Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Не се самозалъгвайте , срещу грипните вируси има само един препарат който действа що годе ефективно . Нарича се римантидин , има още един или два но римантидина е доказано ефективен . Евтин е , но трябва да се взема веднага след началото на грипа за да има по добро действие . Пневмониите белодробните възпаления , сърдечно съдовите и мозъчни увреждания както и усложненията на съществуващи заболявания причинени от грипа се лекуват с други препарати . За тях има купища ефективни лекарства но те не са ефективни срещу грип .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
zvetiko написа:alekangg написа:Аз виждам всеки град под карантина, не само Софето, което даже и 3 милиона..
Направо ще измрат 50% и чиста работа.
Мечтата ми от години е да видя София както беше някога. Гледам снимки и клипове с китайски градове и им завиждам. Сега чакам с нетърпение развитието на нещата.![]()
Това дори на майтап казано е адски грозно.
kiko написа:BMW_POWER написа:alekangg написа:BMW_POWER написа:Районът на Милано.
.
Ти се моли да не цъфнете и вие и там съседната ви държава,че какви сте психари и шашкалници ще е въпрос на време да почнете да се гърмите пред супермаркетите за пакет ориз
Това тук няма да стане. Канадците са овце и много обичат да се редят на опашки. Просто ще се наредят пред магазините и ще чакат.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Носят се слухове за над 100 заразени у нас и прикривани умело засега.
За съжаление тук и в мирно време, народа е изтрещял и е на ръба, та не ми се мисли като лъсне нещо такова каква анархия ще настане.
Носят се слухове, че ще бъдат забранени всички слухове. Не вярвайте на тези слухове, това са само слухове...
Висоцки
За съжаление тук и в мирно време, народа е изтрещял и е на ръба, та не ми се мисли като лъсне нещо такова каква анархия ще настане.
Носят се слухове, че ще бъдат забранени всички слухове. Не вярвайте на тези слухове, това са само слухове...
Висоцки
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
zvetiko написа:Да смятаме- при една епидемия в София, колко процента са 50 000 от не знам си колко работещи от 2 500 000- 3 000 000.
После ще се определи и колко да се лекуват, за да не се изпразни Националната здравноосигурителна каса, а за умиращите ще са виновни комунистите.
А колко са леглата в инфекциозните отделения и колко могат да поемат? На 3 000 000 в София, ще се разболеят 300 000, от тях 2-3% процента ще бъдат в критично състояние. Какво ги правим тези 6-9000 човека? Има ли пари и условия за лечението им?
И пак за храните- от къде ще дойдат, вече нямаме селско стопанство, нямаме хранително- вкусова промишленост, избихме стадата с козите и овцете преди година, последните няколко месеца усилено избиваме и прасетата. В другите страни хората също се презапасяват- вижда се какво става в Милано, в Солун е същото. Едва ли правителствата им ще предпочетат да дадат на България заради това, че примерно е спазвала всички европейски директиви за самоунищожаването си.
Не е храна, но едно от лекарствата, с което лекуват успешно в КНР болните от коронавирус, произвежда се от BAYER, струва под 5лв, в България го няма от около месец- обяснението на фирмата е, че преструктурирали производствените си мощности, а може и да трупат количества за тях си...
Спри се бе ненормалник

Теб няма ли кой да те освидетелства, да ти спре нета и да почне да ти дава хапчета...
Мозъкът ти е станал на дроб сърма от тия конспирации и апокалипсиси...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не, не от 5g-то еdrago_pavlov написа:Мозъкът ти е станал на дроб сърма от тия конспирации и апокалипсиси...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
И кой каза, че маски нямало. Има в OLX вече ги пуснаха само че на цена 25 лв бройката при реална цена около 2-3 лева. Говоря за P2 маска, която при тоя корона вирус не би свършила работа, ама някой ще се вържат
.

Междувременно излизат данни че 81% от заболелите нямат нужда дори от хоспитализация , 5% са тежките случаи, като половината са летални.
Важното е паника да има. Жена ми се прибра и вика, че чела от ракията умирал вируса , викам ше доеш ти на мойто , сипаме си по една сливова и се напуках с люти чушки, найс а?
Важното е паника да има. Жена ми се прибра и вика, че чела от ракията умирал вируса , викам ше доеш ти на мойто , сипаме си по една сливова и се напуках с люти чушки, найс а?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Жените са най ощетени от короната . Заради тия маски на 8ми март ще получат само любов без целувки за разлика от друга година 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
RageBg написа:Междувременно излизат данни че 81% от заболелите нямат нужда дори от хоспитализация , 5% са тежките случаи, като половината са летални.
Хахахааха, днес жената от доста време ми каза “ сипи по едно”, а тя ракия не е помирисвала никога.
Такъв хаос скоро не е бил по света, а чичо Сам продължава да ни се чуди

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
RageBg написа:Междувременно излизат данни че 81% от заболелите нямат нужда дори от хоспитализация , 5% са тежките случаи, като половината са летални.
И най-вероятно 90% от умрелите са на 70+ години и биха умрели от всеки друг грип...
Чудно защо не дават статистика за възрастовата структура на умрелите

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
В нас е военно положение вече
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
dankata написа:В нас е военно положение вече
Колега, дай адрес и ще те полазят яко вируси, ама двукраки

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Снощи една колежка ни вика, че в 4 града тук имало случай на заразен, но се покривала информацията. Нейния приятел имал приятел я общината, който му казал.
Малко ми идва в повече цялата тая истерия. Колкото съм недоверчив и не вярвам нито на медии (дори избягвам да следя всякакви медии), нито на хора, се хващам, че почвам да се замислям по темата и се дразня на себе си, че го правя.
Малко ми идва в повече цялата тая истерия. Колкото съм недоверчив и не вярвам нито на медии (дори избягвам да следя всякакви медии), нито на хора, се хващам, че почвам да се замислям по темата и се дразня на себе си, че го правя.