Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Море 2022г.?!...

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Апр 2022, 11:52

barty написа:Като знам собственика на Пулс какъв гъз е нищо не ме учудва :mhihi:
Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.

Мда, аз съм на мнение, че много от нещата, които са малки и се движат от собственика са много по-добри. Включително гумаджийниците. Едно е гумаджийница, в която собственика хваща пистолета и има пръст в процеса, друго е някакво като тия големите вериги на които по мое мнение само плащаш рекламите. Примерите са безброй, но фитнесите е същата работа. А защо са масово женски? Ми щото е модерно мацките да пускат селфита от залита и голяма част от тях не ходят за да тренират основно. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Апр 2022, 13:19

Това, което пише/прочетох за Гърция се отнася предимно за мерките там (на самата им територия)! Дано да отпаднат и изискванията за влизане в Гърция, както и нашите за прибиране в България от Гърция!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Апр 2022, 13:59

barty написа:Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.

От фитнес зала с абонаменти се вадят много трудно пари. За пример купуване на земя, строене на сграда, интериорен дизайн, оборудване и т.нат. Трудно излиза сметката

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 22 Апр 2022, 14:14

NGneer4eto написа:ДОбри новини:
https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/33644

Гърция се подготвя за нормален сезон. Дано да проявят разум и да свалят сертификатите до началото на сезона, както направиха всички!

Meanwhile на мутроморието

Край на евтините чадъри и шезлонги на плажа, цените отново скачат

"Най-често срещаните цени за шезлонг са от 6 до 12 лева, а за чадър от 8 до 15 лева. На някои места комплект на сянка с два шезлонга, минерална вода и меки шалтета може да достигне до 20-25 лева, дори 40 за по луксозните пространства пред определени плажни барове." :kuku:

Аз лично там последно съм бил 2012та година. Не мисля и да ходя скоро време.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Апр 2022, 14:20

vlad0 написа:
barty написа:Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.

От фитнес зала с абонаменти се вадят много трудно пари. За пример купуване на земя, строене на сграда, интериорен дизайн, оборудване и т.нат. Трудно излиза сметката

Не съм в този бизнес, но сигурно си прав :dunno: Виждам че има много Пулс.
Имайки предвид че е мутра собственик, сигурно пере пари. При всички положения трябва да се стои на далеч оттам и от него.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 22 Апр 2022, 17:49

Интересна класация за карибите, някои от изброените острови предлагат доста изгодни пакети, доближаващи се до родното ни черноморие:

https://www.farandwide.com/s/thing-to-do-caribbean-countries-a2e4d9ff17374723?utm_campaign=caribbeancountries-8621a244a99c4459&utm_medium=cpc&utm_source=oat&v=2&utm_term=HOMEPAGE_US
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 22 Апр 2022, 18:34

kasho написа:
NGneer4eto написа:ДОбри новини:
https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/33644

Гърция се подготвя за нормален сезон. Дано да проявят разум и да свалят сертификатите до началото на сезона, както направиха всички!

Meanwhile на мутроморието

Край на евтините чадъри и шезлонги на плажа, цените отново скачат

"Най-често срещаните цени за шезлонг са от 6 до 12 лева, а за чадър от 8 до 15 лева. На някои места комплект на сянка с два шезлонга, минерална вода и меки шалтета може да достигне до 20-25 лева, дори 40 за по луксозните пространства пред определени плажни барове." :kuku:

Аз лично там последно съм бил 2012та година. Не мисля и да ходя скоро време.

Е как? ГОривото скочи двойно, как няма да скочат и чадърите? Даже малко са ги вдигнали. Аз също за почивка съм бил 2009 и не смятам да ходя. Дори и да се размине Гърцията, по-добре да отида на Банско или Пампорово за отдих, отколкото на тая безумица черноморието.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Апр 2022, 19:10

По 100лв да направят чадъра, щом има кой да плаща :dunno:
Миналата година чух че на Перла било препълнено а цените :shock: . На всичко отгоре нямаш право да си носиш вода, храна и тн а трябва да се купува от техните заведения. Така ли е? Аз не съм ходил.
Та, Гърция, Турция, Пампорово... варианти има, докато пак не ни затворят :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 22 Апр 2022, 20:01

Ама недейте така с лошо за черноморието, сега ще изскочат патрЕотите и ще ви обяснат колко е яко :lol: Всяка година посещавам Созопол и Китен за по няколко дни, само защото имам много близки приятели там.. много орки майна. Тази година отново ще посетя Фетхийе и Каш :lalala:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Апр 2022, 22:06

Това лято ще е поне с 50% отгоре всичко. Качеството още надолу, ако има накъде.
Каквото и да си говорим, ще е пълно, вече за другото ако така върви всичко с цените може и да е празно.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Апр 2022, 22:19

Я кажете някъде по северната част из Гърция, близо до България, има ли много плитки плажове подобни на тия във Вурвуру :bchug: Нещо за лапетии, със ситен пясък като там, много плитко, ама да не е там, че много пренаселено :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 23 Апр 2022, 1:10

Зак, не ти ли хареса на Кариди бийч? :)

В северна Гърция с тези критерии мога да ти препоръчам Ставро, само че трябва да ходиш на плажа който е от южния край и гледа на север. Той е плитък и с фин пясък. Ето ти линк, даже за най-добрия бийч бар (по мое скромно мнение) в района - Бле. Има и много място за свободно плажуване. Пълно е с хлапетии.

Друго, което мога да ти препоръчам е Неа Перамос, близо до Кавала. Само че там самия градски плаж не е много добър. Ходи се на е тия бийч барове, които се намират в едни лозя извън градчето. Много са добри.

И на двете места, които съм ти препоръчал има големи безплатни паркинги. Както се казва - доволен ша останиш. :mhihi: :bchug:

P.S. За остров Амулиани долу между Ситония и Атон съм чувал от няколко места много силни отзиви, било страхотно и с много чиста вода, но не съм бил лично все още. Плюс имаш ферибот, не знам това дали те плаши.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Апр 2022, 10:25

zAcK написа:Я кажете някъде по северната част из Гърция, близо до България, има ли много плитки плажове подобни на тия във Вурвуру :bchug: Нещо за лапетии, със ситен пясък като там, много плитко, ама да не е там, че много пренаселено :bchug:

На Неа Перамус са 80% Българи и освен водата , всичко друго е "по Български" . Керамоти е маалко по-добре , но освен ако не си за 1 ден, по добре вземи ферибот и си идина Тасос. Фериботите са през 15 минути и пътуването е 30ина минути . Там вече наплива от хора е значително по-малък и имаш поне 10 големи пясъчни плажа , както и още 35 по-малки . Всичките са свързани с околовръстен път , на по 5 минути един от друг.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 23 Апр 2022, 15:43

Паралиа Офриньо. Морето е много плитко и спокойно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 24 Апр 2022, 10:47

7 дни в Египет, никви проблеми с храната, снощи си поръчахме доминос и ни се разказа играта на стомасите :bang:
Относно самата почивка, всичко беше супер, много готини екскурзиики си бяхме буукнали. Културния шок е огромен, циганията е страшна, но е адски интересно и много ми хареса.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата