СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ID A » 28 Дек 2023, 16:03

В Банкя гърмяха следобеда и привечер преди Коледа. Привечер се вижда чат пат по някоя заря. Но предполагам големия напън ще е за Нова година.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Дек 2023, 17:05

От както имам куче, много мразя пираткаджийте.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 28 Дек 2023, 17:20

И аз така, никога не съм ги разбирал, но сега като гледам какъв стрес причиняват на животинките ми идва да им навра гърмящите шитни там дето слънце не огрява :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Дек 2023, 18:38

Забраниха ги почти навсякъде просто.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Дек 2023, 19:04

steeN написа:Забраниха ги почти навсякъде просто.

Те и в Масачузетс са забранени… ама ела да видиш по празниците ква заря пада… добре, че моя пес от малък съм го водил по стрелбища с мене та въобще не ги отразява гърмежите…. Но имам приятели с кучета буквално се наакват от страх…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Дек 2023, 19:48

…. Но имам приятели с кучета буквално се наакват от страх…
Смени си приятелите ако се наакват от няколко гърмежа ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Дек 2023, 19:55

Jordana написа:
…. Но имам приятели с кучета буквално се наакват от страх…
Смени си приятелите ако се наакват от няколко гърмежа ... :dunno:

"но имам кучета с приятели буквално се наакват от страх"

comprehension > you
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Дек 2023, 20:19

Кой както се е уредил :mrgreen:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Дек 2023, 20:19

Ааааа ясно сега те разбрах , и приятелите и кучетата им се наакват от страх :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 28 Дек 2023, 21:08

Jordana написа:

Ааааа ясно сега те разбрах , и приятелите и кучетата им се наакват от страх :yes:

От масачузетските гърмежи май и ти ще се поуплашиш. Това не са ти китайските пиратки от хоремага.
Там си имат традиция още от революцията, гърми се със сериозни оръдия. :mhihi: Ето един зевзеци от друг щат, които атакуват модел на Б17 с оръдие за фойерверки - https://www.youtube.com/watch?v=f0BPiNFRKas
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 28 Дек 2023, 21:09

alx написа:

Те и в Масачузетс са забранени… ама ела да видиш по празниците ква заря пада… добре, че моя пес от малък съм го водил по стрелбища с мене та въобще не ги отразява гърмежите…. Но имам приятели с кучета буквално се наакват от страх…

Понеже доста често споменаваш и качваш снимки с оръжия, винаги ми е било интересно в реална ситуация има ли полза от цялата работа.
Например, ти в момента притежаваш N оръжия- - както си е , и в двора ти влизаме аз и още 2 ма мексиканци - невъоражени наистина би ли успял да ни свалиш ,
И като цяло каква ти е идеята за това да можеш да стреляш точно и бързо ? :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 28 Дек 2023, 22:09

ivanski_2 написа:винаги ми е било интересно в реална ситуация има ли полза от цялата работа.
Например, ти в момента притежаваш N оръжия- - както си е , и в двора ти влизаме аз и още 2 ма мексиканци - невъоражени наистина би ли успял да ни свалиш ,
И като цяло каква ти е идеята за това да можеш да стреляш точно и бързо ? :dunno:

Ами идеята е ,че ти и 2-ма мексиканци , влизайки в чужд имот незаконно ( невъоръжени ) рязко ще включите задна скорост , ако домакинът ви посрещне с нещо дългоцевно и полуавтоматично в ръцете.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 28 Дек 2023, 22:11

немо написа:
ivanski_2 написа:винаги ми е било интересно в реална ситуация има ли полза от цялата работа.

Ами идеята е ,че ти и 2-ма мексиканци , влизайки в чужд имот незаконно ( невъоръжени ) рязко ще включите задна скорост , ако домакинът ви посрещне с нещо дългоцевно и полуавтоматично в ръцете.
Прочети въпроса пак , бавно и ще разбереш че това което пишеш е ок ако го пише chatGTP :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 28 Дек 2023, 22:13

Как нещо, което е забранено се продава свободно ? За пиратки , фойерверки и др.подобни става въпрос ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от немо » 28 Дек 2023, 22:21

ivanski_2 написа:
немо написа:

Прочети въпроса пак , бавно и ще разбереш че това което пишеш е ок ако го пише chatGTP :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прочети ми отговорът пак, бавно , и ще разбереш, че не е ОК да влизаш невъоръжен (предполага се с недобри намерения ) в частна собственост , стопанинът на която има оръжия и умее да ги ползва адекватно. Разбира се ако има законово право да се възползва от тях в подобна ситуация.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата