Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Захо,
Ми не е точно хеви дюти, ама става. Малко ми прилича на "Дориан Йетс" вариант. Само че при такава тренировка, която си избрал, наистина трябва да почиваш 4 дена, братле. И ако ти е много тежка, пораздели нещата. Правиш всичко тежко наведнъж на юруш. Може да даде резултат, но може и просто да те претовари и демотивира, така че внимавай!
По-скоро ще стресира до такава степен организма, че ще подтисне имунната система, ще хване някой грип и резултат никакъв, това е голям проблем, както на зобачите, така и на състезатели, натоварващи организма си със силовите упражнения
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
///peter написа:D3BEP написа:Захо,
Ми не е точно хеви дюти, ама става. Малко ми прилича на "Дориан Йетс" вариант. Само че при такава тренировка, която си избрал, наистина трябва да почиваш 4 дена, братле. И ако ти е много тежка, пораздели нещата. Правиш всичко тежко наведнъж на юруш. Може да даде резултат, но може и просто да те претовари и демотивира, така че внимавай!
По-скоро ще стресира до такава степен организма, че ще подтисне имунната система, ще хване някой грип и резултат никакъв, това е голям проблем, както на зобачите, така и на състезатели, натоварващи организма си със силовите упражнения
Ако искаш да тренираш(дори и малко) като Дориан - трябва да зобиш като него.Нормален човечец,трениращ за спорта ...... няма как да стане.Ще изкараш месец-два и после ще си гроги,а мускула ще е претренирам и растеж-нъцки

За такива тренировки ти трябват протейнов бар + цялата химична таблица на Менделеев и корав гъз (щото отзад ще станеш като лейка

А сега кажи струва ли си.
Да се похваля пак съм на фронта вчера ми беше втората тренировка

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Значи мисля да почивам доста тоест един път седмично да треинрам.
И до колкото четох точно големия стрес за мусколите и дългата почивка са основата на Хеви Дути
А за страни4ните наклони имам предвид прав с дъмпел в ръка за корема не да го чистя а и там да качвам мускол
А чистенето пролетта
та пак не разбрах упражненията едно след дръго ли да ги правя в смисъл лежанка веднага гръб веднага крака и после пак или свършвам с лежанката и тогава отивам на гръб свършвам гърба и тогава краката ?
И до колкото четох точно големия стрес за мусколите и дългата почивка са основата на Хеви Дути
А за страни4ните наклони имам предвид прав с дъмпел в ръка за корема не да го чистя а и там да качвам мускол

та пак не разбрах упражненията едно след дръго ли да ги правя в смисъл лежанка веднага гръб веднага крака и после пак или свършвам с лежанката и тогава отивам на гръб свършвам гърба и тогава краката ?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:///peter написа:D3BEP написа:Захо,
Ако искаш да тренираш(дори и малко) като Дориан - трябва да зобиш като него.Нормален човечец,трениращ за спорта ...... няма как да стане.Ще изкараш месец-два и после ще си гроги,а мускула ще е претренирам и растеж-нъцки![]()
За такива тренировки ти трябват протейнов бар + цялата химична таблица на Менделеев и корав гъз (щото отзад ще станеш като лейка),а да трябва по рядко да си играеш със змея - тестостерона е ценен
![]()
А сега кажи струва ли си.
Да се похваля пак съм на фронта вчера ми беше втората тренировка![]()
![]()
И на двамата ще ви отговоря.
Лично аз без даже креатин съм тренирал 4 пъти в седмицата тричасова интензивна тренировка с тежко и много серии и имах именно тогава най - голям напредък с мускулите. Противно на всякакви хипотези за имунна система и таблици на Менделеев. И коеот е по - интересното, имах и партньор, едно доста слабо момче, което - същата работа. Колкото пъти усещах грип, отивах в залата. Три часа трен. И няма грип.
Така че: тезите за имуносамоубийството и химията сме ги чували. Но първо опитайте!
Тренировката на Дориан и рецептата на Кока Кола не ги търсете в интернет. Може би по - точно би било за тея тренировки "тренировки, одобрени от екипа на Дориан". Пробвайте въобще да стигнете до големите във върха на кариерата им. Има ред филтри преди това, тренировките им са или дезинформация, или възприета лъжа. Колко различни тренировки на Дориян искате да намерим?
Както казах, Захо, тренировката може да ти е тежичка.
Ако е така, внеси промени.
Истината дали тренировката те натоварва ще ти стане ясна до месец. Разбери г опо себе си обаче щом си почнал, мнения на колеги - много. Аз пък съм виждал боксьорче, което тренираше по тази система, без клек но вместо клека да кажем три вида упражнения за ръце и доста добре се разви и в силовия спорт, и в бокса.
Не ме питай мене как да правиш сериите, ти ми кажи.
Аз приех варианта, в който свършваш едното и правиш другото.
И отново ти повтарям: Почни от ГРЪБ. После полежи малко на ЛЕЖАНКАТА. И накрая КЛЯКАЙ. Важи ако не правиш суперсерии.
Ако решиш да правиш суперсерии, е както си избереш, единствената лоша комбинация е суперсерии гръб - клек.
Експериментирай, пробвай, Кое те товари по - добре

Иначе още малко ще ме накараш да ти кажа аз в коя точка на движението си най - силен

Както виждаш, избягвам да давам готови тренировки. Беше вече избрал, за това те насочих.
Давам ти принципи. Вече ти с иги нагоди за теб! Така се прави най - добрата тренировка. Аз мога да ти направя някаква примерна боза. Както икойто и да е инструктор по мейла.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Дам Прав си !!!
Но аз малко не се изразих правиолно Така или иначе просто събирам мнения и накрая ще си ги пригодя към това което ми пастне наи добре след някоия тренировка
А за това че ми е тежка тренировката не се уплаквам то и това и е целта
Респект !!!
Но аз малко не се изразих правиолно Така или иначе просто събирам мнения и накрая ще си ги пригодя към това което ми пастне наи добре след някоия тренировка

А за това че ми е тежка тренировката не се уплаквам то и това и е целта

Респект !!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Имай в предвид, че тежката тренировка не винаги е удачната... а някои хора не съумяват да го разберат това и дефакто тренират грешно (за себе си, своето тяло и т.н.) много дълго време... все пак бодибилдинга не е само да дигаш тежко 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Щом си доволен, засега си ги прави както си ги почнал. Доколкото разбрах - правише едното движение, приключваш и минаваш на другото. Според мен няма проблем да е така, суперсериите могат да дойдат в повече при такава тренировка на натурален спортист. Ако пък - дай боже - тренировката почне да ти се вижда слабичка, можеш да минеш и на оригинала - със суперсерии.
Лично ще ти кажа, че най - важното в тренировката е мотивацията, а не точният брой серии и упражнения. Щом имаш хъс и мерак и даже и утрепан си тръгваш от залата с радост, работата ще стане. Тренировката да ти дава желание за тренировка е много по - важно, отколкотода ти дава брой повторения или тонове тежести.
Само обърни внимание на това, коеот ти казах. Отдели гърба от краката. Парел съм се и затова съм толквоа настоятелен. Няма да усетиш кога, как и какво е станало.
Ако тренировката ти се отразява зле, лесно можеш да го разбереш даже и да не е осъзнато от теб. Ще има застой в силата и в растежа, а тази тренировка не би следвало да го допуска, ще загубиш и желание за тренировка и ще почнеш да съкращаваш и намаляваш.
Лично ще ти кажа, че най - важното в тренировката е мотивацията, а не точният брой серии и упражнения. Щом имаш хъс и мерак и даже и утрепан си тръгваш от залата с радост, работата ще стане. Тренировката да ти дава желание за тренировка е много по - важно, отколкотода ти дава брой повторения или тонове тежести.
Само обърни внимание на това, коеот ти казах. Отдели гърба от краката. Парел съм се и затова съм толквоа настоятелен. Няма да усетиш кога, как и какво е станало.
Ако тренировката ти се отразява зле, лесно можеш да го разбереш даже и да не е осъзнато от теб. Ще има застой в силата и в растежа, а тази тренировка не би следвало да го допуска, ще загубиш и желание за тренировка и ще почнеш да съкращаваш и намаляваш.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Дверо,все пак всеки по своему е различен.
На всеки различно му влиза хеви дюти-то,има прекалено мн фактори - като тръгнеш от метаболизма и стигнеш до ....... най-дребното нещо за което се сетиш

На всеки различно му влиза хеви дюти-то,има прекалено мн фактори - като тръгнеш от метаболизма и стигнеш до ....... най-дребното нещо за което се сетиш
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Има някои хора тук които явно са издигнали МУСКУЛИТЕ В КУЛТ! В грешка са,но дано поне някога разберат.
Иначе из имам стаж 4 години с тренировки 5 пъти седмично стриктно и без кръшкене и намиране на оправдания.Имах 3 години прекъсване поради причини ЖЕНИ и МНОГО РАБОТА покрай тях са и АЛКОХОЛ,МЪРЗЕЛ....Мъжете тук се сещат за какво говоря.Тийновете да не се мъчат няма да схванат въобще.Само ще се чудят защо чукаме съученичките им
Иначе из имам стаж 4 години с тренировки 5 пъти седмично стриктно и без кръшкене и намиране на оправдания.Имах 3 години прекъсване поради причини ЖЕНИ и МНОГО РАБОТА покрай тях са и АЛКОХОЛ,МЪРЗЕЛ....Мъжете тук се сещат за какво говоря.Тийновете да не се мъчат няма да схванат въобще.Само ще се чудят защо чукаме съученичките им

- body
-
-
Кое те пита??? Кой си ти? От де се взе??? Я се скрийeraziel написа:Tи май по-добре да не беше писал в тая тема, а

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- body
-
-
Или ти? Замисли се! Или ти е трудно.///MapTo написа:body написа:...
Ти нещо като шефа на боса на мафията ли се вживя или кво?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
body написа:Има някои хора тук които явно са издигнали МУСКУЛИТЕ В КУЛТ! В грешка са,но дано поне някога разберат.
Има някой хора тук, които се мислят за много умни, за философи от живота и големи плейбои.
В грешка са, дано скоро го разберат.
Залагам 10 бона на отговор "не". Няма да го разберат. Даже и като ги смачка живота, който днес ги гали. Някой друг им е виновен на тея обикновено. Характерно за всички глезльовци със самочувствие.
Виждали сме ги.
Моллов,
Много добре е сложено момчето. Не е твърде масивен, но е доста голям и най - важното - много добра симетрия. За мен няма спор защо печели състезанията.
По другия въпрос обаче...
Не виждам добре на снимките.
По принцип 90% от културистите твърдят, че не взимат или поне се обявяват "против" стероидите.
Системите за "чистене", вкл. и предсъстезателно вярвам са ти ясни, ясно ти е, че някой, вземал по 200 мг. до две три седмици(в някой случаи и много по - рано) може успешно да мине допинг тест.
Аз ги разпознавам по следния начин. Той е непреодолим.
Който е взимал тесто, ако е мъж:
Има увеличение на брадичката(често двойна), челюстта и понякога и носът. Тези места имат рецептори за тестостерона и резултатът там е непреодолим.
Освен това имат сравнително широка талия. По принцип най зле е при тея с Хормон на растежа и инсулин, но и половите хормони имат въздействие. Причината е в увеличение на органите под влияние на хормоните. В органите има доста и гладка, и набраздена мускулатура
При вашето момче - снимките не са много ясни, но ми се струва, че има тези признаци. Всичките.
Като разбира се:
1. Трябва да го видя наживо за да си създам ясно впечатление, тук отдалеч и намазан... Не е много сигурно.
2. Методът не е 100% гарантиран, има хора с такива белези, нямащи нищо общо със спорта
Като ще добавя:
В края на краищата в този спорт е важно постоянството, знанието, волята. Чудесните постижения са си такива и по никакъв начин не ги омаловажава методиката. Пределно е ясно, че за такава физика при всички положения се искат много жертви и много труд.