СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 29 Дек 2023, 18:41

В моя щат общо взето не е разрешено да защитаваш материални блага с оръжие. Най- общо казано. Но както казах, Масачузетс е много анти 2а та не сме аршин за статуса в америка като цяло... Та не може някой ако ми краде катализатора да го отстрелям... НО... мога да отида и да го конфронтирам и той като тръгне към мене да направя десетина крачки назад и ако ме "натисне", тогава да реша кинетично проблема.

Което ми напомни - последния път, като бях на курс по вземане на решения ме "из"работиха в един сценарии, където си седиме с приятел и приятелката му в един "ресторант". Влизат двама с извадени оръжия и започват да събират портфейли, телефони и тн... Аз не отреагирах и си дадох телефона... Тия тръгнаха да си излизат и всичко щеше да е ок (само дето щях да си загубя "телефона"), когато в последния момент единия от нападателите грабва гаджето на приятели ми и вика "а, ти идваш с нас"... В момента в които се обърна към вратата и двамата ги "отстрелях".

След това в разбора се оказа, че съм постъпил абсолютно правилно и ми писаха "шестица" дет се вика.

edit: сега като го написах и се сетих за този добре известен случай в Тексас, но мисля, че ще го осъдят добрия самарянин... Хем после излязал навън, събрал от крадеца откраднатото и го върнал на хората в ресторанта... ама.. не може така дори да е "съвестното" правилно решение

Както казах- заучени положения.
Последна промяна alx на 29 Дек 2023, 18:49, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Дек 2023, 18:46

Еми сам доказваш че Амърика е страната на абсурдите и всеки сам си преценя ...ако те утрепят с кеша и бижутата дето крадеш убиеца ти отива в затвора , ако те утрепят докато режеш катализатор си виновен и убиеца е с чисто досие .. :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Дек 2023, 18:51

Jordana написа:Еми сам доказваш че Амърика е страната на абсурдите и всеки сам си преценя ...ако те утрепят с кеша и бижутата дето крадеш убиеца ти отива в затвора , ако те утрепят докато режеш катализатор си виновен и убиеца е с чисто досие .. :shock:

Не! Америката е страната на законите. За всичко си има закон и като стане мазалото се рови до дъното, докато не излезе наяве това дето е определящо за случилото се. После как ще се изтълкува е въпрос на адвокати и съдии.

пп - коя е Eми бе пич? във всеки ти пост еми та еми... вземи я опраши таз кака, че да мирясаш... :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 29 Дек 2023, 19:13

Това не е Еми а са наградите ЕМИ , дават се на амърикански забавни предавания в прайм тайма ....ако схващаш натвърда ми накъде бие :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 29 Дек 2023, 20:16

alx написа:в момента в които се обърна към вратата и двамата ги "отстрелях".

Чак пък шестица за отстрелване в гръб... абе много сте подли в тоя Масачузетс... :mrgreen:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 29 Дек 2023, 20:54

Сега, ако се върнеш алх няколко страници назад, какво се оказва? Можеш ли да застреляш когото си поискаш в къщата си? Стигнахме до там да извършват нападение, въоръжен грабеж. Хвърлил ти лош поглед отива безславно в историята.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 29 Дек 2023, 21:05

enigma написа:

Чак пък шестица за отстрелване в гръб... абе много сте подли в тоя Масачузетс... :mrgreen:

От тогава местните му викат Pat Garret... :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Дек 2023, 21:45

enigma написа:

Замисли се малко за естеството и продължителноста на опасноста... Аз не го мислих много и действах малко първосигнално, но после на разбора ми казаха "точно така"...

едит: явно е често разиграван сценарии защото и колион го е тренирал. Гледай сценарии 2 и разбора след това...

алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Дек 2023, 0:07

Нещо не разбрах, иска ти се, ама не ти стиска? :dunno: Какви столове бе човек, цялата столова е пред теб, а ти се тревожиш за два стола. :help: :kuku: Стига си се чудил, дърпай столовете и толкова, голяма работа ако паднеш, все едно си се женил за някоя от всички говориш. :dummy: Че ти за жена ти не се дерзаеше толкова.

П.п: И не си прав, всъщност и ти говориш за пушки и пищови. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 30 Дек 2023, 0:54

Според мен говори за онова бившето гадже.

Гледах вчера ревю на Джейсън Камиса, на новия форд мустанг dark horse - поръчай си един такъв, за 75 бона получаваш осмак, ръчна кутия и кола, която е конкурент на М3, и остави двата стола да правят каквото щат :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 30 Дек 2023, 3:11

пак столове като има добре :D

Изпратено от моят 22126RN91Y с помощта на Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 30 Дек 2023, 9:12

drifty написа:Според мен говори за онова бившето гадже.

Гледах вчера ревю на Джейсън Камиса, на новия форд мустанг dark horse - поръчай си един такъв, за 75 бона получаваш осмак, ръчна кутия и кола, която е конкурент на М3, и остави двата стола да правят каквото щат :D

75к. в каква валута ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 30 Дек 2023, 9:30

Мани форда май спират от производство челинджъра

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 30 Дек 2023, 10:42

Което ми напомни - последния път, като бях на курс по вземане на решения ме "из"работиха в един сценарии, където си седиме с приятел и приятелката му в един "ресторант". Влизат двама с извадени оръжия и започват да събират портфейли, телефони и тн... Аз не отреагирах и си дадох телефона... Тия тръгнаха да си излизат и всичко щеше да е ок (само дето щях да си загубя "телефона"), когато в последния момент единия от нападателите грабва гаджето на приятели ми и вика "а, ти идваш с нас"... В момента в които се обърна към вратата и двамата ги "отстрелях".
Връщаме се на ситуацията със заложника
Alx.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 30 Дек 2023, 11:25

ivanski_2 написа:

Мани форда май спират от производство челинджъра

Sent from my iPhone using Tapatalk

Направо си го спират, а по-големият проблем, / за мен поне :mhihi: /, е че ще спират и Чарджъра

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата