жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Re: жени и коли

Мнение от Borymeckata » 20 Сеп 2018, 20:00

Врачанин, ако с 324d забиеш мацка, можеш да се чувстваш напълно спокоен - обича те, съвсем искрено и безкористно! Искам да кажа - не е тръгнала с теб заради колата... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Сеп 2018, 20:40

TD-то си беше много читаво. Като го взех бях вече в пенсия.

Пердашенето беше преди това с е36-ца, когато си беше кола за която коврите редовно питаха "чисто нова ли е"?

По-преди това беше с Фиеста, Хюндай Пони, Голф 1 ГТИ (тоя беше читав), Корса, Кадет модел D (за който се сеща за какъв кош иде реч), Застава ГТ55.. Ма тогава бяха други времената. Коврата гледаше основно да не ходи пеш, ако може. Ако ти е гъзарска колата е просто бонус. Ако не е пак вървиш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 20 Сеп 2018, 22:52

Borymeckata написа:Врачанин, ако с 324d забиеш мацка, можеш да се чувстваш напълно спокоен - обича те, съвсем искрено и безкористно! Искам да кажа - не е тръгнала с теб заради колата... :mhihi: :mhihi:

А па ако разбере, че М21-то е с механично гнп с плунжер от гнп на форд транзит направо те засмуква целия :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 20 Сеп 2018, 23:33

Rainy написа:Тези с браковете, които твърдят, че жените им са ги взели с 2 лева в джоба...Явно са се женили много отдавна. :D От позицията на младо момиче ще кажа, че повечето КРАСИВИ и поддържани жени определено гледат в колите, но всъщност това не е точната дума, точната дума е парите. Има изключения, самата аз съм такова, но рядко се намират порядъчни жени, които ще се омъжат само по любов. Повечето гледат да избират докато са млади и красиви, за да си подсигурят бъдещето и да са спокойни, че са взели максимума, който са могли. Тъжно е, но е факт. Изобщо в днешно време повечето връзки са пълен фарс и са породени от повърхностни и първични интереси. Рядко ще срещна двама души и ще си кажа, че тия хора действително се обичат. Лицемерието царува навсякъде, преструвките, фалша и фалшивите представи за любов са нещо нормално в днешно време. Да не говорим, че всяка една красива жена има голям избор от кандидати и това й дава свободата да се държи както си иска. С богатите мъже също е така, но ми е правило впечатление, че когато те се заженят, взимат много по-различен типаж жена от кифлите, които са влачили на "младини". Просто в даден момент красотата спира да е приоритет и започват да търсят някоя, която ще ги цени заради достойнствата им и ще е до тях в добро и лошо. А не е истина колко трудно се намира такава жена, затова, мъже... Пазете я, когато я намерите. Жената, която я свалят всякакви мъже - по-красиви, по-богати, по-умни от вас.. но тя иска само вас и не се изкушава да ви смени. Ето тази жена е една на милион и ако я изпуснете заради празноглава кифла, ще сте най-големите глупаци. :)

Най-накрая някой да спомене думата ''любов'' ..Светът е станал отвратителен, вече никой дори не се сеща за съществуването на това нещо.. а след децата, най-хубавото нещо е любовта, но го разбираш по обратен ред : mhihi:
Бил съм влюбен и в двете ми жени, като в първата е било по-детско, защото на 20 си страшно пишлеме още. 10 години сме били заедно, и сме се разделили така да се каже по форсмажорни обстоятелства.. На финала вече го искахме и двамата, а нямахме деца поради кариерата, най-вече нейната.. С втората ми жена любовта беше все едно ме е ударил товарния влак.. същото беше и с нея, а през какво сме минали за да сме заедно, книга мога да напиша, и няма да е розов роман..никак. След една година се оженихме, след още една се роди синът ми, в момента на път е още едно.. А деца се правят с любов, не си го представям по друг начин.
И не съм казал, че съм нямал 2 лева, когато са ме взели тези жени, но и не съм изпъквал финансово. То и разбиранията за доход са и като критериите за красива жена например, доста е относително.
Всъщност нещата са много по-сложни, и е трудно да се опишат в един пост.. Много ми харесва и последната ти мисъл, и силно се отнася до мен, със сигурност са я сваляли и по-красиви, със сигурност и по-богати, възможно е и по-умни :mhihi: но в интерес на истината българския мъж в мнозинството си е глупак и прост, и трудно може да знае от какво има нужда една жена, като не казвам, че рецептата е универсална, разбира се..

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 21 Сеп 2018, 7:11

FaceOff написа:Най-накрая някой да спомене думата ''любов''. Светът е станал отвратителен, ...

Точно така е, за съжаление. Ето друга, почти непозната дума (и понятие) в живота ни - "морал"...

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 21 Сеп 2018, 7:32

DLVasilev написа:
Borymeckata написа:Врачанин, ако с 324d забиеш мацка, можеш да се чувстваш напълно спокоен - обича те, съвсем искрено и безкористно! Искам да кажа - не е тръгнала с теб заради колата... :mhihi: :mhihi:

А па ако разбере, че М21-то е с механично гнп с плунжер от гнп на форд транзит направо те засмуква целия :mhihi:

А представи си, мацката някак да схване идеята , че една от 6-те дюзи на дизела е УМНА! :shock: :shock: (това - на тройния стоп). Край, няма отърване вече от нея...

Вие се майтапите, но на мен моторджийството даже ми е пречело на свалките... Заговоря някоя мацка, изглежда ми умна и сериозна, съответно и аз го раздавам така. Хайде да излезем - ОК - значи ще те взема довечера - няма проблеми... И като цъфна пред тях с Кава-та и втория шлем на лакътя, мацката някак започва да се разсейва - ама аз не знаех, че караш мотор, никога не съм се возила, не съм се облякла подходящо, това как се закопчава... И виждам, как губи ентусиазъм, сигурно си вика - тоя е егати орапляка, няма пари да си вземе поне един изкривен Голф, къде е тръгнал с тая моторетка... Ама то за всеки влак си има пътници, нали така? :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 21 Сеп 2018, 8:08

Borymeckata написа:
FaceOff написа:Най-накрая някой да спомене думата ''любов''. Светът е станал отвратителен, ...

Точно така е, за съжаление. Ето друга, почти непозната дума (и понятие) в живота ни - "морал"...

Морал, принципи, отговорност, чест - тия неща не виреят вече или поне не се ценят и повече си патиш ако ги имаш (личен опит) :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 21 Сеп 2018, 8:21

"Морала колеги е правно нерелевантно понятие"
:)

още в 1ви курс трябва да са го разбрали юристите ;) - което пък е просто върха на айсберга

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Сеп 2018, 11:12

Borymeckata написа:
DLVasilev написа:

А представи си, мацката някак да схване идеята , че една от 6-те дюзи на дизела е УМНА! :shock: :shock: (това - на тройния стоп). Край, няма отърване вече от нея...

Тц. Всички дюзи са глупави :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 21 Сеп 2018, 13:38

Никой не е казал, че жена ви непременно трябва да е грозна, за да ви е вярна, да ви готви и да ви чисти. Познавам мъже с жени съкровища - и като визия, и като характер, но им изневеряват ей така за спорта, за разнообразието. Ето това е много грозно и никога не съм го одобрявала. А тези от Вас, дето разправят, че изневеряват на жените си с някакви тип Норчето... Еми заради такива като вас и малкото останали добри жени се изродяват и стават долни и лъжливи. Точно такъв тип мъже, кръшкачи, заслужават да си носят рога до живот. Аз познавам един, дето е на солидна възраст... Около 40. И вика, че редовно си правел секс с други жени, но понеже бил обезпечил жена си отвсякъде, не се чувствал виновен, а и тя нямало откъде да разбере и съответно щом не знае и не страда, значи нямало проблем според него. Питах го добре, какво ще направиш, ако тя ти сложи рога на теб? И той каза, че това не може да се случи и ще я убие. Докато мъжете са с такова арабско виждане, няма как да очакват отношение от жените. Не говоря за всички, има изключения, ама май и сред вас са много малко. Вие за един стегнат и вирнат задник сте готови да предадете вашата жена, която може би е с по-кофти гъз, защото ви е родила дете и стои вкъщи да го гледа, докато вие си развявате байряка. Това е срамно и гнусно, и няма оправдание за такова нещо. Но пак казвам, има мъже, които изневеряват на големи красавици ей така заради самия секс с друга жена. Ще заключа, че за да изисквате, трябва и да давате същото в замяна! Много жени знаят, че мъжете нямат топки, затова разчитат само на себе си, а мъжете ги използват за пари и секс...и като се замисля, защо да ги съдим? :)

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 21 Сеп 2018, 14:03

Нали съжалявахте, че колежките не пишат в темата - на ви сега, радвайте се на женското мнение... :mhihi: :mhihi:
Направо ни изравни със земята, чак ме е срам да се погледна в огледалото... :conf: :conf:

Какво е това "Норче" дето го давате като еталон за фатална любовница? Сложете поне една снимка - да знам от какво да се пазя... :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 21 Сеп 2018, 14:08

Borymeckata написа:Нали съжалявахте, че колежките не пишат в темата - на ви сега, радвайте се на женското мнение... :mhihi: :mhihi:
Направо ни изравни със земята, чак ме е срам да се погледна в огледалото... :conf: :conf:

Какво е това "Норче" дето го давате като еталон за фатална любовница? Сложете поне една снимка - да знам от какво да се пазя... :mhihi: :mhihi:

http://www.razkritia.com/559318/%D0%B5% ... B5-%D0%BE/

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Сеп 2018, 14:17

Borymeckata написа:Нали съжалявахте, че колежките не пишат в темата - на ви сега, радвайте се на женското мнение... :mhihi: :mhihi:
:mhihi: :mhihi:

Тя колежката нали се определи за "млада" и "изключение" от тоя стереотип , та си мисля че не ги разбира много тия с любовниците и кризата на средната възраст :mhihi: Трябвало да е грозна и вярна ...откъде накъде ? Ако е грозна не може да кръшка ли ?
Последна промяна Jordana на 21 Сеп 2018, 14:20, променена общо 2 пъти
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 21 Сеп 2018, 14:18

Чак пък да е изравнила със земята. Същото се отнася и за жените. Аз почти не познавам жена, която да не е изневерявала, явно трябва да си преосмисля социалните кръгове и с какви хора общувам :lol: :dunno: :ok:
Като цяло е права де и съм съгласен.

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 21 Сеп 2018, 14:24

Е, то е ясно, че Колежката е от редките изключения... Аз пък винаги съм се чудил - мъжете са (сме) големи гадове, щото изневеряват(ме), нали така? А при жените няма такива работи... Добре де, ама мъжете-кръшкачи - с КОГО изневеряват? Може би - помежду си, един с друг?

Мацката (въпросното Норче) има малко курvенска визия, но след няколко ракии - става... :dunno: :dunno:

Вече предчувствам следващата тема тип "Искрено и лично": Изневерявате ли? Мъжете, разкъсвани между страха да не те хванат и желанието да се похвалиш - каква драма се очертава... :shock: :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата