СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: СПАМ ТЕМА
Няма проблем, лошо ще е ако почнете да гледате някой с розова коса каращ Поршето, вместо да забележите мацката. 

carmanf1 написа:mr_petroff написа:Днес на един светофар гледам много готина наточена руса мацка , и насреща черно 911 карера турбо . Усетих се , че гледам повече Поршето . Остарявам ли , мамка му![]()
И аз съм такаС тия пущини - поршетата
сега осъзнах- какво е това 911 карера турбо? щото по- новите карери са турбинирани ама "турбо" е запазена марка за по- мощните а те не се водят карери а просто "турбо"... карерите са карера, карера 4 и карера 4с и толкоз

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Бърз въпрос към ръководството. Не може ли всеки месец да правим една анкета за "най-дразнещ потребител на месеца" и да получава почивка по 1 седмица
Ако видим, че работи, може да има утешителни награди и за 2-ро и 3-то място 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:Бърз въпрос към ръководството. Не може ли всеки месец да правим една анкета за "най-дразнещ потребител на месеца" и да получава почивка по 1 седмицаАко видим, че работи, може да има утешителни награди и за 2-ро и 3-то място
Направо да редувам стинката и джорджана и готово

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Сигурен съм, че и аз ще съм в тоя списък 

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
През месец ще се пуска тема тип: Кой модел на Шкода е най-удачен за семеен/работен автомобил?, и нещата ще се развият сами 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
За да си сваля и активирам 'Булабнк Мобайл'-приложението на Уникредит Булбанк за мобилно банкиране, трябва ми само заради М-токен - функцията, трябва ли ми смартфон с активна СИМ-карта на мое име на него? Т.е. мога ли да го сваля и ползвам, без да има карта в този смартфон?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
alx написа:
сега осъзнах- какво е това 911 карера турбо? щото по- новите карери са турбинирани ама "турбо" е запазена марка за по- мощните а те не се водят карери а просто "турбо"... карерите са карера, карера 4 и карера 4с и толкоз
То тва е ясно. Ама аре дай малко съвети де. Конкретно за 992.1.
За тва сме колеги в тоя форум.
Например, що му казват widow maker. Чел съм що, ама нямам опит.
Как се кара, какво трябва да се внимава.
Сподели опит, искам да уча

Напиши, ще е много полезно.
carmanf1 написа:alx написа:
То тва е ясно. Ама аре дай малко съвети де. Конкретно за 992.1.
За тва сме колеги в тоя форум.
Например, що му казват widow maker. Чел съм що, ама нямам опит.
Как се кара, какво трябва да се внимава.
Сподели опит, искам да уча
Напиши, ще е много полезно.
widow maker-a e оригиналното 911 турбо (930)... щото не тежеше нищо и беше 260 коня - и всичкото тегло отзад... и много хора си отидоха с такива защото нямаше кой да ги научи как се кара такава кола... щото до тогава толкова мощна костенурка нямаше и никой нямаше опит... и докато се научат....
а всяко 911 се кара трудно щото изисква механизация на едни определени рефлекси които са противоестествени за повечето хора.. основното е, че не може да му се плашиш- всеки уплах е рецепта за катастрофа. всяко рязко отнемане на газта като е натоварено дупето (винаги с изключение като спираш) води до свръхзавиване/ завъртане. всяко нерешително спиране (говориме тука за агресивно каране) води до недозавиване... като добавиш това, че обикновено си обут в некви агресивни летни гуми и предупреждение няма преди да те вкара в мантинелата с дупето напред. всяко 911 е неутрално на ръба... докато не е и тогава става на свръхзавиващ кошмар... но пък като излизаш агресивно от завои си на ръба на недозавиването и всъщност донаместваш дупето/ купето с педала на газта... баланса е много прецизен... и всичките тези движения заради късата база са забързани едно 1.3 пъти сравнено с другите сериозни спортни коли и затова много опитни пистови шофьри като се качат на 911 и първата им работа е да се усучат някъде... при 911 нещата се случват по- бързо просто... и така.
911 не е за хора дето не могат да карат - което е 99.9% от притежателите им. порше го знае това, но профит-а на 911 е огромен и те всякак се опитват да направят колата по-достъпна за масовите хора с възможности- агресивна пасм в "граджанския" си режим, торк векторинг... все неща дето помагат прасето да седи на пътя а не в дерето...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
ivanski_2 написа:TNT написа:Бърз въпрос към ръководството. Не може ли всеки месец да правим една анкета за "най-дразнещ потребител на месеца" и да получава почивка по 1 седмицаАко видим, че работи, може да има утешителни награди и за 2-ро и 3-то място
Направо да редувам стинката и джорджана и готово
Добра идея, но за тези 2-мата съм притеснен да не изпаднат в депресия , ако са лишени от достъп (макар, че единият беше временно )

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
alx написа:carmanf1 написа:mr_petroff написа:Днес на един светофар гледам много готина наточена руса мацка , и насреща черно 911 карера турбо . Усетих се , че гледам повече Поршето . Остарявам ли , мамка му![]()
И аз съм такаС тия пущини - поршетата
За духовния мир и педантичност на някои колеги , знам че колата беше Порше , черно ,а дали е Карера , Турбо или 911 , или двете или и трите хич не ми дреме

Обаче тези Поршета само фен маниак може да ги разпознае - доста си приличат

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Carrera T си е отделен модел, олекотена версия на карера с базовия мотор, без задна седалка и по- малко шумоизолация.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
па добро е, 5 км бягане за костенурковите 32 минути, ся малко колело
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.