СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Последно, на Е53 крика хидравличен (бутилка) ли е или е 'ножица' ?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Моя е с ножица, но вероятно има варианти и с хидравличен.
Ножицата е здрава или поне моята. Два пъти в годината я ползвам за смяна като я навивам и развивам с гайковерта. Става за секунди.
Имам и хидравличен крокодил малък от Метро, който за 4-5 сме и почна да не държи. А съм вдигал само е36-ците на него. Някакво уплътнение май им се прецаква и подлежи на ремонт, но съм го заебал, защото с ножицата и гайковерта е много по-лесно и бързо. 4-те гуми ги сменям за макс 15 минути.
Ножицата е здрава или поне моята. Два пъти в годината я ползвам за смяна като я навивам и развивам с гайковерта. Става за секунди.
Имам и хидравличен крокодил малък от Метро, който за 4-5 сме и почна да не държи. А съм вдигал само е36-ците на него. Някакво уплътнение май им се прецаква и подлежи на ремонт, но съм го заебал, защото с ножицата и гайковерта е много по-лесно и бързо. 4-те гуми ги сменям за макс 15 минути.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Така и не изкоментирахме 'писмото' на почетния председател... Тяхната 'организация' все повече и повече си заприличва и явно на 'мафиотска', так аси мисля поне аз...
Ex: 96' BMW318ti

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:
widow maker-a e оригиналното 911 турбо (930)... щото не тежеше нищо и беше 260 коня - и всичкото тегло отзад... и много хора си отидоха с такива защото нямаше кой да ги научи как се кара такава кола... щото до тогава толкова мощна костенурка нямаше и никой нямаше опит... и докато се научат...
Благодаря

Друго си е да чуеш съвет от първа ръка

ПП. Аз също съм от тия 99.9%

carmanf1 написа:alx написа:
widow maker-a e оригиналното 911 турбо (930)... щото не тежеше нищо и беше 260 коня - и всичкото тегло отзад... и много хора си отидоха с такива защото нямаше кой да ги научи как се кара такава кола... щото до тогава толкова мощна костенурка нямаше и никой нямаше опит... и докато се научат...
Благодаря![]()
Друго си е да чуеш съвет от първа ръка
аз 930 не съм имал. карал съм пробно два пъти (по спомен) на писта и не ми вдъхна доверие... нЕква биполярна к**ва малко ми дойде и не можах да изпадна в резонанс между асфалта и волана, кривата на мотора, педалите и скоростния лост

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
E60-то го взех без крик, купих му тип ножица и нямаше проблеми, Ф10-ката също без крик и му взех такъв от Х5 Е53 ползвал съм го 3-4 пъти и се прецака резбата...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
BorislavB написа:E60-то го взех без крик, купих му тип ножица и нямаше проблеми, Ф10-ката също без крик и му взех такъв от Х5 Е53 ползвал съм го 3-4 пъти и се прецака резбата...
резбата винаги трябва да е намазана с малко грес... което е кофти щото цапа багажника ама... необходимо зло
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Моя багажник е много чист. Имам предвид мястото под кората, където седят гуми, компресор, крик и т.н., щото на 2-3 чистения на колата вадя всичко от там, мия и мажа с препарати.
Явно и предния собственик го е правил, защото на други е53, които гледах преди да го купя там беше страшна кочина. И вероятно прахоляка се лепи там по резбата и смазката пресъхва. Моята си изглежда още свежа и лъщи, а никога не съм го мазал с нищо.
Явно и предния собственик го е правил, защото на други е53, които гледах преди да го купя там беше страшна кочина. И вероятно прахоляка се лепи там по резбата и смазката пресъхва. Моята си изглежда още свежа и лъщи, а никога не съм го мазал с нищо.
А за Додж челинджър какво ще кажете след като изписахте всичко за корвета..!.?..
Вариант "по-евтино" окомплектовка преди фейслифта с мотори 5.7 и 6.1 и 5-гтроник или ръчка.
Вариант "по-ново" фейслифт 5.7 и 6.4.
Цени на автомобилите от 20К+ до...много според зависи пробега и годините.
От Дубай идват по много.Пясък,слънце...араби...червени салони...колко да е зле...!?...
От Америка неблъснати не идват...вече зависи ръжда ли ще е или щетата повече.
Та какво друго им се гледа на тия коли.
Ей така спама да върви...
И секвоите са ми интересни ама първа генерация са скъпи и стари,а втора само скъпи...

Вариант "по-евтино" окомплектовка преди фейслифта с мотори 5.7 и 6.1 и 5-гтроник или ръчка.
Вариант "по-ново" фейслифт 5.7 и 6.4.
Цени на автомобилите от 20К+ до...много според зависи пробега и годините.
От Дубай идват по много.Пясък,слънце...араби...червени салони...колко да е зле...!?...

От Америка неблъснати не идват...вече зависи ръжда ли ще е или щетата повече.
Та какво друго им се гледа на тия коли.
Ей така спама да върви...
И секвоите са ми интересни ама първа генерация са скъпи и стари,а втора само скъпи...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Е, аз около 3 пъти написах за Додж Челинджър, че ще му върви получа повече, ама един ми изтри поста тъкмо три пъти и като го видя ще му дърпам ушите.
Това имах и аз предвид, по-евтин вариант, по-функционален и в цвят ще му върши работа на колегата.

Това имах и аз предвид, по-евтин вариант, по-функционален и в цвят ще му върши работа на колегата.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Същото като Чарджър ама с 2 врати. Ако ще возиш повече хора по-добре не. Иначе фейслифта задължително заради 8-степенния ZF.

През повечето време сме трима.В редки случай петима.
Абе ще стискам зъбките и ще е чарджър 5.7 със зф накрая,че тия пусти секвои държат една цена...все едно апартамент ще купуваш...
Абе ще стискам зъбките и ще е чарджър 5.7 със зф накрая,че тия пусти секвои държат една цена...все едно апартамент ще купуваш...

In_Memoriam написа:Същото като Чарджър ама с 2 врати. Ако ще возиш повече хора по-добре не. Иначе фейслифта задължително заради 8-степенния ZF.
чарджъра може да го имаш с в8 и awd... не съм гледал ама по спомени няма в8 чаланджър с awd...
а и седенето на пътя е различно ако и двете отдолу да са преправяни в210... чарджъра се държи като кола... чаланджър-а си е лодка...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
alx написа:BorislavB написа:E60-то го взех без крик, купих му тип ножица и нямаше проблеми, Ф10-ката също без крик и му взех такъв от Х5 Е53 ползвал съм го 3-4 пъти и се прецака резбата...
резбата винаги трябва да е намазана с малко грес... което е кофти щото цапа багажника ама... необходимо зло
Знам го това, още като съм го купил съм изчистил с телена четка максимално и после малко масълце за смазка, просто в един момент резбата изтърва добре,че беше като тръгнах да вдигам колата, а не докато е вдигната...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!