Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...
Модератор: Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
В Ботевград ако са те приели първата специялност и не я запишеш не участваш на второ класиране и би трябвало и в УНСС да е така
А тоя сайта на УНСС са го блокирали не мога да си видя оценката

А тоя сайта на УНСС са го блокирали не мога да си видя оценката

Tux0 Ca !

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
WilliamsF1Team написа:Mixi написа:а на мен не ми е ясно как седи въпроса с класирането... каква е схемата
тия които са приети на първо класиране и не искат да записват спецялноста в която са приети чакат второ класиране.. а пази ли им се мястото от първо класиране.. и изобщо не видях някъде из сайтовете тая схема да е обяснена като хората
Ммммм и на мен не ми е много ясно... Би трябвало да се запазват... Иначе ще е риск да чакаш второто класиране...
еда ама ако ти го запазват значи заемаш 2 места на 2ро класиране.. сещаш ли се
веднъж ти го пазат от първо
и втори път ти кандидатстваш за друго място на 2-ро класиране
.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Погледнато от тая страна си права... Трябва да се проучи това, защото май на никой не му е ясно...
Адаш не се притеснявай, сега всички проверяват колко са изкарали. Пробвай утре като станеш...
Адаш не се притеснявай, сега всички проверяват колко са изкарали. Пробвай утре като станеш...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Марто Уилямс-нищо лично бате,но смятам,че на 18,колкото и да сме видели още нищо не знаем
Затова не е редно да казваш неща от рода имам много акъл,по-напред съм и т.н.Особенно на хора сблъсквали се многократно с живота да го казваш.След 5-10 години като сме на 20-30 тогава може да правим равносметка за живота ни.
А с кандидатстването ни е много интересно.Аз в НБУ имам 64 точки и влизам без проблем в най-хубавите специалности.Кофтито е,че утре ми е изпита за УНСС
и първо класиране е до 10 Август,а записването в НБУ е до 10-ти.Трябва да дам в НБУ 1000 лева и ако ме приемат на 2-ро примерно в УНСС и горя с тея кинти.Много тъпа работа
Затова утре стискаите палци 

А с кандидатстването ни е много интересно.Аз в НБУ имам 64 точки и влизам без проблем в най-хубавите специалности.Кофтито е,че утре ми е изпита за УНСС

ТДС - Турбо Див Селянин
Bavarishe написа:Марто Уилямс-нищо лично бате,но смятам,че на 18,колкото и да сме видели още нищо не знаемЗатова не е редно да казваш неща от рода имам много акъл,по-напред съм и т.н.Особенно на хора сблъсквали се многократно с живота да го казваш.След 5-10 години като сме на 20-30 тогава може да правим равносметка за живота ни.
А с кандидатстването ни е много интересно.Аз в НБУ имам 64 точки и влизам без проблем в най-хубавите специалности.Кофтито е,че утре ми е изпита за УНССи първо класиране е до 10 Август,а записването в НБУ е до 10-ти.Трябва да дам в НБУ 1000 лева и ако ме приемат на 2-ро примерно в УНСС и горя с тея кинти.Много тъпа работа
Затова утре стискаите палци
сигурен ли си че трябва да си платиш таксата преди да е из;язло и 2ро класиране в нбу?провери пак

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
и аз съм на история утре
pesho а ти случайно да ходеше на курсовете на УНСС,които бяха,защото тази е34ка ми е много познат.Като ходех на курс я гледах там паркирана и стикери имаше

pesho а ти случайно да ходеше на курсовете на УНСС,които бяха,защото тази е34ка ми е много познат.Като ходех на курс я гледах там паркирана и стикери имаше

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Mixi написа:WilliamsF1Team написа:Mixi написа:а на мен не ми е ясно как седи въпроса с класирането... каква е схемата
тия които са приети на първо класиране и не искат да записват спецялноста в която са приети чакат второ класиране.. а пази ли им се мястото от първо класиране.. и изобщо не видях някъде из сайтовете тая схема да е обяснена като хората
Ммммм и на мен не ми е много ясно... Би трябвало да се запазват... Иначе ще е риск да чакаш второто класиране...
еда ама ако ти го запазват значи заемаш 2 места на 2ро класиране.. сещаш ли се
веднъж ти го пазат от първо
и втори път ти кандидатстваш за друго място на 2-ро класиране
Трябва да се подаде молба за прекласиране и да си платиш таксата май нещо такова беше.

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

кха-кха-кха
сори, ма не изчетох повечето постове... само искам уееко да се изкажа като "кандидат-студент"... реших в ботевградския да кандидатствам, щот най-много ми харесваше... та реших, че няколко дни няма да се пие и се явих на предпоследния изпит на 7ми Юли (събота) Тооп тест + тест по англииски език.
Исках да уча задочно, за да мога да работя все пак (УНСС нямат задочно) и специалностите бяха хубави, таксите за сместрите също.. та хареса ми универистета. Тук трябва да благодаря на един пич от този форум - dqvola666, че ми даде информация за университета.
та, явих се на изпитите.. бях убеден, че няма да ги взема (поне тоопа) понеже не бях учил грам...
ето ми резултатите
та, на 1во класиране не ме приеха.... чаках си второ класиране до тая вечер, когато видях, че е излезнало..............
е, имам един въпрос... как очаквате хора дет не са били приети на 1во класиране, да бъдат приети на 2ро, при положение, че глупаците от университета са качили бала.... ебахти пичовете неам думи...как става тоя номер, да ти е такъв бала, че на 1во класиране да те приемат, ама да не ти стигне за 2ро....
чесно казано ме боли фара, ама целата врътка е смешна.... особено е тоя текст в сайта на МВБУ -
Прощавайте мосю Ректор, може ли ми напраите един минет... пари за да влезна нема да Ви дам... щот явно тва искате... Миналата година ги пускаха хората с по-ниски и от моите оценки, а ся такива с дипломи 5,72 (кат мен) и 3,50 на тооп и 4,00 (е те тва не знам как стана... сички дет бехме на изпита 10тина приятели имаме 4ки... ебах мааму) на англиския не ги щете....
ахагахаха,абе как може и бала за задочниците да е по-висок от тия дет са редовно пхаахахаха
леле неам думи, каде отидох... хахаха тез пичове не занят ко е университет... аз тва другаде не съм го виждал в бг уни-та.
успех на "колегите"
пс - в понеделник ше влезна в офиса на МВБУ в студ. град с един бус
апропо, аз че учим у Наадин ръждо-преобразуване и реставрация на гнили руски автомобили... заеби ебах държавата...
бат sonny ко може да напишеш някой ред за датския... къде е що е.. нещо сайтче... ако има изпит (щом е тооп) да ти ставам колега
аре, че се замислям вече, ако не ме приемат студент дали да не хода в сащ..........

сори, ма не изчетох повечето постове... само искам уееко да се изкажа като "кандидат-студент"... реших в ботевградския да кандидатствам, щот най-много ми харесваше... та реших, че няколко дни няма да се пие и се явих на предпоследния изпит на 7ми Юли (събота) Тооп тест + тест по англииски език.
Исках да уча задочно, за да мога да работя все пак (УНСС нямат задочно) и специалностите бяха хубави, таксите за сместрите също.. та хареса ми универистета. Тук трябва да благодаря на един пич от този форум - dqvola666, че ми даде информация за университета.
та, явих се на изпитите.. бях убеден, че няма да ги взема (поне тоопа) понеже не бях учил грам...
ето ми резултатите
- Код: Избери целия код
Данни за изпит ТООП
Дата на провеждане: 07 Юли 2007 г. Оценка: Добър 3.50
Данни за изпит Английски език
Дата на провеждане: 07 Юли 2007 г. Оценка: Добър 4.00
Избрани специалности
РЕД СПЕЦИАЛНОСТ ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ БАЛ
1 Туризъм задочно 22.50
2 Международни икономически отношения задочно 21.75
3 Бизнесадминистрация задочно 17.75
4 Счетоводство и контрол задочно 17.75
та, на 1во класиране не ме приеха.... чаках си второ класиране до тая вечер, когато видях, че е излезнало..............

е, имам един въпрос... как очаквате хора дет не са били приети на 1во класиране, да бъдат приети на 2ро, при положение, че глупаците от университета са качили бала.... ебахти пичовете неам думи...как става тоя номер, да ти е такъв бала, че на 1во класиране да те приемат, ама да не ти стигне за 2ро....
чесно казано ме боли фара, ама целата врътка е смешна.... особено е тоя текст в сайта на МВБУ -
- Код: Избери целия код
При наличие на свободни места след второто класиране Ректорът може да обяви трето класиране по друг ред.
Прощавайте мосю Ректор, може ли ми напраите един минет... пари за да влезна нема да Ви дам... щот явно тва искате... Миналата година ги пускаха хората с по-ниски и от моите оценки, а ся такива с дипломи 5,72 (кат мен) и 3,50 на тооп и 4,00 (е те тва не знам как стана... сички дет бехме на изпита 10тина приятели имаме 4ки... ебах мааму) на англиския не ги щете....
ахагахаха,абе как може и бала за задочниците да е по-висок от тия дет са редовно пхаахахаха

успех на "колегите"
пс - в понеделник ше влезна в офиса на МВБУ в студ. град с един бус

апропо, аз че учим у Наадин ръждо-преобразуване и реставрация на гнили руски автомобили... заеби ебах държавата...
бат sonny ко може да напишеш някой ред за датския... къде е що е.. нещо сайтче... ако има изпит (щом е тооп) да ти ставам колега

аре, че се замислям вече, ако не ме приемат студент дали да не хода в сащ..........

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bavarishe написа:Марто Уилямс-нищо лично бате,но смятам,че на 18,колкото и да сме видели още нищо не знаемЗатова не е редно да казваш неща от рода имам много акъл,по-напред съм и т.н.Особенно на хора сблъсквали се многократно с живота да го казваш.След 5-10 години като сме на 20-30 тогава може да правим равносметка за живота ни.
Не бе, бате, разберете... Никъде не казвам, че съм повече от вас. Там е проблема, че не ме разбирате...Или може би не се изразявам правилно... Абсолютно съм съгласен, че още много неща имат да ми минат през главата и не казвам, че съм застрахован от нещо...Даже като се замисля и на 30 ще ни е рано...
Успех на всички кандидат-студенти...

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Vendetta за бала,че нa задочното е по-висок,просто кандидатите за задочно явно са повече
А бала на 2ро класиране е паднал понеже тези,които са ги приели на 1во класиране и не са се записали си губят местата и така и самият бал пада

А бала на 2ро класиране е паднал понеже тези,които са ги приели на 1во класиране и не са се записали си губят местата и така и самият бал пада

Tux0 Ca !

SpUd3r написа:Vendetta за бала,че нa задочното е по-висок,просто кандидатите за задочно явно са повече![]()
баце, ок... логично е бала да падне, ама в случая в завишен

Как според теб, ако не са те приели на 1во класиране на по-нисък бал, ще те приемат на 2ро класиране при положение, че тогава бала вече е по-висок....
моля обяснете ми, явно аз съм малоумен, НО бала не падна, а се вдигна...

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!