Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Цените на горивата 2015-2016
Марешки готви нов истински шок за картела. От следващата седмица ще бъде въведен ден на екстремно ниски цени.
В този ден бензин и дизел ще бъдат по 1.50 лева за литър.
От следвищата седмица за по 1 ден седмично г-н Марешки ще пуска дизел и бензин на цени над 50 ст. под големите вериги.
Веселин Марешки е закупил 4 терена в София и започва строеж на 4 бензиностанции в столицата. Валентин Златев в паника.
Боса на петрола у нас е задействал цялата си мощ разрешителните на Марешки в София да бъдат отнети.
От следвищата седмица за по 1 ден седмично г-н Марешки ще пуска дизел и бензин на цени над 50 ст. под големите вериги.
Веселин Марешки е закупил 4 терена в София и започва строеж на 4 бензиностанции в столицата. Валентин Златев в паника.
Боса на петрола у нас е задействал цялата си мощ разрешителните на Марешки в София да бъдат отнети.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Демирев написа:Марешки готви нов истински шок за картела. От следващата седмица ще бъде въведен ден на екстремно ниски цени.
хаха...дано си направи бензиностанции в софия тоя пич,сам там ще зареждам

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
А дано, ама едва ли. Все пак ако направи бензиностанции в София, само там ще зареждам, макар че сигурно опашките ще са чудовищни 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Демирев написа:Веселин Марешки е закупил 4 терена в София и започва строеж на 4 бензиностанции в столицата. Валентин Златев в паника.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Демирев написа:Марешки готви нов истински шок за картела. От следващата седмица ще бъде въведен ден на екстремно ниски цени.
Човек повествованието ти е достойно за новинарски сайт

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Добре де.. някой да ми обясни, ако Марешки е "проблема" .. защо подяволите в района на Кърджали Лукойл и Газпром държат цена на дизела 1.77лв/л ? Защо в Първомай Лукойл дизел 2.03лв, Газпром дизел 1.80лв?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
За да "няма" картел и за да задаваш тъпи въпроси!
На места,където дневния оборот е смешен се пуска по малко далавера, за да си мислят хората , че има пазар на горивата!
Защо в големите градове няма такива изключения???!
Само във Варна!
На места,където дневния оборот е смешен се пуска по малко далавера, за да си мислят хората , че има пазар на горивата!
Защо в големите градове няма такива изключения???!
Само във Варна!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
щом казваш 
то към Маказа .. мъка мъка ... грам движение няма или регистрация 34 ... ама ти ги разбираш

то към Маказа .. мъка мъка ... грам движение няма или регистрация 34 ... ама ти ги разбираш
Цените на горивата 2015-2016
Вярвайте си, че само Марешки го може това. Навсякъде където има достатъчно конкуренция цените са такива.
В Стара Загора, Хасково от години цените на горивата са различни. Пазарджик също, мисля че и Ямбол в момента, но не съм много сигурен за него.
Sent from my iPhone using Tapatalk
В Стара Загора, Хасково от години цените на горивата са различни. Пазарджик също, мисля че и Ямбол в момента, но не съм много сигурен за него.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
© написа:Вярвайте си, че само Марешки го може това. Навсякъде където има достатъчно конкуренция цените са такива.
Именно, обаче някой наля много пари в тая реклама и го дават по всички телевизии, което си е чиста реклама и ония от СЕМ спокойно си дремат.
Няколко бензиностанции съм виждал с такива цени, като на "освободителя", но реклами нямат, предполагам защото нямат пари, обаче ония извади парата и сега е "национален герой"
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Никога не е имало в Плд бензиностанция, която да е над 10ст надолу от картела (дори с карта на картела). Сори, факт. Тва не е пазар на цените, а подигравка.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сутринта по ТВ7 Марешки много хитро се позиционира като лоу-кост верига, без лъскави обекти с ресторанти в тях. Уверен е, че ще прави обекти из цяла България, ще видим до къде ще я докара.
Never mistake motion for action...
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
© написа:Вярвайте си, че само Марешки го може това. Навсякъде където има достатъчно конкуренция цените са такива.
Подкрепям за Хасково, но там ситуацията е малко по иначе. Едната бензиностанция я купи софийска фирма, намали цените драстично, но качеството не е задоволително, картела от своя страна го знаят и държат цените н 5-6 стотинки под тези в страната. В крайн сметка сметката излиза една и съща, защото с калпавото гориво се вдига разхода, при другите пък е малко по-дебело. Просто хасковските нямат такъв гръб като Марешки и не могат тотално да подбият цените и да го докарват на качество.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Марешки съм сигурен, че не е дал и стотинка за реклама. Само тука има 72 страници безплатна публичност за бензиностанцията му. Другите си траят щото цялата власт на държавата ще им се изсипе на главата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
steeN написа:Марешки съм сигурен, че не е дал и стотинка за реклама. Само тука има 72 страници безплатна публичност за бензиностанцията му. Другите си траят щото цялата власт на държавата ще им се изсипе на главата.
To и за тва си треа акъл (както е казал народа) нали ?