Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Море 2022г.?!...
barty написа:Като знам собственика на Пулс какъв гъз е нищо не ме учудва![]()
Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.
Мда, аз съм на мнение, че много от нещата, които са малки и се движат от собственика са много по-добри. Включително гумаджийниците. Едно е гумаджийница, в която собственика хваща пистолета и има пръст в процеса, друго е някакво като тия големите вериги на които по мое мнение само плащаш рекламите. Примерите са безброй, но фитнесите е същата работа. А защо са масово женски? Ми щото е модерно мацките да пускат селфита от залита и голяма част от тях не ходят за да тренират основно.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това, което пише/прочетох за Гърция се отнася предимно за мерките там (на самата им територия)! Дано да отпаднат и изискванията за влизане в Гърция, както и нашите за прибиране в България от Гърция!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
barty написа:Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.
От фитнес зала с абонаменти се вадят много трудно пари. За пример купуване на земя, строене на сграда, интериорен дизайн, оборудване и т.нат. Трудно излиза сметката
- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
NGneer4eto написа:ДОбри новини:
https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/33644
Гърция се подготвя за нормален сезон. Дано да проявят разум и да свалят сертификатите до началото на сезона, както направиха всички!
Meanwhile на мутроморието
Край на евтините чадъри и шезлонги на плажа, цените отново скачат
"Най-често срещаните цени за шезлонг са от 6 до 12 лева, а за чадър от 8 до 15 лева. На някои места комплект на сянка с два шезлонга, минерална вода и меки шалтета може да достигне до 20-25 лева, дори 40 за по луксозните пространства пред определени плажни барове."

Аз лично там последно съм бил 2012та година. Не мисля и да ходя скоро време.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
vlad0 написа:barty написа:Обаче хвана ниша с фитнес залите и явно хората налитат на модерните на такива места.
От фитнес зала с абонаменти се вадят много трудно пари. За пример купуване на земя, строене на сграда, интериорен дизайн, оборудване и т.нат. Трудно излиза сметката
Не съм в този бизнес, но сигурно си прав

Имайки предвид че е мутра собственик, сигурно пере пари. При всички положения трябва да се стои на далеч оттам и от него.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Интересна класация за карибите, някои от изброените острови предлагат доста изгодни пакети, доближаващи се до родното ни черноморие:
https://www.farandwide.com/s/thing-to-do-caribbean-countries-a2e4d9ff17374723?utm_campaign=caribbeancountries-8621a244a99c4459&utm_medium=cpc&utm_source=oat&v=2&utm_term=HOMEPAGE_US
https://www.farandwide.com/s/thing-to-do-caribbean-countries-a2e4d9ff17374723?utm_campaign=caribbeancountries-8621a244a99c4459&utm_medium=cpc&utm_source=oat&v=2&utm_term=HOMEPAGE_US
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
kasho написа:NGneer4eto написа:ДОбри новини:
https://www.mfa.bg/embassies/greece/news/33644
Гърция се подготвя за нормален сезон. Дано да проявят разум и да свалят сертификатите до началото на сезона, както направиха всички!
Meanwhile на мутроморието
Край на евтините чадъри и шезлонги на плажа, цените отново скачат
"Най-често срещаните цени за шезлонг са от 6 до 12 лева, а за чадър от 8 до 15 лева. На някои места комплект на сянка с два шезлонга, минерална вода и меки шалтета може да достигне до 20-25 лева, дори 40 за по луксозните пространства пред определени плажни барове."![]()
Аз лично там последно съм бил 2012та година. Не мисля и да ходя скоро време.
Е как? ГОривото скочи двойно, как няма да скочат и чадърите? Даже малко са ги вдигнали. Аз също за почивка съм бил 2009 и не смятам да ходя. Дори и да се размине Гърцията, по-добре да отида на Банско или Пампорово за отдих, отколкото на тая безумица черноморието.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
По 100лв да направят чадъра, щом има кой да плаща
Миналата година чух че на Перла било препълнено а цените
. На всичко отгоре нямаш право да си носиш вода, храна и тн а трябва да се купува от техните заведения. Така ли е? Аз не съм ходил.
Та, Гърция, Турция, Пампорово... варианти има, докато пак не ни затворят

Миналата година чух че на Перла било препълнено а цените

Та, Гърция, Турция, Пампорово... варианти има, докато пак не ни затворят

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Ама недейте така с лошо за черноморието, сега ще изскочат патрЕотите и ще ви обяснат колко е яко
Всяка година посещавам Созопол и Китен за по няколко дни, само защото имам много близки приятели там.. много орки майна. Тази година отново ще посетя Фетхийе и Каш 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Това лято ще е поне с 50% отгоре всичко. Качеството още надолу, ако има накъде.
Каквото и да си говорим, ще е пълно, вече за другото ако така върви всичко с цените може и да е празно.
Каквото и да си говорим, ще е пълно, вече за другото ако така върви всичко с цените може и да е празно.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Я кажете някъде по северната част из Гърция, близо до България, има ли много плитки плажове подобни на тия във Вурвуру
Нещо за лапетии, със ситен пясък като там, много плитко, ама да не е там, че много пренаселено 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- kasho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Зак, не ти ли хареса на Кариди бийч?
В северна Гърция с тези критерии мога да ти препоръчам Ставро, само че трябва да ходиш на плажа който е от южния край и гледа на север. Той е плитък и с фин пясък. Ето ти линк, даже за най-добрия бийч бар (по мое скромно мнение) в района - Бле. Има и много място за свободно плажуване. Пълно е с хлапетии.
Друго, което мога да ти препоръчам е Неа Перамос, близо до Кавала. Само че там самия градски плаж не е много добър. Ходи се на е тия бийч барове, които се намират в едни лозя извън градчето. Много са добри.
И на двете места, които съм ти препоръчал има големи безплатни паркинги. Както се казва - доволен ша останиш.

P.S. За остров Амулиани долу между Ситония и Атон съм чувал от няколко места много силни отзиви, било страхотно и с много чиста вода, но не съм бил лично все още. Плюс имаш ферибот, не знам това дали те плаши.

В северна Гърция с тези критерии мога да ти препоръчам Ставро, само че трябва да ходиш на плажа който е от южния край и гледа на север. Той е плитък и с фин пясък. Ето ти линк, даже за най-добрия бийч бар (по мое скромно мнение) в района - Бле. Има и много място за свободно плажуване. Пълно е с хлапетии.
Друго, което мога да ти препоръчам е Неа Перамос, близо до Кавала. Само че там самия градски плаж не е много добър. Ходи се на е тия бийч барове, които се намират в едни лозя извън градчето. Много са добри.
И на двете места, които съм ти препоръчал има големи безплатни паркинги. Както се казва - доволен ша останиш.

P.S. За остров Амулиани долу между Ситония и Атон съм чувал от няколко места много силни отзиви, било страхотно и с много чиста вода, но не съм бил лично все още. Плюс имаш ферибот, не знам това дали те плаши.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
zAcK написа:Я кажете някъде по северната част из Гърция, близо до България, има ли много плитки плажове подобни на тия във ВурвуруНещо за лапетии, със ситен пясък като там, много плитко, ама да не е там, че много пренаселено
На Неа Перамус са 80% Българи и освен водата , всичко друго е "по Български" . Керамоти е маалко по-добре , но освен ако не си за 1 ден, по добре вземи ферибот и си идина Тасос. Фериботите са през 15 минути и пътуването е 30ина минути . Там вече наплива от хора е значително по-малък и имаш поне 10 големи пясъчни плажа , както и още 35 по-малки . Всичките са свързани с околовръстен път , на по 5 минути един от друг.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Паралиа Офриньо. Морето е много плитко и спокойно.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
7 дни в Египет, никви проблеми с храната, снощи си поръчахме доминос и ни се разказа играта на стомасите
Относно самата почивка, всичко беше супер, много готини екскурзиики си бяхме буукнали. Културния шок е огромен, циганията е страшна, но е адски интересно и много ми хареса.

Относно самата почивка, всичко беше супер, много готини екскурзиики си бяхме буукнали. Културния шок е огромен, циганията е страшна, но е адски интересно и много ми хареса.