Какво сте постигнали дотук в живота?
Модератор: Общи модератори
Re: Какво сте постигнали дотук в живота?
Лично аз се чувствам доста НЕ успял в живота макар да съм на 36.Не знам така ли ми е писано или аз съм бахти и некадърника. Заминах в чужбина когато бях на 20, щото все нямахме пари и все със скъсаните обувки ходех и сменяхме квартира след квартира коя от коя по-гадна. Заминахме семейно за да съберем пари за жилище, апартамент или къща без значение, защото моите мили роднини ни преебаха и от всичките къщи, земи и апартаменти за майка ми / Бог да я прости / нямаше нищо! Така де заминахме "навън" да сберем некой лев за къща и след 10г. купихме нов апартамент в Тътново, но тъкмо да го обзаведен и майка ми взе че почина..., баща ми претърпя падане от високо скеле и от там съответно останахмеи двамата без работа и разни други такива работи... Общо взето неам нищо, освен един много скъп и добре обзаведен апартамен в който не ми се живее вече и малко скътан лев в банката и малко кеш. Хубавото, е че поне работа имам МНОГО и съм доста добър майстор, ако това се брои за постигане на нещо, значи не съм съвсем капо. Както казаха някои колеги семейството е най-големия успех!
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Съжлявам за неволите ти, колега. Надявам се да се подобряват нещата с времето
Какъв майстор си и в Търново ли живееш?

Какъв майстор си и в Търново ли живееш?

Витанов написа:работа имам МНОГО и съм доста добър майстор
това поне в моя тефтер само за себе си е много добро постижение... мисля, че се подценяваш.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е.Димитров написа:Доста депресираща тема, ...
...
В личен план, деца нямам, не можахме да създадем със съпругата ми и ХИЧ не страдам от това. Живи и здрави да сме!
Ха-ха, това за темата беше свежо! Според мен, няма повод за депресия. Ако нещо не ти достига - приеми този дефицит за мотивиращ и стимулиращ, не за депресиращ. Сега се смята, че е нормално да бъдеш амбициозен и "успех" = "пари", а "голям успех" = "много пари"... Няма страшно, с годините приоритетите се променят, след време по-младите ще разберете, че парите съвсем не са толкова важни (колкото и клиширано да звучи това).
За децата - и според мен няма за какво да съжаляваш. Но ако някога решиш, че все пак искаш деца - има го вариантът с осиновяването... Процедурата е шибана, но може да намериш и забавни моменти в нея, а ако човек наистина е мотивиран - нищо невъзможно няма... Между другото, осиновяването на дете брои ли се за "постижение" в живота?

Excellent! Steven is my name!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Borymeckata написа: Между другото, осиновяването на дете брои ли се за "постижение" в живота?![]()
Това дори нямам думи какво е. Само този факт говори много повече от каквито и да е било неща, които може да си направил през живота си. Честно казано аз не мисля, че бих могъл.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
bum_bum написа:Честно казано аз не мисля, че бих могъл.
Можеш, можеш, повярвай ми. И аз не мислех, че мога, ама като ми дойде до главата...

Ха-ха, голям майтап в тази тема!

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:Между другото, осиновяването на дете брои ли се за "постижение" в живота?![]()
Даваш втори шанс на едно дете. Това е нещо голямо!

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Понеже съм бил много пъти по домовете... Много пъти съм си го мислел това. И още си го мисля. Единствено ме спира, че съм на години вече иначе бих осиновил.
Нищо, че си имам мои.
Нищо, че си имам мои.
Хм,хм...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
drifty написа:Даваш втори шанс на едно дете. Това е нещо голямо!
Абе... не е чак толкова еднозначно. Детето си има приемно семейство, там ще го гледат до 18 години, а после... кой може да каже какво ще стане...

И няма никаква гаранция, че ти ще му дадеш по-добър старт в живота. Много неизвестни има в това уравнение... Времето ще покаже.
Моджо, дъщерята е над 30, аз също съм на години... 53. Човек има нужда от сериозен "проект" в живота си...

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Не знам дали ще го докарам да навърши 20. На абитуриентска с дядо). С каквото мога помагам иначе. Колкото и да е малко.
Хм,хм...
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:drifty написа:Даваш втори шанс на едно дете. Това е нещо голямо!
Абе... не е чак толкова еднозначно. Детето си има приемно семейство, там ще го гледат до 18 години, а после... кой може да каже какво ще стане...![]()
![]()
И няма никаква гаранция, че ти ще му дадеш по-добър старт в живота. Много неизвестни има в това уравнение... Времето ще покаже.
Моджо, дъщерята е над 30, аз също съм на години... 53. Човек има нужда от сериозен "проект" в живота си...![]()
Сигурен съм, че точно ти ще му дадеш добър пример и старт в живота

А всъщност като осиновиш дете, не е ли като твое и след 18? Не съм разучавал въпроса, но ме хвърли в тъча с това?

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ако осиновил си е твое. Ако е с приемни родители е до 18.
Хм,хм...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
За тебе не знам, но от мненията ти личи, че вашите са отгледали смислен човек.Витанов написа:..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
drifty написа:А всъщност като осиновиш дете, не е ли като твое и след 18? Не съм разучавал въпроса, но ме хвърли в тъча с това?
Като осиновиш дете, си е твое до последно - имаш решение на съда, издават му нови документи, взима твоята фамилия, ползваш данъчни облекчения, наследява те като пукнеш... Пълна програма.
С какво съм те хвърлил в тъча? Или не беше към мен това?

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Borymeckata написа:drifty написа:А всъщност като осиновиш дете, не е ли като твое и след 18? Не съм разучавал въпроса, но ме хвърли в тъча с това?
Като осиновиш дете, си е твое до последно - имаш решение на съда, издават му нови документи, взима твоята фамилия, ползваш данъчни облекчения, наследява те като пукнеш... Пълна програма.
С какво съм те хвърлил в тъча? Или не беше към мен това?![]()