СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: СПАМ ТЕМА
In_Memoriam написа:Според мен ще започнат да ги възраждат под други имена рано или късно, и най-вероятно с генерални промени по двигателите ако ги натегне и тях еко политиката.
И ще стане така ?
The 2024 Ford Mustang Mach-E crossover’s connection to the 50-year-old Mustang coupe is mostly about trading on name recognition instead of the loud, racy side of the pony car.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Имам един Вранглер 2019/20 в базата,къс спорт с 3.6 мотор и ЗФ скорости.Много приятно върви джипчето.
Но е леко де.Нямам идея как ще е чарджър с този мотор.Най-вероятно тромав на ускорение,но приятен на дълго.
Естествено 5.7 е отличен избор,но пак казвам искам да го карам на бензин,а съм имал 5.9 на бензин и ...100лв са за добро утро.
А и покрай тойотата и мерцедеса скоро не съм имал нещо дето да гори повече от 8-10 градско бензин/нафта и 5-6 извънградско та прехода към големият разход пак ще е тегав.
Въпреки,че тая година с триста зора направих 10К км на мерцедеса.Яриса има 2-3 сигурно даже не съм ги и гледал от как е купен преди 1.5г.
Ще му сменя маслото напролет ей така от куртоазия,че върви времето.
Но най-вероятно до края на следващата година ще се ориентирам да продам и двете(цедеса и яриса) и да си внеса от някъде чарджър или гранд черок.
Но е леко де.Нямам идея как ще е чарджър с този мотор.Най-вероятно тромав на ускорение,но приятен на дълго.
Естествено 5.7 е отличен избор,но пак казвам искам да го карам на бензин,а съм имал 5.9 на бензин и ...100лв са за добро утро.

А и покрай тойотата и мерцедеса скоро не съм имал нещо дето да гори повече от 8-10 градско бензин/нафта и 5-6 извънградско та прехода към големият разход пак ще е тегав.

Въпреки,че тая година с триста зора направих 10К км на мерцедеса.Яриса има 2-3 сигурно даже не съм ги и гледал от как е купен преди 1.5г.
Но най-вероятно до края на следващата година ще се ориентирам да продам и двете(цедеса и яриса) и да си внеса от някъде чарджър или гранд черок.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
И аз много ама много сериозно мислих и се рових по въпроса , но нещо душа не ми даде да си взема 3.6 задължително след 2015 , а за 5.7 не ми стигнаха силите понеже + колата ще трябва да купя и гараж в който да я държа , и мислих да си я ползвам като ежедневна, но засега само ще им се радвам в ютубslatanic написа:Аз много активно заглеждам чарджър 3.6 като следващ автомобил.Там след 2014-15 примерно.
Идеалната семейна кола.
Кара ми се и 5.7 или 6.4,но там ще трябва газ и ще отиде багажника което...няма смисъл...![]()
Челинджъра е много готина кола,но проблема със стани да седна остава та...чарджър или гранд черок след 2014.

Ако се спреш на някоя конкретна обява остави я тук да я видим , аз моята мислих да я внеса от Америка директно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Има много сериозен внос на коли от ОАЕ.Цените са добри,колите неударени...абе прекалено добре е да истина...
Най-вероятно ще има грижи като с кола от някоя пустиня...но предпочитам това пред ръжда.
Аз проблем с гаража нямам...или по-скоро имам тъй като не е особенно голям,но мога да сместя един додж вътре.Джип не мога,че не влиза през вратата на височина,но на двора имам 2 паркоместа.
Важното в случая е че аз карам 6 дни от седмицата,а понякога и 7 служебна баничарка.Просто това ми върши работа.
И тая кола ще си седи.А ще трябва да давам едни пари...каско и данък на година доста над сегашните за 2 коли взети заедно.
Айде на доджа частите са евтини,но пак...едни пари за нещо дето не се кара...някак тъпо ми се вижда.
Ако не бе тая еко простотия с центъра хич нямаше и да го мисля.Мерцедеса сега направи 180К,а тойотата няма 140К.
С моето каране ще изкарат и за внуците.
Та ще видим.
По-добре да продам мотора и да взема виктори или харли...а защо не и ВМАКС...там поне парите си държат стойноста докато не се карат.

Най-вероятно ще има грижи като с кола от някоя пустиня...но предпочитам това пред ръжда.

Аз проблем с гаража нямам...или по-скоро имам тъй като не е особенно голям,но мога да сместя един додж вътре.Джип не мога,че не влиза през вратата на височина,но на двора имам 2 паркоместа.
Важното в случая е че аз карам 6 дни от седмицата,а понякога и 7 служебна баничарка.Просто това ми върши работа.
И тая кола ще си седи.А ще трябва да давам едни пари...каско и данък на година доста над сегашните за 2 коли взети заедно.
Айде на доджа частите са евтини,но пак...едни пари за нещо дето не се кара...някак тъпо ми се вижда.
Ако не бе тая еко простотия с центъра хич нямаше и да го мисля.Мерцедеса сега направи 180К,а тойотата няма 140К.
С моето каране ще изкарат и за внуците.
Та ще видим.
По-добре да продам мотора и да взема виктори или харли...а защо не и ВМАКС...там поне парите си държат стойноста докато не се карат.

Последна промяна slatanic на 30 Дек 2023, 20:25, променена общо 1 път
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
slatanic написа:Имам един Вранглер 2019/20 в базата,къс спорт с 3.6 мотор и ЗФ скорости.Много приятно върви джипчето.
Естествено 5.7 е отличен избор,но пак казвам искам да го карам на бензин,а съм имал 5.9 на бензин и ...100лв са за добро утро.![]()
А и покрай тойотата и мерцедеса скоро не съм имал нещо дето да гори повече от 8-10 градско бензин/нафта и 5-6 извънградско та прехода към големият разход пак ще е тегав.![]()
5.7 в Чарджър на задно с 8-степенен автомат ще е доста доста по-пестелив от 5.9 в 4х4 Гранд с 4-степенен

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
За 3,6 съм чувал доста добри неща откъм здравина, разход/вървеж, защо толкова против? Ясно, че истината е 8-мак, но пък то като сме тръгнали истината ще излезе да е хелкет, но... , мисля че 3,6 е супер да дейли седан 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
А защо 5.7 да не е супер за дейли седан ?c04 написа:За 3,6 съм чувал доста добри неща откъм здравина, разход/вървеж, защо толкова против? Ясно, че истината е 8-мак, но пък то като сме тръгнали истината ще излезе да е хелкет, но... , мисля че 3,6 е супер да дейли седан
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
На дълго мога да кажа, че разликата в разхода на 100 ще е под 1 литър когато просто се возиш, да не ти казвам, че в дадени моменти големи мотор ще гори по-малко.
Това съм го забелязал във всякакви еднакви модели.
Тая сутрин карам един мой клиент, който е управител на средноголям супермаркет и по едно време установяваме, че сме само ние на пътя, ако видим нещо да се движи, то е или такси, или бус, който също нещо разнася. Викам само работохолиците вън и...хората с кучетата.
Явно деца не им се гледат на повечето, гледам всякакви бълхарници по пътя.
И няма как да не ме хване яд, че нямам кола за закараме в момента, идеално е да излезеш и да летиш из града където имаш добра видимост.
Моралистите сега да не ме почват моля. Ето малко снимки, чак се чудя уж тока скъп, а светофарите работят за филанкешията.
П.п: И асфалта почти никъде не е както софийския, температурата над нула, идеални сухо е, особено като врътнеш една загряваща обиколка из града да огледаш, идеално за преценячество...ммммммм, чудо, може и малко по-рано даже. Дано догодина по това време имам кола, ако не, след още една вече мисля ще имам някаква кочина за изпълнения.
Дед Мороз трябва да се постарае, ако не, поне снегурочка да го направи. 

Това съм го забелязал във всякакви еднакви модели.
Тая сутрин карам един мой клиент, който е управител на средноголям супермаркет и по едно време установяваме, че сме само ние на пътя, ако видим нещо да се движи, то е или такси, или бус, който също нещо разнася. Викам само работохолиците вън и...хората с кучетата.

И няма как да не ме хване яд, че нямам кола за закараме в момента, идеално е да излезеш и да летиш из града където имаш добра видимост.

П.п: И асфалта почти никъде не е както софийския, температурата над нула, идеални сухо е, особено като врътнеш една загряваща обиколка из града да огледаш, идеално за преценячество...ммммммм, чудо, може и малко по-рано даже. Дано догодина по това време имам кола, ако не, след още една вече мисля ще имам някаква кочина за изпълнения.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Имах проблеми с S-ката
от лятото все нещо става..стегната е всичко както си трябва..върви супер! Разход дава под 10 ако не я натискаш дава разход 5
скоро сменях спирачките..вече е със зимните гуми и джанти..аз много не гледам разхода..тоя месец 2 пъти я заредих до горе..минах над 2000км ама..зимата е голям кеф щото , абе трудно е да се обясни
Другата година имам да подобрявам някои неща по колата..просто тая година беше хубава ама и не много..

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- c04
- Кръстникът
-
Е супер е, ама градско ще е поне 3-4 литра отгоре бензина. Ако това не е проблем, ест че това е избораivanski_2 написа:А защо 5.7 да не е супер за дейли седан ?c04 написа:За 3,6 съм чувал доста добри неща откъм здравина, разход/вървеж, защо толкова против? Ясно, че истината е 8-мак, но пък то като сме тръгнали истината ще излезе да е хелкет, но... , мисля че 3,6 е супер да дейли седан

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Е дори на някой да му е проблем слага една газ и проблема изчезва , но е интересно дали има нещо друго което ти и аз не се досещаме като голям разходc04 написа:Е супер е, ама градско ще е поне 3-4 литра отгоре бензина. Ако това не е проблем, ест че това е избораivanski_2 написа:А защо 5.7 да не е супер за дейли седан ?c04 написа:За 3,6 съм чувал доста добри неща откъм здравина, разход/вървеж, защо толкова против? Ясно, че истината е 8-мак, но пък то като сме тръгнали истината ще излезе да е хелкет, но... , мисля че 3,6 е супер да дейли седан

- c04
- Кръстникът
-
Е със сиг имаivanski_2 написа:Е дори на някой да му е проблем слага една газ и проблема изчезва , но е интересно дали има нещо друго което ти и аз не се досещаме като голям разходc04 написа:Е супер е, ама градско ще е поне 3-4 литра отгоре бензина. Ако това не е проблем, ест че това е избораivanski_2 написа:А защо 5.7 да не е супер за дейли седан ?c04 написа:За 3,6 съм чувал доста добри неща откъм здравина, разход/вървеж, защо толкова против? Ясно, че истината е 8-мак, но пък то като сме тръгнали истината ще излезе да е хелкет, но... , мисля че 3,6 е супер да дейли седан
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Например, че V8 е на двойна цена спрямо V6 версията 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.