Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...а
nickstorm написа:Petrolhead написа:в Киев в момента
Ти излъга ли съвсем умишлено, че ракетите дето паднаха в Полша са руски? С каква цел?
другарю, моля те намери ми къде съм написал, че ракетата е руска или изстреляна от руснаци.
Знаеш, че не съм писал подобно нещо, защото си достатъчно дребна душичка, и си изровил старите мнения, не си намерил нищо и не си ме цитирал.
Всичко което съм писал, е че ракетата е произведена в русия, което все още е единственото което знаем със сигурност
- Petrolhead
- Потребител
-
Re: Войната започна ...
nikola59 написа:seimo написа:Аз не мога да разбера как се дава трибуна на шепа озлобени човечета да се радват като малки деца на това че една диктаторска държава напада друга суверенна такава без никаква причина с някви безумни доводи. Както каза Боримечката модовете малко да вземат да се замислят.
![]()
![]()
Отговори публично тук, и не питам за първи път: Това разумен довод ли е за теб пък после си равивай теориите ??? Те това: A massive bombing attack opens the door to peace
Колко американски щата има в момента в Сърбия?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Наистина е странно, или заклеймяваме всички, дето са отговорни за разпалена вона някъде, или не.
Как с чиста съвест правите разлика между едните и другите нямам никаква представа.
Освен, ако това е вярно, което Данчо написа в една друга тема по повод аутизма и частта "четене и разбиране на текст", то голяма част от форума ни са..Аутисти
Иначе, добре е и да се спре със зареждане на горива с произход "Лукойл" (до колкото знам, почти всички бензиностанции зареждат с техни горива), както и да се спре ползването на ток, произведен с руски суровини.
И разбира се, не трябва да се участва в никакви проекти, които са инициирани от Русия!
И това разбира се
Как с чиста съвест правите разлика между едните и другите нямам никаква представа.
Освен, ако това е вярно, което Данчо написа в една друга тема по повод аутизма и частта "четене и разбиране на текст", то голяма част от форума ни са..Аутисти

Иначе, добре е и да се спре със зареждане на горива с произход "Лукойл" (до колкото знам, почти всички бензиностанции зареждат с техни горива), както и да се спре ползването на ток, произведен с руски суровини.
И разбира се, не трябва да се участва в никакви проекти, които са инициирани от Русия!
И това разбира се
.Борел: Ако в жилището е над 17 градуса, е престъпление срещу евроценностите
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Войната започна ...
Това е забавно, не стига, че пускат фалшиви новини, а дори не си ги четат взаимно
Поне малко уважение...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
BMW_POWER написа:5. Кличко говори за "частична евакуация" на населението на Киев.
Не е лоша идея като се има предвид как сами си бомбят населението.

Apartment block in Kiev hit by US-made AIM-120C for NASMAS air defense systems
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
streetz написа:BMW_POWER написа:5. Кличко говори за "частична евакуация" на населението на Киев.
Не е лоша идея като се има предвид как сами си бомбят населението.![]()
По логиката на колегата щатите са виновни, защото ракетата е произведена там
- Petrolhead
- Потребител
-
STEVAL написа:streetz написа:BMW_POWER написа:5. Кличко говори за "частична евакуация" на населението на Киев.
не се имам за особенно просветлен човек, но наистина ме учудва ниската интелигентност у някои колеги.
линкът е към няакъв световно неизвестен сайт, който пробутва руска пропаганда в малко по-лъскава опаковка.
снимката е от Киев, блокът е ударен от ракета и в същия момент наистина са намерени части от американски ракети.
тънкия момент е, че точно този блок не е бил ударен от точно тази ракета.
а шараните кълват. защото са шарани и им се кълве
- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:STEVAL написа:streetz написа:BMW_POWER написа:5. Кличко говори за "частична евакуация" на населението на Киев.
не се имам за особенно просветлен човек, но наистина ме учудва ниската интелигентност у някои колеги.
линкът е към няакъв световно неизвестен сайт, който пробутва руска пропаганда в малко по-лъскава опаковка.
снимката е от Киев, блокът е ударен от ракета и в същия момент наистина са намерени части от американски ракети.
тънкия момент е, че точно този блок не е бил ударен от точно тази ракета.
а шараните кълват. защото са шарани и им се кълве
В случая си прав. Дори някой може да е подхвърлил нарочно парчето от ракетата, за да обвини американците.
Petrolhead написа:Канадското радио пак е нахлузило ватенките и ни залива с лъжи и полуистини.
Чиче, не ти е лесно на теб
Ще ме обориш ли факти, чичовото, или ще си продължиш с пропагандата?
- Petrolhead
- Потребител
-
BMW_POWER написа:Petrolhead написа:Канадското радио пак е нахлузило ватенките и ни залива с лъжи и полуистини.
Има ли смисъл? Каквото и да ти кажа, след 10 минути ще се върнеш назобан с нова порция пропаганда.
Petrolhead написа:BMW_POWER написа:Petrolhead написа:Канадското радио пак е нахлузило ватенките и ни залива с лъжи и полуистини.
Има ли смисъл? Каквото и да ти кажа, след 10 минути ще се върнеш назобан с нова порция пропаганда.
Пак те питам. Кое от написамото в мен е лъжа или полуистина? Дай да видим факти. Обори ме. Ще го приема, ако си прав. Бъди мъж и си застани зад думите.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Petrolhead написа:Опашка за вода посред нощ, посред зима, само защото сте решили, че не ви кефи съседна държава
Та то фігня... зато без русні!

Ubi dubium, ibi libertas
- Petrolhead
- Потребител
-
BMW_POWER написа:Дали ми е жал? Чакай да си помисля. ЕлементарноОбяснете ми на избран от вас език, какво е виновна тази жена.
Казва се Кристина Жук. За вината на бебето няма да питам, защото то в произхожда от страна "терорист". Това по-късно. Или ако ви е трудно, каква е вината на долните"терористи"
https://ronin-077.livejournal.com/37466.html
Вижте коя година са убити. А и вижте къде. Нито едно в окопа. Какво е виновен Кирилл Сидорюк, прототип на паметника на "Децата на Донбас"?
Да, знам за "руската агресия" и за пропагандата на нова и бтв. Какво им пречеше на руснаците в Донбас и тази част на Украйна да си вдигнат чукалата и да си идат в Русия? Там ще си говорят и учат руски колкото си искатПорошенко поне предложи така. Ама те не. Там се били родили. Няма да правя аналогия с 300 000 български турци, дето им 1984 им предложиха същото.
p.s. Понеже Мечо вади нещо от т.н. Европейски парламент. Мечо, WTF е това? Мъжете пред блока след третата ракия решиха, че Бай Данчо в месарницата ги удря в кантара? Не знам, кой (не дали имат) ги упълномощава да взимат такива решения.
p.s. Понеже Мечо се обърна към модераторите, ще се обърна и аз, та да го допълня. Всеки, който зарежда бензин от Лукойл подпомага руската агресия. Та този ред на мисли, да започнем да си показваме касовите бележки и който е с държавата терорист, направо да си го банваме![]()
Мечо, правилно ли съм те разбрал?
=====================
И малко пресни новини от Украйна
1. Внесен е законопроект за забраната на Украинската Православна Църква - тук много ме изненадаха
2. Сериозно се увеличават наказанията за изнасяне на информация, за резултатите от ракетните удари.▪штраф от 1000 до 3000 не облагаемых налогом минимумов.
▪общественные работы от 200 до 240 часов.
▪исправительные работы сроком до 2 лет
3. Запанните ПВО ракети бият по жилищните блокове не по-зле, отколкото руските.
4. Полицията в Одеса има ежедневен план по "набиране на доброволци" за включване във войната. Не го ли изпълнят, отиват на фронта те. Видеото няма да го качвам, защото съдържа прекалено много насилие.
5. Кличко говори за "частична евакуация" на населението на Киев. За сега само той знае къде.
няма как да не отговоря на такава мила молба
Кристина Жук - цялата история е измислица на руската пропаганда. Украинската армия винаги е отричала да е стреляла по центъра на Донецк. Жената е убита от така наречените сепаратисти, които редовно стреляха по Донецк, точно с цел пробаганда.
паметника на децата - същата работа, чиста пропаганда. да не говорим, че на склуптура трябва да му отрежата ръцете, вижте панталонките на горкото дете
1. в Украйна има 2 православни църкви - УПЦ и УПЦ на московския патриархат, пълна с руски попове на подчинение на дед гундяй. познай коя забраняват.
2. абсолютно подкрепям. има още много вата, която трябва да бъде превъзпитана
3. пълна глупост. останки от украински ракети наистина падат в рамките на градовете. Но най-малкото, ако нямаше хвъчащи руски железа, нямаше да има работещо ПВО
4. тук нямам идея за какво говориш. най-вероятно нещо извадено от контекста и пуснато през пропагандата с цел очерняне на противника
5. абсолютно правилно. човекът е казал, че ако Киев остане напълно без ток, то хората ще бъдат евакуриане там където има такъв. не можете да осерете целия свят, тези хора ще намерят къде да се спасят от вас
Нито един факт
По същата логика Жук може да е убита от марсианците. ВСУ никога не били стреляли по Донецк. Може би руснаците сами избиват децата си???
В Германия през 1945 никой не е вярвал, че са съществували концлагери.
Сори, но издишаш. Т.4. Има много брутално видео, как събират младежи от улицата за фронта, снимано в Одеса.Не е само едно, ама както и да е. Приемам, че руснаците са отишли там, преоблекли са се в униформи на украинската полиция и снимат пропаганда.

В Германия през 1945 никой не е вярвал, че са съществували концлагери.
Сори, но издишаш. Т.4. Има много брутално видео, как събират младежи от улицата за фронта, снимано в Одеса.Не е само едно, ама както и да е. Приемам, че руснаците са отишли там, преоблекли са се в униформи на украинската полиция и снимат пропаганда.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
По новинарските ленти преди малко съобщават: отново изпратени репарации в централните области на 404
Късно, не късно - все някога излиза:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.