те са там за купона,а като гледам,някакви не мити,разчорлени коси...Ми не ми се вписват много на хора на които може да им се има доверие...Да не говорим и за онзи "блогър" дето ходи да пръска с боя по разни скулптори,не е много градивно това.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е.Димитров написа:^Ти пък си много агресивен бре,чак на бой налита,баба си щял да бие![]()
Друго си е елита на нацията от контрапротеста викаш

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
винаги съм твърдял, че като станем истински европейци поне като съседите https://www.youtube.com/watch?v=NljVxqRpbw0 нещата ще тръгнат да се оправят.
а това за косата просто ме уби, сериозно ли ? ама кво ли се връзвам, както казах, който не го кефи да ходи на контрапротест с циганите.. пишман патриоти.
а това за косата просто ме уби, сериозно ли ? ама кво ли се връзвам, както казах, който не го кефи да ходи на контрапротест с циганите.. пишман патриоти.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Bogat-Beden написа:Е.Димитров написа:^Ти пък си много агресивен бре,чак на бой налита,баба си щял да бие![]()
Друго си е елита на нацията от контрапротеста викаш![]()
не не,не ме разбра,за мен контра протеста е някакво извратено животно дето се шляе по нашите ширини,досущ като при арабите в Египет,както на тези младежи дето са в университета не може да им се има доверие,така и на някакви възрастни хора няма как да им се има доверие не заради нещо друго,а само заради факта че са на площада,това са зомбирани хора,нали ги гледам и слушам какво имат да кажат пред камерата и виждам огромната дупка между тях (контрите) и някой възрастен човек който може спокойно да ти даде съвет от живота,който съвет да е адекватен и умен...и такъв човек никога не би излязъл на контра протест.
acer написа:винаги съм твърдял, че като станем истински европейци поне като съседите https://www.youtube.com/watch?v=NljVxqRpbw0 нещата ще тръгнат да се оправят.
Ми и да те убие и да не те убие,мен твоите виждания за личната хигиена не ме интересуват,има стара приказка за дрехите и ума...ама карай,то теб това не те засяга.
А пък и на мен ми е писнало от такива пишман патриоти,дето се надъхват от филмчета,постоянно правят призиви по интернет за "грабване на оръжията",което е толкова смешно че..едва ли трябва да се коментира...Ми добре бре пич,грабни оръжието,давай...всъщност нали виждаш как в "европейските" държави се смазва протест,да не оревеш после всички медии че си ял пердах от лошата милиция

- Jorata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 Sport Line
- Мечтае да кара: 458 Italia
Колеги, според вас Бойко или Пеевски ще "свитнат" първи?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
толерантност му е майката, трябва да им се даде шанс, нека още малко да поуправляват, то външният дълг вече си *** майката, нек дръпна 500 000 кредитче, еврофондовете се спират един след друг, касата няма пари - действайте ма на 80%-а, ПЕЕВСКИ шеф на Данс пичове...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.