СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mario001 » 04 Яну 2024, 15:04

Здравейте,

Едни може би странен въпрос но:
Края на февруари имам пътуване до Мюнхен, ще посетя музея на БМВ естествено, но искам да посетя и Motorworld, за там ми е въпроса.
Входа свободен ли е или с билет?
Знам, че е музей/магазини/хотел в едно.
Ако някой е ходил ще съм благодарен за информация.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Яну 2024, 15:05

Дишай, просто отварям секцията с промоции в различни сайтове за парфюми и козметика, та това ми попадна пред очите, не е да съм го търсил нарочно :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2024, 15:41

Don_Diego написа:Дишай, просто отварям секцията с промоции в различни сайтове за парфюми и козметика, та това ми попадна пред очите, не е да съм го търсил нарочно :mhihi:

.. оставаше и да си признаеш :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 04 Яну 2024, 15:53

mario001 написа:Здравейте,

Края на февруари имам пътуване до Мюнхен, ще посетя музея на БМВ естествено, но искам да посетя и Motorworld, за там ми е въпроса.

Ако под Motorworld имаш предвид изчанчената сграда със стъклена фасада, да, безплатен е входа.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Яну 2024, 17:06

nickstorm написа:
mario001 написа:Здравейте,

Ако под Motorworld имаш предвид изчанчената сграда със стъклена фасада, да, безплатен е входа.

А ако прежалиш още едни 300-400км и мръднеш до Зинсхайм там е мега якия музей в който съм бил,да не кажем че по път ти е и Щутгард-Порше и Мерцедес музейте :bowdown: Там ако посетиш първо порш музея с билета имаш отстъпка в мерц музея ;)
Последна промяна kiko на 04 Яну 2024, 22:29, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 04 Яну 2024, 21:29

Днес на един светофар гледам много готина наточена руса мацка , и насреща черно 911 карера турбо . Усетих се , че гледам повече Поршето . Остарявам ли , мамка му :dunno: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 04 Яну 2024, 23:24

kiko написа:
ryan83 написа:
badboy21 написа:
ivanski_2 написа:За много години , живи и здрави.

Ей ако някой иска да си тества нервите да пробва на 1 ви Смолян - Пловдив :D
Хлопела даде разход 3 :D :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аз ги пробвах,и определено нервите ми не са добре...За пореден път Фитипалдита с Е60 и 15 годишни Е класи,естествено с номер CM изпреварват по завоите без грам видимост,и без да им пука,че отсреща може да идва кола...Защо винаги когато пътувам по този път,виждам такива неща,знам че те не карат така по този път,може би е лош късмет... :kuku: :kuku: :kuku:

Те смолянските коли така си изпреварват там :mhihi: :mhihi: :shock: :kuku: Тва да караш зимата там, си трябва да си много спокоен.. :mhihi: :mhihi:

Всяка прилика с лица и събития е случайна :mhihi: :mhihi:

И следващия път,някой от изпреварващите,и смеещите се,недай си Боже,срещне на някой от завоите бай Илия от някое балканско село,който кротко катери баира,натоварил догоре камиона си с дърва,едва ли ще е толкова смешно...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2024, 23:30

mr_petroff написа:Днес на един светофар гледам много готина наточена руса мацка , и насреща черно 911 карера турбо . Усетих се , че гледам повече Поршето . Остарявам ли , мамка му :dunno: :mhihi:

не точно... остаряваш като осъзнаеш, че ти трябва поршето за да успееш с мацката... :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Яну 2024, 0:43

mr_petroff написа:Днес на един светофар гледам много готина наточена руса мацка , и насреща черно 911 карера турбо . Усетих се , че гледам повече Поршето . Остарявам ли , мамка му :dunno: :mhihi:

От 16год съм така, млад си :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2024, 10:05

b_u_b_o написа:Тая неговата сланина я сънувам напоследък...много ми липсва :lol:

Край вече на търговията със сланина.

Новата наредба за контрол на движението на СВФР(стоки с висок фискален риск) в сила от 01.01.24 под номер 0209 10 11 включва "Сланина, с изключение на шарената сланина, свинско сало и мазнина от птици, неразтопени, нито по друг начин извлечени, пресни, охладени, замразени, осолени или в саламура, сушени или пушени: От свине: Сланина: Прясна, охладена, замразена, осолена или в саламура".
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 05 Яну 2024, 10:20

bum_bum написа:Край вече на търговията със сланина.

Новата наредба за контрол на движението на СВФР(стоки с висок фискален риск) в сила от 01.01.24 под номер 0209 10 11 включва "Сланина, с изключение на шарената сланина, свинско сало и мазнина от птици, неразтопени, нито по друг начин извлечени, пресни, охладени, замразени, осолени или в саламура, сушени или пушени: От свине: Сланина: Прясна, охладена, замразена, осолена или в саламура".

Че тя тая наредба включва една камара непреработени храни , меса, зеленчук, бобови и т.н.
Само не ми е ясно защо са с висок фискален риск ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 05 Яну 2024, 10:31

alx написа:

не точно... остаряваш като осъзнаеш, че ти трябва поршето за да успееш с мацката... :angel:

Ако го докарам до там, не мисля че има смисъл да излизам от вкъщи честно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2024, 10:37

немо написа:
bum_bum написа:Край вече на търговията със сланина.

Че тя тая наредба включва една камара непреработени храни , меса, зеленчук, бобови и т.н.
Само не ми е ясно защо са с висок фискален риск ?

Защото явно там крадат много от фиска. Декларират едно като съдържание и количество, внасят и продават друго.. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Яну 2024, 12:47

Тъкмо ще се отвори пазарна ниша за заместващ продукт - сланино заместител , освен заместителите на мляко яйца масло зехтин сирене салам ще имаме и заместител на сланина . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 05 Яну 2024, 13:47

И аз съм така :mhihi: С тия пущини - поршетата :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата