Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...
BMW_POWER написа:Нито един фактПо същата логика Жук може да е убита от марсианците. ВСУ никога не били стреляли по Донецк. Може би руснаците сами избиват децата си???
В Германия през 1945 никой не е вярвал, че са съществували концлагери.
Сори, но издишаш. Т.4. Има много брутално видео, как събират младежи от улицата за фронта, снимано в Одеса.Не е само едно, ама както и да е. Приемам, че руснаците са отишли там, преоблекли са се в униформи на украинската полиция и снимат пропаганда.
нали ти казах, спорът с теб е абсолютно безпредметен. световете и моралът ни са прекалено различни.
Petrolhead написа:BMW_POWER написа:Нито един фактПо същата логика Жук може да е убита от марсианците. ВСУ никога не били стреляли по Донецк. Може би руснаците сами избиват децата си???
В Германия през 1945 никой не е вярвал, че са съществували концлагери.
Сори, но издишаш. Т.4. Има много брутално видео, как събират младежи от улицата за фронта, снимано в Одеса.Не е само едно, ама както и да е. Приемам, че руснаците са отишли там, преоблекли са се в униформи на украинската полиция и снимат пропаганда.
нали ти казах, спорът с теб е абсолютно безпредметен. световете и моралът ни са прекалено различни.
Абсолютно!
Ти просто сипеш пропаганда и не използваш факти в мненията си. Наистина световете и моралът са ни различни. До тук не си ме опровергал в нито една точка. Какво да искам повече от теб?
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Petrolhead написа:
1. в Украйна има 2 православни църкви - УПЦ и УПЦ на московския патриархат, пълна с руски попове на подчинение на дед гундяй. познай коя забраняват.
Вас в Западна Украйна какво ви бърка кой в коя от двете ходи, нали сте католици и не ходите ни в едната ни в другата? Или....?
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
zAcK написа:Още малко прецизни муниции за $400 милионаАма те не стават, както казаха колегите
Ми форумният експерт дето са му напъхали уникално много знания в университета точно така се изрази преди 5-6 дена - ''Че въпросните НАСАМ-си са просто 70 годишни железа'', в същият момент военният министър на многополовите разправя, че имали ''100% ефективност''

Експерта нищо не отговори по въпроса, пак за някакви въдици разправяше, явно си пише мненията от брега на Бургаското езеро

Отделно с тия 200 високоточни снаряда

Също много интересно, че при положение, че ток няма (скоро няма да има), следователно влакове не вървят, нафта няма също, с каруци ли ще ги доставят до фронта?

Petrolhead написа:Само едно се чудя, не ви ли е срам?
Никаква емпатия и човечност не са ви останали?
Ти бъзикаш ли се или пак с другаря ти Колю сте пили нелегално сварена ракия в някое дубайско гето

Не беше ли точно ти индивида дето му набиха шута още на 1-вият ден след като се включи в темата през Февруари?
Тогава като пляскаше снимки с окървавени трупове на руски войници и се хилеше, ''че пътят до Улан Батор бил дълъг и били легнали да си починат'', тогава къде ти беше ''емпатията'' и ''човечността'' дето сега врещиш за тях?

seimo написа:Аз не мога да разбера как се дава трибуна на шепа озлобени човечета да се радват като малки деца на това че една диктаторска държава напада друга суверенна такава без никаква причина с някви безумни доводи. Както каза Боримечката модовете малко да вземат да се замислят.
За щастие модераторите имат памет по-дълга от няколко минути и явно са гледали новини и през 2014-та година за разлика от такива като тебе. Ако може да ни припомниш от тогава насам как ''суверенната държава'' беше подписала Минските съглашения гаранти на които бяха Франция и Германия и как така 8 години никой от тях не врещеше, че не се спазват

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

- Petrolhead
- Потребител
-
имам едно доста добро клипче от днес. как вагнеровска батка се самоубива с калашник, докато един дрон му хвърля гранати наоколо.
силно въздействащо.
но нежните ви души не биха го одобрили.
виж, ракети върху жилищни блокове и цял град в бункери е напълно ОК. защото путян каза, че украинците са лоши, ерго трябва да измрат до крак
силно въздействащо.
виж, ракети върху жилищни блокове и цял град в бункери е напълно ОК. защото путян каза, че украинците са лоши, ерго трябва да измрат до крак
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз един въпрос искам да задам. Как поддръжниците на това, което прави Русия си представят края на този конфликт за всички страни участници.
Ама искам да кажат те какво мислят, не да ми прекопирват неща от някъде или да ми цитират тоя или ония.
Отговорите ми са функция на опонента. Ама айде ще отговоря, толкова са напред, че дори с допотопни технологии ги мачкат.
Нищо не пречи да е 100% ефективно, какво като е старо и излязло от употреба при западняците? Но разбира се не си разбрал.
Ама искам да кажат те какво мислят, не да ми прекопирват неща от някъде или да ми цитират тоя или ония.
integral написа:Експерта нищо не отговори по въпроса, пак за някакви въдици разправяше, явно си пише мненията от брега на Бургаското езеро![]()
Отговорите ми са функция на опонента. Ама айде ще отговоря, толкова са напред, че дори с допотопни технологии ги мачкат.
Нищо не пречи да е 100% ефективно, какво като е старо и излязло от употреба при западняците? Но разбира се не си разбрал.
Последна промяна steeN на 24 Ное 2022, 18:53, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Левобережната си остава в РФ кадето е била последните 5 века , другата кучета я яли . Поляците ще им обяснят на бандеровците бързо къде зимуват раците 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
имам едно доста добро клипче от днес. как вагнеровска батка се самоубива с калашник, докато един дрон му хвърля гранати наоколо.
силно въздействащо.
Какъв човек трябва да си, че да си пазиш подобни клипчета , вероятно в някаква лична колекция?!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Petrolhead написа:имам едно доста добро клипче от днес. как вагнеровска батка се самоубива с калашник, докато един дрон му хвърля гранати наоколо.
силно въздействащо.

Иначе за ракетите на предната страница е видно как се изпозлзват от тези на които си им фен. Благодарение на твоят идол хобита ето до това си докарват населението. Още ли се питаш : "а нас защо?" :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Petrolhead написа:имам едно доста добро клипче от днес. как вагнеровска батка се самоубива с калашник, докато един дрон му хвърля гранати наоколо.
силно въздействащо.
Казах ти го още преди 6 месеца - шизофренията и алкохола са опасна комбинация

steeN написа:Аз един въпрос искам да задам. Как поддръжниците на това, което прави Русия си представят края на този конфликт за всички страни участници.
Ама искам да кажат те какво мислят, не да ми прекопирват неща от някъде или да ми цитират тоя или ония.integral написа:Експерта нищо не отговори по въпроса, пак за някакви въдици разправяше, явно си пише мненията от брега на Бургаското езеро![]()
Краят много вероятно ще се развие на подобие на ''израелският сценарий'' - възможно е да бъде изградена някаква допълнителна зона на разграничение (сигурност), но при всеки опит от страна на укропатриотите да продължават с идиощините ще получават много сериозни шамари без предупреждение и молби както беше в продължение на 8 години.
Ок

- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...

- steeN
- старши ентусиаст
-
Мерси за конкретния отговор
Ти си първият, който пише нещо смислено точно по тази тема.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Petrolhead
- Потребител
-
Според мен е важно наследниците ми да знаят какво се случва днес, на какво са способни руските така наречени войници.
Смятам че това ще е последната война в Европа, защото тя ще разруши и последната империя на континента.
Съвет, гледайте внимателно и помнете, на внуците ви ще им е интересно
Смятам че това ще е последната война в Европа, защото тя ще разруши и последната империя на континента.
Съвет, гледайте внимателно и помнете, на внуците ви ще им е интересно
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
steeN написа:Мерси за конкретния отговорТи си първият, който пише нещо смислено точно по тази тема.
Браво! Поне си призна, че и ти самият не си писал нищо смислено по темата...

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- steeN
- старши ентусиаст
-
Добре де и така да е (въпреки, че имам спомен че съм писал за варианта източна/западна Германия, някъде още в началото).
Напиши нещо смислено да те видим теб тогава.
п.с. приеми, че съм пуснал шега за разнасяне на пици, че ме мързи да я мисля сега
Напиши нещо смислено да те видим теб тогава.
п.с. приеми, че съм пуснал шега за разнасяне на пици, че ме мързи да я мисля сега

- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
steeN написа:Добре де и така да е (въпреки, че имам спомен че съм писал за варианта източна/западна Германия, някъде още в началото).
И аз съм на това мнение. Ще има източна и западна украйна, едната подвластна на Русия, а другата може и да я оставят да си влиза в ЕС и НАТО "като компромис".
Но Крим , ДНР и ЛНР ще си останат руски.
А руснаците искат да оставят Украйна без излаз на Черно море, не знам доколко е постижимо обаче.