ЕМО STYLE

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 03 Апр 2008, 1:21

t060 написа:Не бе пич, просто ще ми е гадно да ни викнат с колегите да озаптим някой, като му счупим 15-20 кости, пък той да се окаже пич дето го познавам от другаде. Пък и що ще биеш хора дето нямат нищо общо с това дето те дразни:dunno:
Не може ли вместо това да се почерпим, ми трябва да се трепем :?:
Аз викам да се почерпим, ти какво ще кажеш?

Само не разбрах, ти си от някъв наказателен отряд или от метълите дето се клатат :mhihi: ?Бъзикам се, аз не съм тръгнал никой да бия, ше се черпиме колко искаш(btw мноо са ти готини историиките)

Тъпо ми е много, че така се провалят тези хора, дали е тръгнало от семейството, щатите или т.н. няма никакво значение, важното е от рано да се покаже на едно дете, че може да постигне нещо, без да си реже вените. Мен лично спорта ме направи човек!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Апр 2008, 3:39

alX3m написа:Мен лично спорта ме направи човек!

А така...а я сега ми кажи колко от днешните деца спортуват нещо? Всички момчета вече са футболистчета...ама само се правят. Футболистчета са, за да приличат максимално на Кристиано Роналдо, а не заради самия футбол. Процента, които тренират футбол с удоволствие заради самата игра е минимален!

А момичетата...те пък изобщо нищо не правят...само чупят стойки!

А също съм бивш спортист и съм тренирал дълги години бокс. Сега като си говоря със старите ми треньори и ми се оплакват как залата се била изпразнила. Да, ама кафетата са пълни. Били ми футболистчета, ама постоянно се разнасят захапали цигара!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 03 Апр 2008, 4:08

Колега.За бокса не си прав.То е гъзарско да кажеш,че си боксйор вече,а това,че ходиш 1 път месечно на тренировка е друго нещо.Другата половина гъзари пък висят по фитнесите.Без грам да имат представа какво правят.Много са ми смешни като ги гледам как се мъчат.Ама после ходят и се разнасят пред п*тките,че били много яки и т.н.
Футболистите не ми се коментират :mhihi: Требва да се изтребват от малки,че само ни излагат.На футбол сме слаби ама на пиене силни :evil:
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 03 Апр 2008, 12:36

alX3m написа:Тъпо ми е много, че така се провалят тези хора, дали е тръгнало от семейството, щатите или т.н. няма никакво значение, важното е от рано да се покаже на едно дете, че може да постигне нещо, без да си реже вените. Мен лично спорта ме направи човек!

Ей за това си много прав и те подкрепям напълно! Усещането след тренировка е най-добрия стимулант на тоя свят. Пък и като си зает с нещо не се сещаш да правиш катива простотии. Приканвам всеки да спортува, кой когато и както може, че чудеса стават :!:
(btw просто като видим някой познат дето го правят на салата мозъците ни спират да работят и затова ни викат хората. Иначе сме си нормални хора)
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 03 Апр 2008, 12:48

Аз съм '90 набор и като гледам около мен хората тенденцията е повече при 12-13-14 годишните. Проблема е там, че на 13 годишно дете да кажеш "Ти си дебел/а" , а то да е много слабо, го приема и започва да се бори с "наднорменото тегло". Емо стилът е една измислица. Тия деца постоянно плачат, гримират и да не изброявам. Още по-грозното е, че и момчетата се гримират. Едно момче от моя вход си боядиса косата черна. :shock: При емотата в действителност е модерно да си режат вените. Ако разгледате емо снимки ще видите, че на повечето има срязани вени, кръв и някой плаче. :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от Marrshal » 03 Апр 2008, 13:45

Вчера беха хванали некви Емоционални Малтретирани Олигофрени да се боцкат и да пушат в даскалото...
Теа са просто некви СБЪРКАНИ...
SpUd3r беше пуснал клипчета с некви емо-та, да, вече имаме представа кво представляват, ама то не се познава момче ли е момиче ли е.... :conf:

Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 03 Апр 2008, 13:51

jArGoN_LaDy написа:Аз съм '90 набор и като гледам около мен хората тенденцията е повече при 12-13-14 годишните. Проблема е там, че на 13 годишно дете да кажеш "Ти си дебел/а" , а то да е много слабо, го приема и започва да се бори с "наднорменото тегло". Емо стилът е една измислица. Тия деца постоянно плачат, гримират и да не изброявам. Още по-грозното е, че и момчетата се гримират. Едно момче от моя вход си боядиса косата черна. :shock: При емотата в действителност е модерно да си режат вените. Ако разгледате емо снимки ще видите, че на повечето има срязани вени, кръв и някой плаче. :confused:

След като съм на 14 години, няма как да не знам кво е "емо" стилът.Всеки втори е емо, фешън или метъл(те май са най-добре).Няма нищо, че може и да не знае какво означава някоя от горепосочените думи, той/тя е такъв! Слагат си някакви ненормално идиотски за мен на вид дрехи за да изглеждат като торби(Малко са хората като мен, които предпочитат дънките,тениската и суетшърт-а отгоре), гримират се както е написало момичето(каката) горе и вече са идолите на даскалото.Е да ама не!!! Не може на 14 години са се самоубиеш, само заради няква секта и заради модата...Не може да си режеш вените от простотия.

По-горе имаше 1 линк, затова какво точно е този стил и как е възникнал.Под 5 % от "емотата" ще знаят това.Другите са 12-13-14 годишни пикли дето слушат Емилия и Милко Калайджиев, ама като излизат слагат очилата тип "къде ми е лицето,пич", правят си от косата няква странна фигура, слагат разноцветните чорапки, опънати до колене и при въпрос "Ти каква музика слушаш?" "-Еми емовска.. Аз съм емо" е отговорът...

П.с. Тва със спорта е странно решение.Трябва да не остава време на детето от тренировки за да си остане нормално в днешно време.Само на училище да ходи и пак може да стане емо...Най-много си зависи от родителите.. ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН И НАРУШИТЕЛИТЕ...не знам кво да ги правят, ама да е жестоко!!!

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 03 Апр 2008, 14:15

nCuXoHeBpo3eH написа:... ама като излизат слагат очилата тип "къде ми е лицето,пич"

:mhihi:

... и после като махнат очилата - леле защо ли те погледнах или скриите дацата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Апр 2008, 15:40

jArGoN_LaDy написа:Аз съм '90 набор и като гледам около мен хората тенденцията е повече при 12-13-14 годишните. Проблема е там, че на 13 годишно дете да кажеш "Ти си дебел/а" , а то да е много слабо, го приема и започва да се бори с "наднорменото тегло". :confused:

ми те са си дебели и късокраки трупчета малолетните девойки вече, кат бойлери :mhihi:

а едно време какви бяха-а? ...вълшебници :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 03 Апр 2008, 15:54

aaa мен ме кефят емките :mhihi: яки са !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Апр 2008, 16:24

Nucl3arDru1D написа:ми те са си дебели и късокраки трупчета малолетните девойки вече, кат бойлери :mhihi:

ХАХАХАХАХА, къртишшшш :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от DiDi » 03 Апр 2008, 17:16

nCuXoHeBpo3eH написа:Слагат си някакви ненормално идиотски за мен на вид дрехи за да изглеждат като торби(Малко са хората като мен, които предпочитат дънките,тениската и суетшърт-а отгоре), гримират се както е написало момичето(каката) горе и вече са идолите на даскалото.Е да ама не!!! Не може на 14 години са се самоубиеш, само заради няква секта и заради модата...Не може да си режеш вените от простотия.

Хубаво е хората да се обличат по-нормално като теб. При повечето облеклото е тяхно "аз", за мен те нямат собствено мнение. Всичките са като стадо овце. Каквото каже един - това ще да е. Много малко нормално изглеждащи на тия години има (не че повечето ми съученички не се обличат като работнички на околомръсното). Всички гледат да приличат на някой си известен. Мнооого е важно дрешките да са маркови. На 12-13 години си слагат повече грим от майките си. :confused:

Nucl3arDru1D написа:ми те са си дебели и късокраки трупчета малолетните девойки вече, кат бойлери :mhihi:

Важното е паласките да се виждат. :mhihi: :mhihi: Ама ги има и някой дето са скелети. В двете крайности са май.
Последна промяна DiDi на 03 Апр 2008, 18:20, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 03 Апр 2008, 17:22

това с паласките е потресаващо, предсравям си ги на 35г :mhihi: :mhihi: :mhihi: мустакати хипертонички, за които спортът е поквара :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от DiDi » 03 Апр 2008, 17:24

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Май така се получава.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 03 Апр 2008, 18:30

az цял ден чета за имутата и реших и аз да стана нищу че съм малко дърт и малко са ми опадали керемидите ма прическата ще я докарам до някъде, ако имате въпроси питаите ще си светна ЕМО е е човек е емоционален човек това означава

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата