честито 300 лв гражданска до края на 2008
Модератор: Общи модератори
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Хората и по телевизията си го казаха - най-скъп град в България за 2007г. е ВАРНА
Не София, тука има апартаменти по 2500 евро/кв.м. и нагоре. Друг пример, водата в София на кубик е 3 пъти по-малко от водата в Добрич! Държа да отбележа, че не заемам никаква позиция относно спора Провинция-Столица, но черното си е черно и бялото-бяло. И докато тук и навсякъде се водят спорове ала Провинция-Столица, ще има разединение, не обединение. И нещата ще си продължават както и досега. Ще има 300 и кусур ГО, на хората ще им се увеличават парите с Х, инфлацията ще яде 2Х от доходите, а Европейците ще кярят от баламурници като нас. Сега сме щели да внасяме ток, не защото нямаме производство, въпреки, че пуснаха кепенците на Аец-а, а защото вносната енергия е по-евтина. Цялата простотия идва от онези 240 говеда и още 5 пати по толкова, които задкулисно продадоха и продават България. А те го правят, защото ние сме ги наместили на местата им и си траем. Затворен кръг, и пак виновни сме си самите НИЕ! Но сме заети със спорове софиянци това, пък в провинцията онова. И извън София има, макар и по-малко и по-трудно работни места, където се вземат добри пари. Но наистина на малко места! Аз съм роден в Добрич, от 5г. и половина съм във Варна. Мама и тати никога, повтарям никога не са ми давали кълка, рамо или каквото и да е, а обратното, а имам и по-малка сестра. Майка ми в Добрич - счетоводител по образование - работи в шивашка фирма за 280лв. На 24 съм, завършвам тази година, последните 2г. студентстване ги изкарах съвместно с бачкане на 2 места. От 2г. спя по макс. 6 часа на денонощие. Да, отдавна 2000лв. не ги харесвам, но си скъсвам гъза от работа. Плащал съм и 300 евро за една мизерна гарсониера. Така че, не мисля, че в София е най-скъпо, както не мисля, и че само там се вземат добри пари, просто има повече шансове. Всеки си има житейската история, мисля, че има много умни и можещи хора, които все още не са си били камшика навън. Трябва само да сме единни, но уви...
п.с.: днес ГО в ДЗИ за автомобил до 1800к.с., важаща за ЕС 138лв.

п.с.: днес ГО в ДЗИ за автомобил до 1800к.с., важаща за ЕС 138лв.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
ще намалее, сумати народ се изнесе зад границаt0sh написа:ебати якото!!!!!!!
ще понамалее трафика ми се струва