Въпроси за секса, простотията и още нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 06 Май 2007, 12:02

BlackAdder написа:...

Амин :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Май 2007, 12:04

И кажи сега... Ти твърдиш, че жените ни превъзхождат с това, че раждат пък ние не превъзхождаме тях с нищо, така ли... :?: :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sweet_Lady » 06 Май 2007, 12:08

WilliamsF1Team написа:

И кажи сега... Ти твърдиш, че жените ни превъзхождат с това, че раждат пък ние не превъзхождаме тях с нищо, така ли... :?: :roll:

Ама, ти така..... гледам, че много държиш да превъзхождаш с нещо жените. Навежда ме на една мисъл....., че избиваш някое комплексче или греша? А?
Изображение
***НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР***

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Май 2007, 12:11

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Преглееееддддддддддд
Последна промяна zAcK на 06 Май 2007, 12:12, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Май 2007, 12:11

Това е твое мнение и аз не го успорвам. Щом така е излезнало в твоите очи, аз не мога да го променя. Не знаех, че хора които защитават позицията си са комплексари, но не искам да говоря какъв съм. Щом си мислиш, че съм комплексар, нека за теб бъда такъв... :idea: ;)
Последна промяна WilliamsF1Team на 06 Май 2007, 12:19, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sweet_Lady » 06 Май 2007, 12:15

WilliamsF1Team написа:Това е твое мнение и аз не го успорвам. Щом така е излезнало в твоите очи, аз не мога да го променя. Не знаех, че хора които защитават позицията си са комплексари, но не искам да говоря какъв съм. Щом си мислиш, че съм комплексар, нека за теб бъда такъв... :idea: ;) http://www.vixen-toys.com/download/sex-game-3.801.zip :)

Супер. Защо повече мъже не са като теб? :mhihi:
Изображение
***НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР***

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Май 2007, 12:20

Е едва ли ще тръгна да те убеждавам какъв съм, та ти дори не ме познаваш... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 06 Май 2007, 12:21

WilliamsF1Team написа:

Абе в общи линии изказах мението ми,че е глупаво да се делят хората на мъже и жени и че тва е работа за мъж пък онова за жена.Всичко си е субективно опиращо до лични качества и възможности без да се дистанцират половете. Единствената разлика е,че колкото и да се напъваш никога няма да родиш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Май 2007, 12:22

BlackAdder написа:
WilliamsF1Team написа:

Абе в общи линии изказах мението ми,че е глупаво да се делят хората на мъже и жени и че тва е работа за мъж пък онова за жена.Всичко си е субективно опиращо до лични качества и възможности без да се дистанцират половете. Единствената разлика е,че колкото и да се напъваш никога няма да родиш :mhihi:

Да, но аз не мисля, че ни превъзхождат с това... ;)

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 06 Май 2007, 12:27

WilliamsF1Team

Ти много навътре май се взел нещата и прекалено много се вживяваш :lol: Поеми дълбоко въздух и дишай спокойно ;)

Решил си, че заповядвам на модераторите да заключват иначе ТЪПАТА тема, ми хубаво не ми се спори.

Не съм обидил никой. Това е моето мнение и ако не ти хареса ще ти повторя отново да не го четеш. А щом смяташ разсъжденията ми за глупави просто ги подмини. Никой не те е вързал да ги четеш нали така?

Значи какво се получава. Ако не ми изнасят твоите мнения да ги подминавам (повярвай ми много начесто го правя, когато видя дадено твое мнение из форума), но когато не ти изнася мнението на някой друг, започваш някакви ожесточени спорове, ОБИЖДАШ (пак повтарям), но така няма никога да излезеш прав.

Би ли ми издала един речник, в който да пише какво означава всяка твоя дума и всеки твой израз. Говори ми точно ясно и категорично както правя аз. Или е по-лесно да кажеш нещо и после да го преиначиш по три различни начина?

Смятам, че съм го написала точно и ясно, а това, че ти не можеш да схащаш не е мой проблем и молбата за речника се отхвърля.

И какво ще правиш. Май само ще се цапаш без да вършиш никаква сериозна работа. Разбери, че не си способна да ги правиш тея неща!!!

Виж какво Мартине.... Ти не можеш да определяш, че и да твърдиш, че даден човек не може да прави едно или друго нещо. Първо има много способн жени, които вършат прекрасно и мъжка работа, но има и жени, които чакат не мъжете си за всичко.
Има много способни мъже, но има и мъже, които не могат да завият и 1 крушка.

Явно си затваряш очите за да не виждаш истината, но това си е лично твой проблем. Тебе ако те накарам да мъкнеш цял ден щайги няма да знаеш на кой свят си вечерта...

Брей тва сериозно ли? Ами я си представи, че съм го работила?А! Ти какво си мислиш бре млади момко, че като си заобиколен само от лигли и неспособни девойки, ще ми твърдиш, че и другите сме такива. Пак ти казвам много СМЕЛИ РАЗСЪЖДЕНИЯ ПРАВИШ и МНОГО ОСТРО ПИШЕШ, даже и ми налагаш, че съм неспособна на това или онова. МИ НЕ СИ ПРАВ БЕ ДЕТЕ! КАЗАХ ТИ, ЧЕ ТИ Е КОФТИ ЗАЩИТАТА!

А аз къде съм казал, че съм по умен от всички...???

Ми отстрани така изглежда бе човек. Опитваш да си налагаш мненията на всички. Виж си постовете и ще разбереш. Ако някой не е съгласен с мнението започват едни дълги спорове, както правим в момента.
Много хора те имат за дървен философ, включително и аз от снощи.

Това са си мои разбирания. Аз си защитавам позицията. За това се и аргументирам, защото знам че ще се появи някоя "принцеса" като тебе и ще започне да "лае''. А що се отнася до това дали ти заповядвам ще си замълча. Ще ти кажа че обикновено такива въпроси задават ограничени хора с липса на всякакъв интелект.

Хубаво бе човек всеки си има разбирания и си държи ня тах, но ти кзвам, че макар и да се аргуменрираш, не си прав, защото хора има много всякакви и ти не можеш да казваш кой какъв е и на какво е способен.
Незнаех, че когато задаваш въпрос, те прави човек без всякакъв интелект. :lol: Марто, слез на земята моля те. Повтарям ти да не се изтъкваш и да не определяш интелекта на хората Не си стигнал на такова ниво, че да правиш оценки. ;)

Тук вече наистина си проличава колко всъщност е умна "Умната кака с черпака". Сега не искам да слизам на твоето ниво и няма да ти отговоря с псувни както очакваш иначе знаеш ли колко хубаво мога да псувам? Това изказване и то от момиче/жена простооооо....не знам. Замисли се ти ако дъщеря ти каже на някой на улицата да си завре нещо отзад. Ммммм доста хубаво нали?

ХАХАХАХХА голям моралист излезе бре. Хайде стига моля те, не на мен тия. :lol: И какво общо има сивото ми вещество с това изречение. Бе, ти добре ли си изобщо?

Я пък ти. Защо ти въздействат така моите постове? Аз не искам да ти махнат ранга. Щом така са решили, тяхна воля. Просто споменах няколко пъти ранга ти, но никъде не казах да ти го махнат...

Ми нека да го махнат, защото ей такива мили и добри деца като теб с разсъждениата на набор '88 по ще им приляга. Аз лично ще напиша молба до администратора да ти сложи моя ранг под твоя аватар. За теб аз не го оправдавам, значи на теб ще ти пасне идеално ;)

И сега по темата...
Мартине, преди да тръгнеш да философстваш отново, да се аргументираш, да обиждаш и т.н. ПАРАЗИТИ ИМА И ПРИ ДВАТА ПОЛА. ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ЗАВИСИМИ ЕДНИ ОТ ДРУГИ, НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОЛА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОСОБНОСТТА НА ДАДЕН ЧОВЕК.

АКО НЕ ТИ ИЗНАСЯ ПОСТА МИ И АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН С НЕГО ПРОСТО ГО ПОДМИНИ. МОЖЕ ДА СПОРИМЕ ТАКА ДО БЕЗКРАЙНОСТ, НО НИКОГА НЯМА ДА РАЗСЪЖДАВАМ КАТО ТЕБ И ПО ТАЗИ ТЕМА СПИРАМ ДА ОТГОВАРЯМ НА ПОСТОВЕТЕ ТИ.

Айде със здраве :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 06 Май 2007, 12:30

WilliamsF1Team написа: Да, но аз не мисля, че ни превъзхождат с това... ;)
Това си е до гледна точка, ама ако приемеш,че една определена жена има абсолютно същите качества като тебе и прави всичко едно към едно с тебе, това че може да ражда и дава приемущество (един вид превъзходство) и ти с нищо не можеш да промениш нещата ;)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Май 2007, 12:31

Тази тема не я бях поглеждал,но като "цъкнах" на последния писал ,направо щях да падна :arrow: Ели, как ти се занимава да цитираш толкова много :mhihi: Това само един Асен Христов го може принципно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 06 Май 2007, 12:35

Penchev написа:Тази тема не я бях поглеждал,но като "цъкнах" на последния писал ,направо щях да падна :arrow: Ели, как ти се занимава да цитираш толкова много :mhihi: Това само един Асен Христов го може принципно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев

Георги, то аз писах за едно, но други хора решиха да пишеме за друго и така :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Май 2007, 12:39

Eliana написа:.......

Виж сега... Ако искаш ми отговаряй, ако искаш подминавай каквото искаш това прави. Аз съм човек, който когато каже нещо се защитава докрай и обмисля това което говори. Другото, което ще ти кажа е че не можеш да ми кажеш аз какъв съм и какво правя и как го правя. Не можеш да говориш от какви момичета съм заобиколен, защото ти дори не си ме виждала. Дори и да са такива каквито ти казваш, пак нямаш право да ми говориш така. А що се отнася до това какъв съм аз можеш само и единствено да замълчиш. Може да съм '88 но съм постигнал доста неща сам без помощта на който и да било. Едва ли ти на 18 години си постигала това което аз постигам аз.

Ако не искаш да спориме в темата заповядай на ЛС... ЧАКАМ ТЕ!!!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 06 Май 2007, 12:43

Eliana написа:...

Само не за 88 :mhihi: :uups:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата