честито 300 лв гражданска до края на 2008

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 21 Дек 2007, 18:13

Горе-долу разумна цена :roll:
Но чак пък 300 :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 21 Дек 2007, 21:16

Хората и по телевизията си го казаха - най-скъп град в България за 2007г. е ВАРНА :!: Не София, тука има апартаменти по 2500 евро/кв.м. и нагоре. Друг пример, водата в София на кубик е 3 пъти по-малко от водата в Добрич! Държа да отбележа, че не заемам никаква позиция относно спора Провинция-Столица, но черното си е черно и бялото-бяло. И докато тук и навсякъде се водят спорове ала Провинция-Столица, ще има разединение, не обединение. И нещата ще си продължават както и досега. Ще има 300 и кусур ГО, на хората ще им се увеличават парите с Х, инфлацията ще яде 2Х от доходите, а Европейците ще кярят от баламурници като нас. Сега сме щели да внасяме ток, не защото нямаме производство, въпреки, че пуснаха кепенците на Аец-а, а защото вносната енергия е по-евтина. Цялата простотия идва от онези 240 говеда и още 5 пати по толкова, които задкулисно продадоха и продават България. А те го правят, защото ние сме ги наместили на местата им и си траем. Затворен кръг, и пак виновни сме си самите НИЕ! Но сме заети със спорове софиянци това, пък в провинцията онова. И извън София има, макар и по-малко и по-трудно работни места, където се вземат добри пари. Но наистина на малко места! Аз съм роден в Добрич, от 5г. и половина съм във Варна. Мама и тати никога, повтарям никога не са ми давали кълка, рамо или каквото и да е, а обратното, а имам и по-малка сестра. Майка ми в Добрич - счетоводител по образование - работи в шивашка фирма за 280лв. На 24 съм, завършвам тази година, последните 2г. студентстване ги изкарах съвместно с бачкане на 2 места. От 2г. спя по макс. 6 часа на денонощие. Да, отдавна 2000лв. не ги харесвам, но си скъсвам гъза от работа. Плащал съм и 300 евро за една мизерна гарсониера. Така че, не мисля, че в София е най-скъпо, както не мисля, и че само там се вземат добри пари, просто има повече шансове. Всеки си има житейската история, мисля, че има много умни и можещи хора, които все още не са си били камшика навън. Трябва само да сме единни, но уви...

п.с.: днес ГО в ДЗИ за автомобил до 1800к.с., важаща за ЕС 138лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 21 Дек 2007, 21:31

ебати якото!!!!!!!

ще понамалее трафика ми се струва

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 21 Дек 2007, 21:41

t0sh написа:ебати якото!!!!!!!

ще намалее, сумати народ се изнесе зад граница :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 21 Дек 2007, 22:21

Enslaving_Lecher написа:
t0sh написа:ебати якото!!!!!!!

ще намалее, сумати народ се изнесе зад граница :confused:

Тва па е още по-хубаво :D
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 21 Дек 2007, 22:29

sieg написа: тая есен нарочно 2-3 седмици ходих с градски транспорт навсякъде, щото просто немах нерви да се бутам в задръстванията.

В бъдеще, все повече хора ще ползват градския транспорт ;) щото просто няма начин в тия задръствания :D

Предишна

Назад към Извън Темата