Моля ви за помощ
Модератор: Общи модератори
Penchev написа:mariovj, не мога да си обясня това което се е случило по никакъв начин,само може би от факта ,че наистина имаше много хора,които дойдоха за пръв път ,пишат тук във форума,но никога не са присъствали на сбиркаДиректно при мен дойдоха точно 5 души по различно време един от друг с изключение на една двойка момиче и момче (за съжаление не мога да се сетя за никовете им
), и докато ме питаха "Ти си Пенчев ,нали?" и потвърдя те вече ми подаваха паричките за което им благодаря
![]()
Според мен в личните галерии освен коли всеки трябва да си сложи и снимка-ясна, в анфас за да имаме представа ,кой е човека от другата страна.Ето ,че рано или късно се събираме по поводи,така е много лесноАз имам доста снимки в галерията,може би оттам хората идваха директно и заговаряха с мен ... Както и да е,важното е ,че Сони се включва активно и покрива тези потребители ,които не могат да отидат до банката,нито да дойдат на среща
![]()
Вероятно МадПетьо ще бъде изписан сряда-четвъртък.Тогава е и крайният срок за събиране на необходимата сума :idea:
п.с. Днес получих много прилично дарение от един страхотен човек ,от тук ...В най-лошия случай ако не достигнат пари ,той обеща да покрие всичко до край
Въз основа на многобройните разговори днес с хора от цялата страна си мисля ,че всичко трябва да приключи до два дни , невероятен екип сме
![]()
Георги Пенчев
Наистина сме много добър екип, сега беше за не много приятен повод, но и попринцип не се цепим при трудности (поне от това което съм чел в форума, не съм присъствал на много збирки) и се събираме за добрата кауза.
Аз разпознах колегата "///MapTo" по колата и от снимките на бала му, той ми каза че трябва да говоря с колегата "Penchev" и влезна с нас и ни го посочи на мен и на приятелката ми, за което му благодаря, жалко само че дадох доста ниска сума за момчето

Много се радвам, че се запознах с много хора и всички са свестни и отзивчиви, на колегата Росен Коларов (дано не збърках името) му благодаря, че не му писна цяла вечер да вози хората на невероятната бяла красавица, надявам се вече да имам време и да идвам при вас колеги на збирките по често и за по хубави поводи

- Nickolay Lazarov
- Потребител
-
- Кара: E34 520I
Здравейте. Аз нямам много мнения във форума нито познавам човека, но все пак това е нещо сериозно и мосля че всеки от този форум трябва да се включи с колкото може и без притеснение, че има възможност да даде само 3, 5, или 10лв защото всяко едно такова притеснение е загуба на тези пари, а точно от тях сметката си нараства и човека ще се оправи!!! Съжалявам че днес разбрах за случката и се надявам в понеделник да не е късно да преведа пари защото не съм сигурен, че в Панагюра банките работят в неделя, но все пак утре ще ида да проверя и да внеса евентуално. УСПЕХ и скорошно оздравяване на момчето!!!
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
- Мечтае да кара: E38
Приходящ съм във форума (член съм на клуб Пежо България), но ще помогна на колегата още в понеделник с 50-100 лв. Не мога да си позволя повече, но ще са от сърце. Пожелавам на момчето бързо оздравяване и от случката да останат само лошите спомени.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
и аз при първа възможност ще се включа,само да врътна нещо да изкарам някой лев че 10-15 лева ме е срам да дам. 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
тази вечер се събрахме и кой кото може даде за подпомагане на колегата
утре един от русенските бмв фенове ще прескочи до банката за да преведе сабраното от таз вечер
и пожелания за по бързо възстоновяване и забравяне на лошата случка
утре един от русенските бмв фенове ще прескочи до банката за да преведе сабраното от таз вечер
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
nesko написа:тази вечер се събрахме и кой кото може даде за подпомагане на колегата
няма да е утре а във вторник понеже колеги намиращи се извън града днес изявиха желание да помогнат и ще ги изчакам до утре...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
VesoPesaW123 написа:и аз при първа възможност ще се включа,само да врътна нещо да изкарам някой лев че 10-15 лева ме е срам да дам.
колега нема срам ... и 1 лев е помощ, не се "срамувай"

Всичко е плюс, а без тях

- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
лека сума и от мен!
няква информация за състоянието на момчето има ли?
няква информация за състоянието на момчето има ли?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
6te ima li nqkoi na liniq na sbirkata v Drujba da dam ili drugi den sutrinta da mina do bankata
ps - pak sry za latincata kato se vurna 6te si gi editna

ps - pak sry za latincata kato se vurna 6te si gi editna

Tux0 Ca !