Ваксините – от прикриване до катастрофа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Ваксините – от прикриване до катастрофа

Мнение от Сондьора » 26 Ное 2019, 22:29

Земята е плоска :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Ное 2019, 22:50

Младежи мола ви са, джиткайте в темите с парфюмите и гаражите. В тая дето са намесени деца заповядайте след като имате такива. И за протокола, аз имам трима. Двама големи и един мънечок. Големите немат пропусната ваксина (щото бех млад и тъп ма явно късметлия). Мънечкия има само ЕДНА! А познайте ся кой е най-здрав от сички пу пу да не му е уроки. Живот и здраве скоро изчезвам от тая кочина в по-нормална дето поне не те задължават да се тровиш зорлем.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Ное 2019, 22:54

E34 написа:Младежи мола ви са, джиткайте в темите с парфюмите и гаражите. В тая дето са намесени деца заповядайте след като имате такива. И за протокола, аз имам трима. Двама големи и един мънечок. Големите немат пропусната ваксина (щото бех млад и тъп ма явно късметлия). Мънечкия има само ЕДНА! А познайте ся кой е най-здрав от сички пу пу да не му е уроки. Живот и здраве скоро изчезвам от тая кочина в по-нормална дето поне не те задължават да се тровиш зорлем.

в щатите ако ще идваш, не можеш да си запишеш детето на училище ако не представиш списък от доктора със всичките ваксини които са му бити :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 26 Ное 2019, 23:13

Той ще е от българските хамериканци, ще е изфабрикувал документа, пак ще излъже системата, кои са те да му обесняват на него..."он разбира".
Tires are evil - destroy them all ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 26 Ное 2019, 23:39

E34 написа:Младежи мола ви са, джиткайте в темите с парфюмите и гаражите. В тая дето са намесени деца заповядайте след като имате такива. И за протокола, аз имам трима. Двама големи и един мънечок. Големите немат пропусната ваксина (щото бех млад и тъп ма явно късметлия). Мънечкия има само ЕДНА! А познайте ся кой е най-здрав от сички пу пу да не му е уроки. Живот и здраве скоро изчезвам от тая кочина в по-нормална дето поне не те задължават да се тровиш зорлем.
Любимия ми аргумент, щом нямаш деца нямаш право на мнение. Те щото всички с деца рЕзко поумневат като се разплодят. Айде със здраве, ако може вземи повечко антиваксъри с тебе където ще ходиш.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Ное 2019, 6:50

E34 написа:Младежи мола ви са, джиткайте в темите с парфюмите и гаражите. В тая дето са намесени деца заповядайте след като имате такива.

Две засега. Мога ли да заповядам или ми е рано още за тая тема?
Покани бразилците от факултета и столипиново - те имат по 5-6 минимум, значи трябва да са най-компетентни по темата с ваксините...

E34 написа: Големите немат пропусната ваксина (щото бех млад и тъп ма явно късметлия). Мънечкия има само ЕДНА!

Последствията от бокса не отшумяват с възрастта, а напротив. Май като си бил млад си бил по-остър... Дано не го отнесе последното дете, заради твоята глупост...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 27 Ное 2019, 7:05

Епа има една такава работа. Я рЕзко поумнех след третото. Първото е с американски паспорт. Тогава за ваксините знаех само това дето боговете от ЦДЦ казваха :mhihi:
И всъщност антиваксъри няма. Има хора,които искат да знаят какво се случва с тая ваксина след като ти я бият. За да се отговори на тоя въпрос обаче някой трябва да направи проучване с истинска плацебо група,която да не е ваксинирана. Науката казва,че не е етично. Ок,тогава как сме сигурни кое как действа в далечен план? Негативен ефект след ваксина може да има дори след години. Кой и как ги следи тия неща? Системата на наблюдение на богоизбраните от ЦДЦ е крайно неефективна показваща само 1% от случеите пострадали от ваксини. Това според проучване на Харвард,което е поръчано от ЦДЦ. Линк съм дал по нагоре. САЩ към момента имат около 70 боцкания до 18 годишна възраст с тенденция да растът. Хронично най-болната нация от развитите държави. Дали има нещо общо с ваксините. Незнам и не мога да знам, но мога да задавам въпроси и да търся отговори. За щастие науката не свършва със специалистите на ЦДЦ и Мерк.
Как следим кой колко е имунизиран след ваксина? Щото при всеки е различно. Проваксърите кога последно си сложихте ваксина?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Ное 2019, 7:11

alx написа:

в щатите ако ще идваш, не можеш да си запишеш детето на училище ако не представиш списък от доктора със всичките ваксини които са му бити :bchug:

И в повечето Европейски държави е така.
Явно след като има 3 деца, автоматично става умен.

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 27 Ное 2019, 7:49

А в тия дето не е така как е положението. Справят ли се с епидемиите :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 27 Ное 2019, 7:53

Те тека е то.
Жена ти като ти роди няколко деца и изведнъж ставаш медицински експерт.
До преди това разбираш само от парфюми и тям подобни.
Еле па ако имаш повече от две, рЕзко поумняваш... До преди това си си тъп.
Вие виждате ли какви безумия пишете?
Имате ли си на идея колко отвратително безотговорни родители сте?
Активно избирайки да не имунизирате децата си за болести които убиват и за които няма лечение.
Болести, които благодарение на ваксините почти не се срещат в наши дни. То това е и основният проблем.
Понеже не ги виждате и си мислите, че ваксината е злото.
Повръща ми се от такова скудоумие.
Горките ви дечица, дано са късметлии.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от magareto_yori » 27 Ное 2019, 12:15

Коле, има нещо дето му викат риск-бенефит ратио. В случея с ваксините зависи от много фактори. Ако живееш в бананова Република някъде из Африка има доказана полза от НЯКОИ ваксини,тия дето се водят живи. Другите са свързани с по-голяма смъртност. Има доклади и проучвания по въпроса. Поинтересувай се. Колкото до неизлечимите болести...мога само да се усмихна. Но там е друга тема, която ако вярваш в съвременната медицина ще ти е трудно да разбереш. И не,не отричам медицината. Вършат страхотна работа при спешни случаи, но си нямат понятие от здраве.
За домашно виж кога е спаднала смъртността от морбили примерно. Най- страшната за всички проваксъри. Виж как се лекува днес и си задай някои въпроси.
И имането на деца не те прави знаещ,но четенето да. Нескромно заявавам,че една голяма част от живота ми минава в четене/гледане на литература свързана със здравето.
Айде със здраве
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Ное 2019, 12:44

magareto_yori написа:Епа има една такава работа. Я рЕзко поумнех след третото. Първото е с американски паспорт. Тогава за ваксините знаех само това дето боговете от ЦДЦ казваха :mhihi:
И всъщност антиваксъри няма. Има хора,които искат да знаят какво се случва с тая ваксина след като ти я бият. За да се отговори на тоя въпрос обаче някой трябва да направи проучване с истинска плацебо група,която да не е ваксинирана. Науката казва,че не е етично. Ок,тогава как сме сигурни кое как действа в далечен план? Негативен ефект след ваксина може да има дори след години. Кой и как ги следи тия неща? Системата на наблюдение на богоизбраните от ЦДЦ е крайно неефективна показваща само 1% от случеите пострадали от ваксини. Това според проучване на Харвард,което е поръчано от ЦДЦ. Линк съм дал по нагоре. САЩ към момента имат около 70 боцкания до 18 годишна възраст с тенденция да растът. Хронично най-болната нация от развитите държави. Дали има нещо общо с ваксините. Незнам и не мога да знам, но мога да задавам въпроси и да търся отговори. За щастие науката не свършва със специалистите на ЦДЦ и Мерк.
Как следим кой колко е имунизиран след ваксина? Щото при всеки е различно. Проваксърите кога последно си сложихте ваксина?

Такива не крайни мнения съм склонен да приема. Аз не защитавам ваксините в цялост. Понякога споренето с човек който е краен, те кара да изглеждаш също краен ама в другата крайност. За мен ваксините са необходимост и са направили много за да може да си пиеш сега тук, но осъзнавам че има още много да се върви в посока усъвършенстването им. Обаче някой като ми каже: "Ваксини лошо, дете ваксини не." и припадам.

Дениро като е толкова отворен и развява някви суми насам натам, ми що не си основе една независима лаборатория, да си наеме учени и да направят изследвания наистина ли аджеба тва е такова зло и как да го променим да е по-малко зло. Ако са му малко парите със сигурност има и други паралии с неговите виждания или опарени от ваксините, щом толкова често се случва, богатите не са "ваксинирани" от кофти ваксините, или? Може пък и някое пострадало семейство и взело милиони обезщетение да се включи...абе начини много. Ама не го правят, защо? Защото е по-лесно да се отрича нещо, отколкото да се предприемат някакви действия....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Ное 2019, 13:06

Хора от шоу бизнеса не могат да бъдат никакъв критерий нито някаква представителна извадка за каквото и да е . Това са хора в повечето случаи със собствените си лудости и мании , и този не прави изключение . Всичките му деца без това със аутизма са износвани от сурогатна майка . Не от някаква необходимост а човека просто такива са му разбиранията . Човека е със 8 клас ....завършен , след това се отдава на уличните банди и пътешествията по света докато холивуд го открие за киното . Може да е голям артист и кино звезда но тоя е последния който може да дава тон в педиатрията . На 76 години по скоро е вече прогресивно оглупяващ старец , отколкото гениален педиатър открил вредата от ваксините при децата :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Ное 2019, 20:54

magareto_yori написа:Но там е друга тема, която ако вярваш в съвременната медицина ще ти е трудно да разбереш

брао бе колега...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Ное 2019, 7:21

magareto_yori написа:Коле, има нещо дето му викат риск-бенефит ратио.

:shock: :shock: :shock:
Анти ваксър да говори за "риск-бенефит ратио"
Може много да си чел, ама от това където изприказва, ясно личи точно каква "ненаучно-фантастична" литература си прочел.
Много ми е смешно, че искаш от мен да се поинтересувам.
Толкова дълбоко си задълбал в грешната посока, че надали има как да се върнеш.
alx написа:
magareto_yori написа:Но там е друга тема, която ако вярваш в съвременната медицина ще ти е трудно да разбереш

брао бе колега...

Нали! Няма спасение...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата