Моля ви за помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от member313 » 17 Ное 2007, 14:38

Какво става не събрахме ли парите, дайте инфо ако трябва да се включим пак докато не е късно :)

П.С. всички офиси на "прокредит" си бачкат днес!

Аватар

Мнение от Mihmor » 17 Ное 2007, 16:54

Penchev написа:mariovj, не мога да си обясня това което се е случило по никакъв начин,само може би от факта ,че наистина имаше много хора,които дойдоха за пръв път ,пишат тук във форума,но никога не са присъствали на сбирка :roll: Директно при мен дойдоха точно 5 души по различно време един от друг с изключение на една двойка момиче и момче (за съжаление не мога да се сетя за никовете им :uups: ), и докато ме питаха "Ти си Пенчев ,нали?" и потвърдя те вече ми подаваха паричките за което им благодаря :bowdown:

Според мен в личните галерии освен коли всеки трябва да си сложи и снимка-ясна, в анфас за да имаме представа ,кой е човека от другата страна.Ето ,че рано или късно се събираме по поводи,така е много лесно :) Аз имам доста снимки в галерията,може би оттам хората идваха директно и заговаряха с мен ... Както и да е,важното е ,че Сони се включва активно и покрива тези потребители ,които не могат да отидат до банката,нито да дойдат на среща :yes:

Вероятно МадПетьо ще бъде изписан сряда-четвъртък.Тогава е и крайният срок за събиране на необходимата сума :idea:

п.с. Днес получих много прилично дарение от един страхотен човек ,от тук ... :D В най-лошия случай ако не достигнат пари ,той обеща да покрие всичко до край :angel: Въз основа на многобройните разговори днес с хора от цялата страна си мисля ,че всичко трябва да приключи до два дни , невероятен екип сме :wave:

Георги Пенчев

Наистина сме много добър екип, сега беше за не много приятен повод, но и попринцип не се цепим при трудности (поне от това което съм чел в форума, не съм присъствал на много збирки) и се събираме за добрата кауза.
Аз разпознах колегата "///MapTo" по колата и от снимките на бала му, той ми каза че трябва да говоря с колегата "Penchev" и влезна с нас и ни го посочи на мен и на приятелката ми, за което му благодаря, жалко само че дадох доста ниска сума за момчето :uups: , но все пак се надявам да съм помогнал и той да се оправи.
Много се радвам, че се запознах с много хора и всички са свестни и отзивчиви, на колегата Росен Коларов (дано не збърках името) му благодаря, че не му писна цяла вечер да вози хората на невероятната бяла красавица, надявам се вече да имам време и да идвам при вас колеги на збирките по често и за по хубави поводи ;)

Потребител
Аватар
Кара: E34 520I

Мнение от Nickolay Lazarov » 17 Ное 2007, 22:20

Здравейте. Аз нямам много мнения във форума нито познавам човека, но все пак това е нещо сериозно и мосля че всеки от този форум трябва да се включи с колкото може и без притеснение, че има възможност да даде само 3, 5, или 10лв защото всяко едно такова притеснение е загуба на тези пари, а точно от тях сметката си нараства и човека ще се оправи!!! Съжалявам че днес разбрах за случката и се надявам в понеделник да не е късно да преведа пари защото не съм сигурен, че в Панагюра банките работят в неделя, но все пак утре ще ида да проверя и да внеса евентуално. УСПЕХ и скорошно оздравяване на момчето!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
Мечтае да кара: E38

Мнение от Misho 605 SVti » 17 Ное 2007, 22:23

Приходящ съм във форума (член съм на клуб Пежо България), но ще помогна на колегата още в понеделник с 50-100 лв. Не мога да си позволя повече, но ще са от сърце. Пожелавам на момчето бързо оздравяване и от случката да останат само лошите спомени.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Ное 2007, 18:38

и аз при първа възможност ще се включа,само да врътна нещо да изкарам някой лев че 10-15 лева ме е срам да дам. :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 18 Ное 2007, 21:59

утре ще има помощ и от Враца :!:
и дано Пецата да се оправи :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 18 Ное 2007, 22:36

тази вечер се събрахме и кой кото може даде за подпомагане на колегата
утре един от русенските бмв фенове ще прескочи до банката за да преведе сабраното от таз вечер
и пожелания за по бързо възстоновяване и забравяне на лошата случка
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Ное 2007, 23:17

nesko написа:тази вечер се събрахме и кой кото може даде за подпомагане на колегата
утре един от русенските бмв фенове ще прескочи до банката за да преведе сабраното от таз вечер
и пожелания за по бързо възстоновяване и забравяне на лошата случка

няма да е утре а във вторник понеже колеги намиращи се извън града днес изявиха желание да помогнат и ще ги изчакам до утре...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 19 Ное 2007, 0:58

VesoPesaW123 написа:и аз при първа възможност ще се включа,само да врътна нещо да изкарам някой лев че 10-15 лева ме е срам да дам. :uups:

колега нема срам ... и 1 лев е помощ, не се "срамувай" ;) действай това си е сума ... всеки колкото може, няма 1, 3 ,7 16 , 19 , 24.77 лв.
Всичко е плюс, а без тях ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual

Мнение от savo_ » 19 Ное 2007, 15:28

Колко още остана да се събират, да се напънеме още малко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mariovj » 19 Ное 2007, 15:35

MadVanio написа:

19.11.2007
п.с.До момента сме събрали 5300 лв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Ное 2007, 17:56

лека сума и от мен!
няква информация за състоянието на момчето има ли?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 19 Ное 2007, 18:25

Готово, и аз пуснах днес, дано всичко завърши добре :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 19 Ное 2007, 19:20

И от мен имате превод днес. ;)
Няма грозни жени, има трезви мъже!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 19 Ное 2007, 19:40

6te ima li nqkoi na liniq na sbirkata v Drujba da dam ili drugi den sutrinta da mina do bankata :roll:

ps - pak sry za latincata kato se vurna 6te si gi editna :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата