Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Море 2022г.?!...
vixx написа:7 дни в Египет, никви проблеми с храната, снощи си поръчахме доминос и ни се разказа играта на стомасите![]()
На мен ми беше много мъка да си тръгна от дебелариума там

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
peshehodetz написа:Интересна класация за карибите, някои от изброените острови предлагат доста изгодни пакети, доближаващи се до родното ни черноморие:
https://www.farandwide.com/s/thing-to-do-caribbean-countries-a2e4d9ff17374723?utm_campaign=caribbeancountries-8621a244a99c4459&utm_medium=cpc&utm_source=oat&v=2&utm_term=HOMEPAGE_US
В отвъдморските европейски територии е цифра всичко, то няма и как да е друго.
Където е евтино-Хаити е като в Индия като мизерия.
Аз бях се насочил към неизвестни дори за мен места в Карибския басейн, ама се размина. Едното се оказа малко гадно San Andres, а другото затворено все още за туристи Providencia.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vixx написа:7 дни в Египет, никви проблеми с храната, снощи си поръчахме доминос и ни се разказа играта на стомасите![]()
Ако ядеш в хотела само няма какво да стане.
Аз съм ходил на пазара да ям овнешки мъде и камилски дроб. На другия ден просто си изсрах червата.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:vixx написа:7 дни в Египет, никви проблеми с храната, снощи си поръчахме доминос и ни се разказа играта на стомасите![]()
Ако ядеш в хотела само няма какво да стане.
Аз съм ходил на пазара да ям овнешки мъде и камилски дроб. На другия ден просто си изсрах червата.

аз щях да ям камилски шиш в Йордания ама ми се размина, но бих пробвал.
Вероятно са били втасали за да имаш такива проблеми. В Тунис, Египет и други месото се продава на пътя, накацано с мухи.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
И моите хора са с абсолютно същото мнение, браво на агенцията!vixx написа:7 дни в Египет, никви проблеми с храната, снощи си поръчахме доминос и ни се разказа играта на стомасите![]()
Относно самата почивка, всичко беше супер, много готини екскурзиики си бяхме буукнали. Културния шок е огромен, циганията е страшна, но е адски интересно и много ми хареса.
Нещо не са успели да те намерят но нищо де, казаха че цялата група са били веселяци.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Камилския дроб се яде суров, нали знаете..? Иначе, това с мухите 'работи', макар и да е странно за нашите разбирания! Някак си там няма проблем...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Море 2022г.?!...
Мухите са едно на ръка. Но тия са си просто скотове и санитарните условия са много под нулата като цяло.
То всеки дроб се яде суров по принцип ама малко хора биха се навили. Забравил съм вече, но мисля, че пържен беше. Мъдете бяха готвени на бавен огън. Измъкна ги от едно гърне, което изглеждаше все едно сере в него, когато не го ползва за готвене.
То всеки дроб се яде суров по принцип ама малко хора биха се навили. Забравил съм вече, но мисля, че пържен беше. Мъдете бяха готвени на бавен огън. Измъкна ги от едно гърне, което изглеждаше все едно сере в него, когато не го ползва за готвене.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Вие сте кулинарни екстремисти
Не бих си и помислил да сложа в устата нещо от техен пазар. Подобна отврат съм виждал на един пазар в Мадагаскар: жега и влага, кърваво месо на сергия оплюто от мухи и смрадддд

Не бих си и помислил да сложа в устата нещо от техен пазар. Подобна отврат съм виждал на един пазар в Мадагаскар: жега и влага, кърваво месо на сергия оплюто от мухи и смрадддд

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз на този етап не бих го и помислил. Но беше преди доста време и явно съм искал да се направя на интересен сам пред себе си.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Спомням си в детството си, че на лятната маса в градината, когато имаше сирене, кашкавал, месо или каквото и да е, все нямаше оттърване от мухите, предвид, че дворът бе пълен с животни. Тези същите кашкавали, сирена и меса, накацани с мухи бяха чувствително по-вкусни от сегашните, стерилни. От друга страна като втори довод се сещам за френските, сини, а и кои ли не сирена, които разчитат на естественото "разваляне" за да станат вкусни. И други доводи имам разбира се, но целта ми не е да ви критикувам, а просто гледна точка, че да имат смисъл пътуванията ви, където и да сте. Та:
Аз като ходя, където и да ходя, а истински много ходя - ако има нещо, което искам да направя, видя, науча, почувствам и тн, това е да заживея по повелите и начина на местните. Да вкуся от тяхното, да го направя по тяхному, да изживея момента и да усетя колко е шарен света. Простичко да ви го кажа, че освен, че грешите много и двамата, ами и губите много!
Хич не ме ебат мухите. Ако да го правят по тоя начин хората там, а на всичкото отгоре и да съществуват честито, проблем мога да потърся по-скоро в нашия, стерилен начин на мислене, чрез който се топим, вместо плодим. Ма нали сме все отворени.....
Никого не обиждам, просто гледна точка.
Аз като ходя, където и да ходя, а истински много ходя - ако има нещо, което искам да направя, видя, науча, почувствам и тн, това е да заживея по повелите и начина на местните. Да вкуся от тяхното, да го направя по тяхному, да изживея момента и да усетя колко е шарен света. Простичко да ви го кажа, че освен, че грешите много и двамата, ами и губите много!
Хич не ме ебат мухите. Ако да го правят по тоя начин хората там, а на всичкото отгоре и да съществуват честито, проблем мога да потърся по-скоро в нашия, стерилен начин на мислене, чрез който се топим, вместо плодим. Ма нали сме все отворени.....
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Сиренето и кашкавала остави. Те ти говорят за съвсем други неща и това, че местните там са свикнали, съвсем не значи, че ние ще можем. С месата накацани от мухи не се знае докъде е стигнал процеса. То е както в природата, има си животни, които ядат и мърша, ама...
Аз примерно обожавам сурови яйца(домашни)но други като са ме гледали как ги омитам и им е идвало да повръщат.
Аз примерно обожавам сурови яйца(домашни)но други като са ме гледали как ги омитам и им е идвало да повръщат.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мухите при една нормална хигиена не са проблем.
Но в страни като Египет не е желателно да се яде нищо извън хотела, защото такива болести можеш да хванеш, каквито не си и сънувал, включая ботулизъм, хепатит и кво ли още не.
Но в страни като Египет не е желателно да се яде нищо извън хотела, защото такива болести можеш да хванеш, каквито не си и сънувал, включая ботулизъм, хепатит и кво ли още не.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
ivoaudi написа:Спомням си в детството си, че на лятната маса в градината, когато имаше сирене, кашкавал, месо или каквото и да е, все нямаше оттърване от мухите, предвид, че дворът бе пълен с животни. Тези същите кашкавали, сирена и меса, накацани с мухи бяха чувствително по-вкусни от сегашните, стерилни. От друга страна като втори довод се сещам за френските, сини, а и кои ли не сирена, които разчитат на естественото "разваляне" за да станат вкусни. И други доводи имам разбира се, но целта ми не е да ви критикувам, а просто гледна точка, че да имат смисъл пътуванията ви, където и да сте. Та:
Правиш ли разлика между продукти накацани с мухи и изсрани върху тях яйца, вероятно и ларви и сирене в което се заражда вид плесен?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
bum_bum написа:Мухите при една нормална хигиена не са проблем.
Колежката се върна лани от Египет с хепатит. Ама не съм я питал какво е правила да го пипне де. И на мен ми се ходи, най-вече заради морето. Даже не толкова заради пирамидес

Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Колежката се върна лани от Египет с хепатит. Ама не съм я питал какво е правила да го пипне де
Болеста на мръсните ръце , не е нужно да е правила нещо . Просто не е спазвала хигиенни мерки като за място с огнище на хепатит.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...