Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Fear написа:Значи нямаш деца.
Ясна е работата.
Когато проимаш, тогава вземи си прочети пак "светото писание" и пробвай пак да философстваш![/quote]
Голяма логика извади, напълно в унисон с останалите ти твърдения

Значи според теб, щом нямам деца, не мога да знам какви са резултатите от различните типове възпитание и нямам право да знам как бих искал да възпитавам децата си, ако някой ден имам.
По същата логика, някой ако иска да стане автобояджия например, не трябва да се подготвя предварително със знания и умения, не трябва да проучва до какво водят различните техники на боядисване, а директно отваря бояджийски сервиз и започва, пък каквото стане, ще се учи в движение.
Явно 90% от хората в БГ са на твоето мнение, имайки предвид в какво състояние е обществото и какво е нивото на културата и морала към днешна дата.
Fear написа:Относно науката, използвал съм думата като събирателно, не се прави на 3 и 1/2.
Нищо от Библията не било опровергано, а какво е доказано бе Деляне? Кое чудо е повторено и документирано, м?![]()
Доказани са много неща от нея, но ако продължаваш да вярваш на това, което дават по телевизията и това, което ни се насажда от малки, никога няма да видиш истината. Истината никога няма да я покажат, напротив.
Fear написа:И за теорията за еволюцията, и за теорията на Големия взрив има косвени доказателства, навсякъде около теб.
Тези теории са такива тъпотии, че честно казано се учудвам, че все още има хора, които ги приемат за истина. Има доказателства във всички области. По назад темата съм поствал различни клипове, които ги описват, десетки мнения на нобелови лауреати и т.н. , не мисля наново да водя полемика по тази тема. Ходи да спориш с учени от ранга на Айнщайн и да им обясняваш, че нищо не разбират и че дядо ти е шимпанзе

Fear написа:Дизайн било всичко, как ли пък не...
Не, хич не е дизайн, чиста случайност е всичко

Fear написа:Ако беше дизайн, защото е толкова неимоверно сложен? А да, знам защо - "Неведоми са пътищата Му..."
Ти наистина не осъзнаваш, че сам си противоречиш. Сам признаваш, че е изключително сложен, но в същото време твърдиш, че всичко е станало от само себе си, по щастливо стечение на обстоятелствата. Не можем да обясним как, въпреки че сме напреднали толкова много, но вярваме, че няма начин да не е възможно

Т.е. ти и твои хора, отказвате да приемете, че нещо толкова сложно има създател. Виждате един самолет, и казвате, че никой не го е направил, а е резултат на атмосферните условия

Fear написа:Относно създаването на живот - ето ти пример, колко си назад с нещата и освен простотиите в Библията (а, и вечните двигатели), нищо друго не те интересува:
В същност назад си ти и нямаш идея с колко

Fear написа:Scientists Create Revolutionary Synthetic Life Form:Researchers led by the renowned Craig Venter, Ph.D. created a synthetic organism named syn3.0. It is a microbe capable of surviving and replicating with only 473 genes, reported The Guardian, establishing that this genetic number is the minimum needed for life whereas humans have a rough estimate of 20,000 genes.
Какво правим сега, ще ги номинираме ли тези учени за богове, а?![]()
Дори не осъзнаваш, че поста ти е по-скоро е опровержение на тезата ти

Fear написа:Не ми се занимава повече с теб, честно...
Никой не те кара насила, щом толкова държиш да останеш невежа и да продължиш да живееш в лъжа, никой не може да ти помогне. Биеш хикса и продължаваш да четеш как ние и всичко около нас, сме резултат от взрива на един камък

Larbi написа:Айде малко по-сериозно и без такива халташки простотии, а? Наистина бях в отпуска щото имам други неща на главата и не бях влизал тук от 2 седмици. Може скоро пак да затаковам темата и т.н. да нямам време, то и без тва тука е едно и също.
Хвърлих един бърз поглед назад докато ме е нямало какво е ставало и само да споделя за моите феновече според мен има прераждания и по-точно вярвам в ония неща които пишат ония (които и да са те) от Паралел Риалити. Тук в частност говоря за преражданията дано пак не съм прекалено криворазбран, но майната му. Все тая. Та, има прераждания и няма такива мегапростотии, че човек живеел един път и като умре чака господ да дойде и да го съди. Тва е част от схемата на страх, който се внушава в заблудените овце силно религиозни и демек живйте така както църквата ви нарежда и видите ли господ ше ви земе на майната си като му дойде времето.
А, и още нещо: тия дни се убедих че господ НЕ СЪЩЕСТВУВА. Висш разум - мисш нам си къф, тин-тири-минтири - няма такива филми. Правете каквото си искате. Заебете тия господи, църкви, минарета и другите простотии. А, ся ми скочете вкупом!
Ти сега да не се разсърди, че ти иззех функциите с пускането на конспиративни линкове от надеждни източници?

Това с преражданията е много хубаво, ама има слабо място - щом като всички се прераждаме и никой всъщност не умира, откъде се вземат новите хора?
Елементарна математика - един умира, друг се ражда, ама май не е баш така, защото бройката расте постоянно и със сериозни темпове.
Или ще играеш картата, че в прераждането участват всички същества на Земята и е една въртележка?
Ако е така, нямам нищо против в следващия живот да съм гледана и глезена домашна котка.

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Fear написа:Ти сега да не се разсърди, че ти иззех функциите с пускането на конспиративни линкове от надеждни източници?![]()
Това с преражданията е много хубаво, ама има слабо място - щом като всички се прераждаме и никой всъщност не умира, откъде се вземат новите хора?
Елементарна математика - един умира, друг се ражда, ама май не е баш така, защото бройката расте постоянно и със сериозни темпове.
Или ще играеш картата, че в прераждането участват всички същества на Земята и е една въртележка?
Ако е така, нямам нищо против в следващия живот да съм гледана и глезена домашна котка.
Първото изречение няма какво да го коментирам.
Какви нови хора се вземат? Това са нови тела, но не и нови хора. Тук вече стигаме до призън планет и до изтриване на паметта от предишната реинкарнация и т.н. Има хора които имат някакви спомени какви са били в предишен живот, има и случаи под регресивна хипноза мисля където се разбираше какви са били в предишен живот.
Цялата тази работа с както ги наричаш ти - "новите гора" може да се обясни единствено с призън планет-а и уловени души с елктро-там-каквото си е техника.
Малко по друга тема, но вчера бях в храм "Св. Неделя" и се загледах в двуглавите златни змейчета. Какво правят там? нали нма рептили-мептили и тинтири-минтири

Moга само да кажа, че добре си се заредил по време на рептилския тиймбилдинг или какъвто е бил там...
Какво ви дават да пушите/пиете, искам и аз.
Определено е добро, като гледам какви ги пишеш.
Какво ви дават да пушите/пиете, искам и аз.

- Larbi
- Потребител
-
Fear написа:Moга само да кажа, че добре си се заредил по време на рептилския тиймбилдинг или какъвто е бил там...
Какво ви дават да пушите/пиете, искам и аз.![]()
заеби майтапа и ми кажи защо в църквата има златни двуглави змейове

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Винаги ми е било чудно дали хлебарките се прераждат
иначе от къде ще се вземат толкова много нови веднага след като ги смачкаш ?
Подозирам че крият от нас хората , истината че се прераждаме . А иначе как , ако знаеш че ще се преродиш за кво да си губиш времето да се раждаш и т.н ? Направо няма да се раждаш и ще си стоиш в рая нероден . Никой няма да иска тоя кошмар - раждане , пубертет, училище , семейство , бачкане ,мизерна пенсия и накрая кутия от 4 талашита метър под земята да обогатяваш хумусния слой ....за чий ти е тоя дисцип господен като може да си кюташ кротко нероден в някое уютно кътче от рая ?
Излиза че преди да се родим , вероятно не знаем че ще се родим а после като се родим пак не знаем на 100% че пак ще се родим ???!!!
Тая технология с преражданията ми звучи доста безсмислено , направо си е загуба на време и ресурси - колко по лесно би било ако в меню "прераждане" имаше отметка - шотландски боец , кликваш върху нея и си спестяваш главоболията 

Подозирам че крият от нас хората , истината че се прераждаме . А иначе как , ако знаеш че ще се преродиш за кво да си губиш времето да се раждаш и т.н ? Направо няма да се раждаш и ще си стоиш в рая нероден . Никой няма да иска тоя кошмар - раждане , пубертет, училище , семейство , бачкане ,мизерна пенсия и накрая кутия от 4 талашита метър под земята да обогатяваш хумусния слой ....за чий ти е тоя дисцип господен като може да си кюташ кротко нероден в някое уютно кътче от рая ?
Излиза че преди да се родим , вероятно не знаем че ще се родим а после като се родим пак не знаем на 100% че пак ще се родим ???!!!

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Larbi написа:заеби майтапа и ми кажи защо в църквата има златни двуглави змейовеОсвет това ми кажи защо в други църкви католически или православни има хексаграми в и тях христос?
Питаш грешния* човек, пробвай с някой от религиозните.

Иначе то можеш да видиш поп да слиза от Cadillac или друго подобно возило, това какво значи?
Че въпросния автопроизводител е богоугоден или че попът е изкушен от рептилите, които са му дали возилото?

Въобще, спри да търсиш под вола теле - това, че имало нещо в църквата, не значи нищо. Ама наистина нищо.
Ти си свободен да си измислиш каквото ти харесва, както и правиш.
*Готино двусмислие се получи.

- Larbi
- Потребител
-
Тогава питам религиозните. Хайде да видим ся
Това с преражданията и моя приятел Джордана е кауза загубена още преди да я започнем като гледам към какви хлебарки замеси.
Тинк а лил бит аут ъф дъ бокс, дееба

Това с преражданията и моя приятел Джордана е кауза загубена още преди да я започнем като гледам към какви хлебарки замеси.
Тинк а лил бит аут ъф дъ бокс, дееба

Извън коя кутия да мислим? Научната, религиозната, конспиративната?
Ти като гледам, си толкова извън всички кутии, че си направо в друга Вселена.
Ако трябва да съм по-сериозен, дай поне някакви материали за тази планета затвор, прераждания, уловени души с "елктро-там-каквото си е техника" (WTF?!
) и т.н., преди поне някакви линкове даваше, а сега само си нахвърлял някакви несвързани безсмислици. 
Ти като гледам, си толкова извън всички кутии, че си направо в друга Вселена.

Ако трябва да съм по-сериозен, дай поне някакви материали за тази планета затвор, прераждания, уловени души с "елктро-там-каквото си е техника" (WTF?!

- Larbi
- Потребител
-
Ти като гледам мислиш само и единствено в рамките на кутията на официалната наука. Трябва да видя линкове, че отдавна не съм чел. Казах за паралелната реалност сайта, то и издателство имат и някакви според вас шашави книги, които не съм чел.
Larbi написа:Ти като гледам мислиш само и единствено в рамките на кутията на официалната наука. Трябва да видя линкове, че отдавна не съм чел. Казах за паралелната реалност сайта, то и издателство имат и някакви според вас шашави книги, които не съм чел.
Знаеш ли защо мисля в кутията на официалната* наука?
Просто е - защото РАБОТИ.
Работи, доказана е и всичи ползваме облагите, които са станали възможни благодарение на нея.
Работи, за разлика от религиите, конспирациите и пр. дивотии, които се изсипват в темата на кило без грам мисъл.
*Има ли неофициална наука? Може би ясновидството или астрологията?

- Larbi
- Потребител
-
Работела
Неофициална наука ли трябва да ти обяснявам сега какво е?

Larbi написа:Работела![]()
А не бе, не работи.
Тоя пост във форума как го пусна - изчука го с чук и длето върху каменна плоча ли?

Ток и вода ползваш ли? Отопление? Автомобил? Сигурно тези неща са ти ги дали илюминатите или рептилите? Или може би извънземните?
Спри да се излагаш.
Много неща трябва да обясняваш относно дивотиите, които пишеш, но не го правиш по разбираеми причини - самият ти нищо не разбираш.

П.П.
Егати, религиозните фанатици като вземат да си пишат тъпотиите започваш да ми липсваш, а като се появиш, само след няколко поста започвам да изпитвам симпатии към фанатиците, не е истина, колко сте зле и двете агитки.
'Що не заформите една дискусия помежду си, че да почетем и да се посмеем.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
'Що не заформите една дискусия помежду си, че да почетем и да се посмеем.
Тц , не става

автора вече не предоставя автоматични корекции, актуализации или техническо съдействие онлайн. Това е моментът да се уверите, че разполагате с най-новата налична актуализация или сервизен пакет. Без поддръжка от автора вече няма да получавате актуализации за защитата, които може да ви помогнат да предпазите мозъка си от опасни вируси, шпиониращ софтуер, както и от друг злонамерен софтуер, чрез който личните ви данни може да бъдат откраднати. За допълнителна информация посетете - Жизнен цикъл за поддръжка на holy bible .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Larbi написа:заеби майтапа и ми кажи защо в църквата има златни двуглави змейовеОсвет това ми кажи защо в други църкви католически или православни има хексаграми в и тях христос?
Larbi написа:Тогава питам религиозните. Хайде да видим ся
Най-голяма грешка, която може да направи човек е да обърка православната и католическата църква и истината за Бог.
И двете църкви явно нарушават Божиите заповеди:
Изход 20
2-рата
"Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;
да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,
а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.
Правейки икони, статуи и т.н.
4-тата
Помни съботния ден, за да го освещаваш.
Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела;
а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти;
защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.
Незачитайки Съботата и променяйки денят на Неделя.
6-тата
Не убивай.
Всички знаем за милионите гонения и убийства от страна на католическата църква през вековете.
9-ата
Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.
Явните лъжи, които изричат с цел заблуда на хората и лична изгода.
И двете църкви са се превърнали в инструмент за управление на хората и правене на пари на гърба на лековерните. Лошото е, че наивните им вярват на глупостите, а разумните виждайки покварата в тях, се отвращават от Бог, смятайки, че това, което виждат е от него. Всичко идва от нежеланието, мързела и нехйаното отношение, всеки да се запознае лично с Бог, чрез словото му, което ни е оставил. Разбира се има една категория от хора, които просто обичат греха и не искат да скъсат с него. В тези случаи те винаги ще си намерят оправдание и ще обвинят Бог, Библията и всичко около тях, за да се оневинят пред себе си и да продължат с делата си. Няма да приемат друг авторитет в живота им, освен собственото им Аз. Предпочитат сами да си бъдат шефове и да правят каквото си поискат. Е, имат го избора, който върви разбира се и с последствията.
Християнин не е някой, който се е родил в определена държава, в която има традиция малко дете да се къпе в корито и мазен поп с кръст в ръка да мърмори разни измислени простотии и накрая да вземе едни пари за целия цирк. Християнин не е и някой, който ходи два пъти в годината на църква да пали свещ и да се моли на някаква рисунка направена от човек.
Християнин е този, който е проучил характера на Бог, отдал му се е и е решил да се опитва да живее по начинът, по който той ни проповядва и ни е дал пример, когато е бил сред нас.
А тези, които се подиграват, могат да продължават да го правят, щом това ги кара да се чувстват по-значими. Магарето с вързани очи, не знае, че върви към пропастта.