Лукойл с рекордно повишение в цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Space написа:eraziel написа:Aко имаше такива, които да правят нещо, България нямаше да бъде тоя кенеф, който представлява в момента ...
Ти пък що си мислиш, че е толкова лесно да се направи нещо?
Не е лесно да се направи нещо.
Лесно е да не се прави нищо.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
вапреки голямото ми желание май само с тва ще си остана.още в на4алото ви казах 4е ако някой не земе сериозни мерки и да организира нещо нищо няма да се полу4и и само хабиме клавиатурите.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: ..
Ко значи "аз ше направа ама някой да се заеме"?bavareca_86 написа:вапреки голямото ми желание май само с тва ще си остана.още в на4алото ви казах 4е ако някой не земе сериозни мерки и да организира нещо нищо няма да се полу4и и само хабиме клавиатурите.
Някой да свърши цялата работа, пък другите да следват стадото ли?
Технологията е мнооого проста.
Обявяваме ден.
И всеки поема по нещо. Един ще даде опорните точки, причината по която искаме намалението и какво точно намаление искаме, друг ще пръска писма по форумите, трети ще пише до медиите, четвърти до Лукойл.
Само че преди да се направи каквото и да е, трябва да имаме яснота поне колко хора участват, за да ни се обърне внимание. Никой няма да се излъже да направи каквото и да е заради моето
Като гледам тук, повечето, дето вдигаха глас, като стана въпрос за протест и участие, взеха да събират пари да палят БМВ-та.
Хитро. А защо не запалят и знамето на ОПЕК ?
...............
Пускам темата. Искам да видя колко хора ще участват и с какво.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
D3BEP написа:Ко значи "аз ше направа ама някой да се заеме"?Някой да свърши цялата работа, пък другите да следват стадото ли?bavareca_86 написа:вапреки голямото ми желание май само с тва ще си остана.още в на4алото ви казах 4е ако някой не земе сериозни мерки и да организира нещо нищо няма да се полу4и и само хабиме клавиатурите.
Технологията е мнооого проста.
Обявяваме ден.
И всеки поема по нещо. Един ще даде опорните точки, причината по която искаме намалението и какво точно намаление искаме, друг ще пръска писма по форумите, трети ще пише до медиите, четвърти до Лукойл.
Само че преди да се направи каквото и да е, трябва да имаме яснота поне колко хора участват, за да ни се обърне внимание. Никой няма да се излъже да направи каквото и да е заради моето
Като гледам тук, повечето, дето вдигаха глас, като стана въпрос за протест и участие, взеха да събират пари да палят БМВ-та.
Хитро. А защо не запалят и знамето на ОПЕК ?
...............
Пускам темата. Искам да видя колко хора ще участват и с какво.
тва пък каде го написах
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
добре тогава ушким казахме в 4етвъртък на еко да се срещнем и да видим какво прайме.
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
bavareca_86 написа:добре тогава ушким казахме в 4етвъртък на еко да се срещнем и да видим какво прайме.
аз съм там нека да направим една среща на еко и да земем някакво решение по въпроса даите да поканим и модераторите и те да се присъединят
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
тъй тъй,по-скъпи горива=по-ниски скопости. 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Във всяка нормална държава всички енергийни ресурси (вкл. горивата) са държавна политика и то не защото държавата е я грижа колко плаща Иван и Драган да си кара BMW-то а защото това е определящо за индустрия, селско стопанство, транспорт и т.н. Защото държавата ще спечели много повече от развита икономика и голямо производство и потребление (от много места) от колкото от данъците на един монополист (в случая Лукойл)
Тук обаче държавата (разбирай депутатите) е в пълно безхаберие и всеки си прави каквото си и ска с народа - е защо една мощна фирма като Лукойл да е по-назад?
Това не значи да си седим и да чакаме някой да ни "оправи" ама не го виждам просто как ще се получи
Дано не съм голям песимист.
А иначе за съжаление Българина си е такъв:
Ако кажат утре всички да се явят на площада, че ще ни бесят той няма да се защитава а ще пита въжето ние ли да си го носим или ще ни го дадат на място
Тук обаче държавата (разбирай депутатите) е в пълно безхаберие и всеки си прави каквото си и ска с народа - е защо една мощна фирма като Лукойл да е по-назад?
Това не значи да си седим и да чакаме някой да ни "оправи" ама не го виждам просто как ще се получи

А иначе за съжаление Българина си е такъв:
Ако кажат утре всички да се явят на площада, че ще ни бесят той няма да се защитава а ще пита въжето ние ли да си го носим или ще ни го дадат на място